Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • i5510 benimde kafamı kurcalıyor güzel bir cihaza benziyor.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_47870709/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47870709

Konuya göz at fiyat aralığındaki telleri rahatlıkla alabilirsin, gerisi bir dükkanda incelemene kalıyor..
  • Tekrardan merhaba millet,,vizelerin ilk bölümünü atlatmış bulunuyorum,,yarın büyük gün yaklaşık 5 6 tane farklı teknoloji markete gidip telefon bakıp incelemelerde bulunucam,,lg optimus one,,samsung galaxy ace ve gio,,sony ericsson xperia vs yani bayağı telefon inceleyeceğim..Akşama size izlenimlerimi ve almaya karar verdiğim telefonu yazarım büyük ihtimalle :)
  • Hadi hayırlısı
  • galaxy ace çok ilginç geldi bana bende bu başlığı okurken aklıma takıldı ve biraz bakındımda.....kötü bi telefon değil.gayet alınabilir duruyor diyordumki
    video çekimi herşeyi berbat etti.QVGA@15fps.ha video önemli değilse birşey diyemem.
    bütçenize hiç uygun değil biliyorum ama sony ericsson neoyu beklemenizde fayda var diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 9 Nisan 2011; 11:06:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

bu cihaz tam senlikhttp://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-u5i-vivaz-cep-telefonu-gumus-kirmizi_791952.aspx?CatID=27177

dostum telefon benim aklıma yattı

• vivaz
  • Dün vaktim olmadı bugün yazıyorum izlenimlerimi..4-5 tane tekno markete gittim,,bi amacım da fiyat bakmaktı zaten..
    Yakından inceleme fırsatı bulduğum telefonlar Galaxy Ace,,Galaxy Gio,,LG Optimus One,,Galaxy Fit ve HTC Wildfire..
    Fiyat ve sanırım performans bakımından beni en çok etkileyen Galaxy Gio oldu,,Teknosa da yaklaşık 499 liraya alınabiliyor..Ve istediğim çoğu özelik var ancak Galaxy Ace'e adeta aşık oldum,,o nasıl bir karizmadır arkadaş etkisini atamadım üzerimden ama işte dünya zenginlerin dünyası deyip kaderime küstüm çünkü en ucuz gördüğüm Saturn'deydi o da 758 lira,,yine de şu anda hala bir umudum var gokmay abi gibi bi indirim bulabilirsem 600 650 civarında yakalarsam alırım,,o yüzden 10 gün daha piyasayı bekleme kararı aldım zaten :)
    Galaxy Fit hoşuma gitmedi,,ekranı,,yuvarlaklığı ve çözünürlüğü pek hoşuma gitmedi ama uygun bir telefon satış görevlisiyle de vardığımız ortak karar bayanlara hitap ettiği yönündeydi..
    LG Optimus One'ı çok inceleyemedim artık şans mı dersiniz kader mi dersiniz çünkü 3 yerde vardı ve sadece birinde şarjı vardı onun da şarjı bitti elimdeyken,,ama göze batan bişey telefonun dokunmatik hassasiyetinin Galaxy serisi gibi olmadığı..Ancak yine de çok hoş telefon ve Saturn'de 519 lira gibi bir fiyata bulunabiliyor,,eğer Ace'in fiyati düşmezse Gio ile Optimus'un arasında kalacağım gibi :)
    HTC Wildfire aslında hiç aklımda yoktu ancak Teknosa'da iken gördüm 689 lira gibi bir fiyatı var,,o 50 liralık indirimle 640 liraya kadar gelebiliyor,,pek inceleme fırsatım olmadı ama gayet dayanıklı bir telefon gibi göründü gözüme..İnternetten özelliklerini karşılaştıracağım eğer Ace'in fiyati düşmezse LG Optimus,,Galaxy Gio ve Wildfire'ın,,eğer cidden aralarındaki özellik farkı 150 liraya değerse Wildfire alırım belki :)
    Açıkçası kafamda bazı şeyler daha iyi oturdu,,SE telefonları da Android işletimli olmamaları yüzünden tercih etmemeye karar verdim,,hem çok pahalılar hem de Android işletimli değiller o kadar para vermek sadece bir kamera için yanlış olur,,o konuda da düşüncem bu..
    Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim ancak muallakta kaldığım da bir gerçek,,tekrardan önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar,,özellikle LG Optimus,,Galaxy Gio,,HTC Wildfire ve Galaxy Ace kullanıcılarını buraya bekliyorum beni bilgilendirmeleri için..

• galaxy ace sanalreyonumda 675 TL.
  • İnternetten alışverişe pek güvenemiyorum ya,,sanalreyonum nasıldır güvenilir midir ?
  • Arkadaşlar gözünüzü seveyim bir bakın fikir verin yahu :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.