Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi 1000-1200 arası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçük cebe sığacak,ara geçişleri hızlı, oyun oynarken takılmayacak(oyunlara takıntım yoktur). Şarjı uzun gidecek telefon aryorum

S4 miniye baktım.Küçük derinligi ince daha az yer kaplıyor ama Lg Nexus 4 de daha hızlı ama daha büyük.İkisi arasında kaldım.Bataryaları konusunda bilgim yok

Yoksa Sony Xperia SP alsam.Ama benim için küçüklük ve ağırlığı az olması önemli.tavsiyeleriniz varsa bekliyorum

• s4 mini alıyorum.hafifliği ve küçüklüğü bakımından en iyisi bu
  • S4 Mini almayın derim çünkü o telefonun fiyatı tahminimce düşecek.Nexus 4 de ise geçişler,oyun performansı sizi tatmin eder fakat batarya yönünden zayıf kalır,Geriye Xperia SP kalıyor ki dediklerinizin çoğuna uygun,Malzeme kalitesi,Rami ve bazı yazılımsal sorunlarını önemsemiyorsanız S3 e bakın.Ama bekleyemem diyorsanız S4 Mini veya Xperia SP yi teknoloji marketlerinde de bizzat inceleyerek seçiminizi yapabilirsiniz.Veya paralel ithalat yoluyla Note 2 ye de bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan reyiz -- 29 Temmuz 2013; 14:45:59 >
  • Note 2 büyük bana uygun değil.Neux 4 ün bataryası kötü demişsin.S4 mini bataryası nasıldır?Xperia SP 155 Gr biraz ağır ve bataryası iyi gidoyor mu?
  • sp aklındakı aday telefonlarda hem ıslemcı hem gpu hemde batarya omru olarak daha ustundur,bırkac gram agır oldugu dogru,kı oda saglamlıgını olusturan alımınyum kasadan gelıyor.samsunglar gıbı plastık olmadıgı ıcın cogu aynı kategorı cıhazda sonyler 10-20 gram agırdır eger bu fark benı yorar tasıyamam dıyorsanda xperıa L gozat.sp ve s4 mını ıslemcı aılesındekı cpu ya sahıptır,bataryası yıne oldukca ıyı olmakla beraber hem hafıf hemde oldukca ıncedır.kamera ve ses performansı cok yakınen bılıyorum fıyatının cok ustunde bır performans alırsın xperıa L den.
  • 3 asagı bes yukarı tum telefon kullanıcıları batarya surelerınden yakınırlar haklıdırlarda orası ayrı,eger gun ıcınde zırt pırt sarja takmak ıstemıyorsan bu acıdan xperıa sp pıl olarak senı rahat ettırır,s4 mınıden chıpset ve gpu olarakta ustundur,rahatlıkla onerıyorum zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500-1000 arası saat önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.