s.a bende 350 aldım yenı ama radyoyu acamıyorum yardımcı olabilirmisiniz
o radyo değil transmitter boş bir fm kanalının frekansına hem radyoyu hemde teybin radyosunu ayarlayıp cihazla teyb i eşleştiriyorsun cihazdaki sesleri kolonlardan alıyorsun bu sayede
Alıntıları Göster
teşekkürler bilgiler için, ben de navitool ile birşeyler yaptım, durum aşağıdaki şekilde, ok mi bu şekilde
Contents installed on device: Ömür boyu harita güncelleme 2011 Q1 Türkiye 2010 Q4 3D elevation model - Doğu Avrupa 2009 Q1
quote:
Orijinalden alıntı: semih37
quote:
Orijinalden alıntı: canberk erhal
s.a bende 350 aldım yenı ama radyoyu acamıyorum yardımcı olabilirmisiniz
o radyo değil transmitter boş bir fm kanalının frekansına hem radyoyu hemde teybin radyosunu ayarlayıp cihazla teyb i eşleştiriyorsun cihazdaki sesleri kolonlardan alıyorsun bu sayede
Alıntıları Göster
YERLER DİYE YAZAN KISIMDA MI GÜNCELLEME 2011 OLACAK YOKSA HARİTA YAZAN YER Mİ? RESİMLERE BİR BAKARSAN SEMİH
quote:
Orijinalden alıntı: franticis
teşekkürler bilgiler için, ben de navitool ile birşeyler yaptım, durum aşağıdaki şekilde, ok mi bu şekilde
Contents installed on device: Ömür boyu harita güncelleme 2011 Q1 Türkiye 2010 Q4 3D elevation model - Doğu Avrupa 2009 Q1
Alıntıları Göster
araç içi için farklı bir tutucu kullanan var mı? daha ergonomik birşey ?
quote:
BENİMKİNDE DE BÖYLE SORUN VAR MI BİLMİYORUM TÜRKİYE 2010 Q4 YAZIYOR
quote:
Orijinalden alıntı: drozia
quote:
BENİMKİNDE DE BÖYLE SORUN VAR MI BİLMİYORUM TÜRKİYE 2010 Q4 YAZIYOR
Alıntıları Göster
Diğer yardım hakkında diğer içerik haritalar kısmına baktığınızda durum böyle olmalı,değilse sorun vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: _imkansız_
Diğer yardım hakkında diğer içerik haritalar kısmına baktığınızda durum böyle olmalı,değilse sorun vardır.
HARİTALAR KISMINDA SADECE ÜSTTEKİ VAR 2011 GÜNCELLEMESİ DE YERLER BÖLÜMÜNDE ANLAMADIM BU İŞİ YÜKLEME DE YAPTIM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drozia -- 16 Mayıs 2011; 10:40:15 >
quote:
quote:
HARİTALAR KISMINDA SADECE ÜSTTEKİ VAR 2011 GÜNCELLEMESİ DE YERLER BÖLÜMÜNDE ANLAMADIM BU İŞİ YÜKLEME DE YAPTIM
Alıntıları Göster
Bir yerde terslik var.Cihaz sanırım telefunken arayıp firmayı sorun yada mail atın bilgi verirler.
quote:
Orijinalden alıntı: İmkansız
Bir yerde terslik var.Cihaz sanırım telefunken arayıp firmayı sorun yada mail atın bilgi verirler.
Alıntıları Göster
ÜSTAT TEL NUMARASI NEYDİ AYIP OLACAK AMA ULAŞAMADIM KOLAYINIZ DA VARSA
quote:
içerike baktığımda bunları görüyorum normal mi?
Alıntıları Göster
0212-4229494-1139 Ayrıca forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamındadır..
quote:
Alıntıları Göster
içerik listesinde YERLERE değil haritalara tıklayacaksınız
quote:
yok be üstat biliyorum bağıracak bir konu yok ki büyük yazayım caps takılı kalıyor ondan teşekkürler tel için
quote:
içerik listesinde YERLERE değil haritalara tıklayacaksınız
Alıntıları Göster
sizin cihazlarda yerler sekmesine tıkladığınızda benimki gibi mi çıkıyor onu merak ettim
quote:
sizin cihazlarda yerler sekmesine tıkladığınızda benimki gibi mi çıkıyor onu merak ettim
Alıntıları Göster
evet
quote:
evet
bu resim çok iyi oldu benimkinde de aynısı var ama dediğin gibi haritalar kısmında bu yok teşekkürler hocam. Aramam gerekiyor bunları.
Böyle bir şey var mı ki?
Varsa çok iyi olur...
Mevcut aparat hiç bir yere sığmıyor...
Araçta takılı da bırakamıyoruz... Sonuçta burası Türkiye... Adamlar araçta tutucu varsa, cihazda vardır deyip camı çerçeveyi indiriverirler...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dammak
Böyle bir şey var mı ki?
Varsa çok iyi olur...
Mevcut aparat hiç bir yere sığmıyor...
Araçta takılı da bırakamıyoruz... Sonuçta burası Türkiye... Adamlar araçta tutucu varsa, cihazda vardır deyip camı çerçeveyi indiriverirler...
quote:
bir sürü tutucu satılıyor internet mağazalarında ama hiçbirine güvenemiyor tabi insan. hani kullanan varsa diye tavsiye sorayım dedim.
quote:
ben yakaladım fırsatı, 200 tl ye havale ile sipariş ettim ama pazar günü öğlen siparişi girdim, hala tedarik sürecinde
Alıntıları Göster
Hocam ürün Alman malı mı her zaman için elektronikte alman malını ön planda tutarım. Ve de servis nasıl??? Bu ürünlerden hangisi bu kıstaslara göre iyi 1- Navitech, QX-B511 Primo, 5", 2- Piranha Infiniti 5.0 inç GPS Navigasyon Sistemi + 128 MB DDR2 RAM + 2 GB Dahili Hafıza + Bluetooth 3- Telefunken Tlf 250 5'Inc Navigasyon Cihazı . Servis güncelleme ve sağlamlık açısından değerlendirirmisinz?
quote:
Orijinalden alıntı: painkila
Hocam ürün Alman malı mı her zaman için elektronikte alman malını ön planda tutarım. Ve de servis nasıl??? Bu ürünlerden hangisi bu kıstaslara göre iyi 1- Navitech, QX-B511 Primo, 5", 2- Piranha Infiniti 5.0 inç GPS Navigasyon Sistemi + 128 MB DDR2 RAM + 2 GB Dahili Hafıza + Bluetooth 3- Telefunken Tlf 250 5'Inc Navigasyon Cihazı . Servis güncelleme ve sağlamlık açısından değerlendirirmisinz?
Alıntıları Göster
merhaba arkadaşlar
Telefunken Navigasyon ürünlerinin özellikleri model model aşağıdaki gibidir
TELEFUNKEN TLF-GPS 243
TEKNİK ÖZELLİKLER
İşlemci SiRF Atlas V ARM 11 533MHz SDRAM 128 MB Nand Flash 4GB LCD 4.3” TFT dokunmatik ekran 480*272 piksel USB USB Tam HIzlI 2.0, Mini USB konektörü Harici TF/ Micro SD kart yuvas› (16GB’ye kadar) Ses frekansI Dahili hoparlör 1W/ 80hm GPS Soğuk Başlatma: <42 saniye (Açık Hava) Sıcak Başlatma: <9 saniye (Açık Hava) Yarı sıcak Başlatma: <18 saniye (Açık Hava) Batarya Entegre yüksek kapasite Li-iyon batarya Sıcaklık Çalışma sıcaklıkları: 0 °C ~ 60 °C Depolama sıcaklığı: -20 °C ~ 70 °C Sistem Platformu Microsoft Windows CE 6.0
TELEFUNKEN TLF-GPS 250
TEKNİK ÖZELLİKLER
İşlemci SiRF Atlas V ARM 11 533MHz SDRAM 128 MB Nand Flash 4GB LCD 5.0” TFT dokunmatik ekran 480*272 piksel USB USB Tam HIzlI 2.0, Mini USB konektörü Harici TF/ Micro SD kart yuvas› (16GB’ye kadar) Ses frekansI Dahili hoparlör 1W/ 80hm Bluetooth Entegre Bluetooth modülü GPS Soğuk Başlatma: <42 saniye (Açık Hava) Sıcak Başlatma: <9 saniye (Açık Hava) Yarı sıcak Başlatma: <18 saniye (Açık Hava) Batarya Entegre yüksek kapasite Li-iyon batarya Sıcaklık Çalışma sıcaklıkları: 0 °C ~ 60 °C Depolama sıcaklığı: -20 °C ~ 70 °C Sistem Platformu Microsoft Windows CE 6.0
TELEFUNKEN TLF-GPS 350
TEKNİK ÖZELLİKLER
İşlemci SiRF Atlas V ARM 11 533MHz SDRAM 128 MB Nand Flash 4GB LCD 5.0” TFT dokunmatik ekran 480*272 piksel USB USB Tam HIzlI 2.0, Mini USB konektörü Harici TF/ Micro SD kart yuvas› (16GB’ye kadar) Ses frekansI Dahili hoparlör 1W/ 80hm Bluetooth Entegre Bluetooth modülü GPS Soğuk Başlatma: <42 saniye (Açık Hava) Sıcak Başlatma: <9 saniye (Açık Hava) Yarı sıcak Başlatma: <18 saniye (Açık Hava) Batarya Entegre yüksek kapasite Li-iyon batarya Sıcaklık Çalışma sıcaklıkları: 0 °C ~ 60 °C Depolama sıcaklığı: -20 °C ~ 70 °C Sistem Platformu Microsoft Windows CE 6.0
Bu iş internetten olmaz diye düşünüyorum...
Bizzat cihazla birlikte gidip yerinde denemek ve öyle almak lazım...
quote:
bir sürü tutucu satılıyor internet mağazalarında ama hiçbirine güvenemiyor tabi insan. hani kullanan varsa diye tavsiye sorayım dedim.
TLF 350'yi alıp kullanmadan önce bende o sözü edilen cihazlarla gerekli kıyaslamayı yapmış ve bu konuda bir başlıkta açmıştım...
Şu ana kadar gerekli bütün güncellemeleri hiç bir yardıma ihtiyaç duymadan yaptım...
Herhangi bir sorunum olmadığı için servise de ihtiyacım olmadı...
Cihaz bir Alman malı olan TELEFUNKEN'in marka ve lisansı ile üretiliyor...
quote:
Orijinalden alıntı: painkila