Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar..
    Uzun zamandır kullandığım emektar telefonumu kardeşime verdim ve haliyle yeni bi telefona ihtiyacım var..
    Sizden isteğim max 600-650 lira olup kaliteli bi telefon önermeniz..
    Kesinlikle olmasını istediğim özellikler:
    - Kaliteli wireless bağlantı
    - Kaliteli kamera
    - Eğer android işletim sistemli ise hızlı bir işlemci

Şimdilik aklıma gelenler bunlar,,yardımcı olursanız çok çok sevinirim,,şimdiden teşekkürler..

• Samsung Ace veya Samsung Gio işinizi görür sanırm..ayrıca symbian işletim sistemli vivaz kamerasıyla uygun olabilir.
  • satio aino veya vivaz olabilir bu üçlünün kamera perf. Ve wifi ust duzeyde. İslemcileri yuksek olmasına karşın satıo ve vivaz symbian aino java tabanlı isletım sıstemlerıne sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ern_qfb

Samsung Ace veya Samsung Gio işinizi görür sanırm..ayrıca symbian işletim sistemli vivaz kamerasıyla uygun olabilir.

Ace'in video çekimi çok kötü

vivaz filan alabilirsin güzel telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Samsung Ace veya Samsung Gio işinizi görür sanırm..ayrıca symbian işletim sistemli vivaz kamerasıyla uygun olabilir.

Ace'in video çekimi çok kötü

vivaz filan alabilirsin güzel telefon

Alıntıları Göster
    bu cihaz tam senlikhttp://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-u5i-vivaz-cep-telefonu-gumus-kirmizi_791952.aspx?CatID=27177

• quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

bu cihaz tam senlikhttp://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-u5i-vivaz-cep-telefonu-gumus-kirmizi_791952.aspx?CatID=27177

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için..
    O kadar para harcayıp android işletim sistemli bi telefon alsam daha mı güzel olur sanki,,çünkü android sonuçta çağın gereği bi bakıma :)
    SE Vivaz'ın kamerası gayet şık fakat hem pahalı (650 lira bi öğrenci için cidden pahalı) hemde android olmaması sebebiyle ters geliyor..
    Sanırım LG Optimus One ve Samsung Galaxy Gio arasında kaldım..
    Yardımcı olursanız veya başka bir öneriniz varsa öğrenmekten mutluluk duyarım,,teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: yulvadi3xiri

Arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için..
    O kadar para harcayıp android işletim sistemli bi telefon alsam daha mı güzel olur sanki,,çünkü android sonuçta çağın gereği bi bakıma :)
    SE Vivaz'ın kamerası gayet şık fakat hem pahalı (650 lira bi öğrenci için cidden pahalı) hemde android olmaması sebebiyle ters geliyor..
    Sanırım LG Optimus One ve Samsung Galaxy Gio arasında kaldım..
    Yardımcı olursanız veya başka bir öneriniz varsa öğrenmekten mutluluk duyarım,,teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Gio yeni çıktı nasıldır kamerası falan pek bilmiyorum :) forumda biraz araştırma yaparsan bazı topiclerde gio ile one'ı karşılaştırıyorlardı işine yarayan bilgiler vardır muhakkak

• quote:

Gio yeni çıktı nasıldır kamerası falan pek bilmiyorum :) forumda biraz araştırma yaparsan bazı topiclerde gio ile one'ı karşılaştırıyorlardı işine yarayan bilgiler vardır muhakkak

Alıntıları Göster
    Galaxy Ace f/p oranı en iyi telefondur.Evet video çekimi kötü ama kamerası gündüz çekimler için başarılı.Gece çekimleri için zaten N8 haricinde pek iyi telefon yok.

• Evet Ace'nin gündüz performansı aban da iyi gelmişti. Tavsiye ederim.
    N8 in üstünlüğü de xenon flaştan kaynaklanıyor....

quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Galaxy Ace f/p oranı en iyi telefondur.Evet video çekimi kötü ama kamerası gündüz çekimler için başarılı.Gece çekimleri için zaten N8 haricinde pek iyi telefon yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Evet Ace'nin gündüz performansı aban da iyi gelmişti. Tavsiye ederim.

quote:

Aslında 3.2 olsun 5 mp olsun çoğu telefonun gündüz çekimleri yeterli.Gece çekimlerinde farklar ortaya çıkıyor özellikle xenon olması.

• Kesinlikle katılıyorum, N82 kullandığım için biliyorum. Xenon flaş müthiş bir şeydi. Şimdi çok az cihazda var N8 ve milestone, bildiğim kadarıyla...
    Gerçi megapixel de işe yaramıyor en önemlisi mercek. 6600i mesela 5 MP olmasına rağmen, kullanırken çektiğim fotolar iğrençti....

quote:

quote:

quote:

Aslında 3.2 olsun 5 mp olsun çoğu telefonun gündüz çekimleri yeterli.Gece çekimlerinde farklar ortaya çıkıyor özellikle xenon olması.

• quote:

Kesinlikle katılıyorum, N82 kullandığım için biliyorum. Xenon flaş müthiş bir şeydi. Şimdi çok az cihazda var N8 ve milestone, bildiğim kadarıyla...
    Gerçi megapixel de işe yaramıyor en önemlisi mercek. 6600i mesela 5 MP olmasına rağmen, kullanırken çektiğim fotolar iğrençti....

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Ace gayet güzel bi telefon olabilir haklısınız ama fiyat olarak çok yüksek..
    Ben 650 ye kadar çıkabiliyorum daha fazlası bütçemi gayet aşıyor :)
    Bir de bu telefonlar için çizilmeyi nasıl önleyebiliriz,,o kadar para verdiğim bi telefonun çizikler içinde olması kanser eder beni :)

• quote:

Arkadaşlar Ace gayet güzel bi telefon olabilir haklısınız ama fiyat olarak çok yüksek..
    Ben 650 ye kadar çıkabiliyorum daha fazlası bütçemi gayet aşıyor :)
    Bir de bu telefonlar için çizilmeyi nasıl önleyebiliriz,,o kadar para verdiğim bi telefonun çizikler içinde olması kanser eder beni :)

Alıntıları Göster
    Ace'yi ben %25 Vatan kampanyası ile almıştım, 635 TL idi. (Yaklaşık 2-3 hafta önce)
    Kampanyaları takip edip, biraz beklemeyi göze alırsan uygun bir kampanya sen de yakalayabilirsin kardeşim...

• quote:

Ace'yi ben %25 Vatan kampanyası ile almıştım, 635 TL idi. (Yaklaşık 2-3 hafta önce)
    Kampanyaları takip edip, biraz beklemeyi göze alırsan uygun bir kampanya sen de yakalayabilirsin kardeşim...

Alıntıları Göster
    Öyle bir kampanya bulsam ne kadar hoş olurdu :)
    Bu hafta vizelerden çıkamadım dışarıya cumartesi bi analiz yapıcam dışarı çıkıp..
  • Umarım denk gelir....:)

Oğlum da vizelerle boğuşuyor, Allah kolaylık versin.....

quote:

Bu hafta vizelerden çıkamadım dışarıya cumartesi bi analiz yapıcam dışarı çıkıp..

• quote:

Umarım denk gelir....:)

Oğlum da vizelerle boğuşuyor, Allah kolaylık versin.....

quote:

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim sağolun :)
    Peki Samsung i5510 hakkındaki görüşleriniz nasıl,,o telefon hakkında bilginiz var mı ?

• quote:

Teşekkür ederim sağolun :)
    Peki Samsung i5510 hakkındaki görüşleriniz nasıl,,o telefon hakkında bilginiz var mı ?

Alıntıları Göster
    i5510 güzel bir model android 2.2 destegine sahip kalvyeli istiyorsan iyi tercih olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

i5510 güzel bir model android 2.2 destegine sahip kalvyeli istiyorsan iyi tercih olur

Alıntıları Göster
    alacağın teli merakla bekliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: waffenss

alacağın teli merakla bekliyorum....

Alıntıları Göster
    Açıkçası bende merak ediyorum :)
    Birde arkadaşlar dokunmatik ekranlı telefonlarda multitouch diye bir özellik varmış,,telefondan telefona değişiyormuş,,bu ve benzeri terimleri de göz önünde bulundurursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yulvadi3xiri -- 7 Nisan 2011; 12:27:59 >
  • quote:

Açıkçası bende merak ediyorum :)
    Birde arkadaşlar dokunmatik ekranlı telefonlarda multitouch diye bir özellik varmış,,telefondan telefona değişiyormuş,,bu ve benzeri terimleri de göz önünde bulundurursanız sevinirim..

Alıntıları Göster
    galaxy ace
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.