Şimdi Ara

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.400
Cevap
24
Favori
318.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce de yazdım ama arada kaynadı sanırım
    cihazda malesef kötü olan bir şey var:
    kulaklık çıkışından aracın aux-in ine giriş yaptığınızda
    mp3 güzel dinliyorsunuz görüşme yapmak istediğinizde mp3 sesi arka planda kesiliyor ama bluetooth ile telefon görüşmesi yapamıyorsunuz
    sizin sesiniz karşı tarafa gidiyor ama karşı tarafın sesi gelmiyor
    telefon görüşmesi esnasında kulaklık çıkışından kabloyu çektiğiniz an karşı tarafın sesini duyuyorsunuz cihazdan
    kabloyu tekrar taktığınızda karşı tarafın sesini hoparlörlerden duyamıyorsunuz
    bu söylediklerim fm transmitter özelliği açık olduğunda problem olmuyor yani karşı tarafın sesini hoparlörlerden duyuyorsunuz

Bu konuda tecrübesi olan veya aynı sorunu yaşayanlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drozia -- 16 Mayıs 2011; 15:27:21 >
  • Yankı yapmaması için yapmışlardır diyeceğim, o zaman fm transmitter'dan da ses gelmemesi lazım. tlfteknik rumuzlu arkadaş firmadan galiba, belki sebebini biliyordur.
  • bu kavsakları binaları görebilmek için güncelleme mi yapmalıyız dun alındı cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

ewet gösteriyor navigasyon- diger -ayarlar- görsel yönlendirme-, veri alanları, na gir oradan ayarla

Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları

bende bu şekıl gözükmuyor arkadaslar nedendir
  • bende araba görünmüyor ok var nasıl ayarlamak lazım bunu?
  • buldum navigasyon ayarlarında var 3b görünüm diye
    oradan ayarlayabilirsinizi ok işaretini
  • evet arkadaşlar sonunda toolbox tan yüklemeyi başardım
     Telefunken TLF 250-350 navigasyon cihazları
  • bvanada anlatırmısın nasıl yapıldığını
  • Kavşak ve bina görmek için güncellemeye gerek yok, uygun yerlerde kendisi çıkıyor. Alet gece modundaysa siyah ve gri tonlarında gösterir dediğin o ise. Güncelleme yapmak içinwww.naviextras.com sitesine kayıt olup toolbox programını indirmek ve cihazı bilgisayara bağlaman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk erhal

bvanada anlatırmısın nasıl yapıldığını

naviextras.com sitesinden toolbox yazılımını yüklüyorsun.
    sonra yazıılımı açıp bir profil oluşturuyorsun
    bilgisayarı yeniden başlatıyorsun
    cihazı usb ile pc ye bağlıyorsun
    programı açıyorsun
    cihaz bağlandı mesajını gör ve update kısmından yükle
    tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drozia -- 16 Mayıs 2011; 21:56:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drozia

YERLER DİYE YAZAN KISIMDA MI GÜNCELLEME 2011 OLACAK YOKSA HARİTA YAZAN YER Mİ?
    RESİMLERE BİR BAKARSAN SEMİH

drozia kusura bakma giremedim foruma ama çözmüşsün hayırlı olsun
  • bana gelen cihazın tutucusundaki cihaza geçen tırnaklar kırık çıktı, sinboya mail attım, hala ilgilenen yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

TLF 350'yi alıp kullanmadan önce bende o sözü edilen cihazlarla gerekli kıyaslamayı yapmış ve bu konuda bir başlıkta açmıştım...

Şu ana kadar gerekli bütün güncellemeleri hiç bir yardıma ihtiyaç duymadan yaptım...

Herhangi bir sorunum olmadığı için servise de ihtiyacım olmadı...

Cihaz bir Alman malı olan TELEFUNKEN'in marka ve lisansı ile üretiliyor...

quote:

Orijinalden alıntı: painkila

Hocam ürün Alman malı mı her zaman için elektronikte alman malını ön planda tutarım. Ve de servis nasıl??? Bu ürünlerden hangisi bu kıstaslara göre iyi 1- Navitech, QX-B511 Primo, 5", 2- Piranha Infiniti 5.0 inç GPS Navigasyon Sistemi + 128 MB DDR2 RAM + 2 GB Dahili Hafıza + Bluetooth 3- Telefunken Tlf 250 5'Inc Navigasyon Cihazı . Servis güncelleme ve sağlamlık açısından değerlendirirmisinz?

Peki pil değiştirlebilir mi? Ayrıca AC adaptoru var mı? Prize takmak için???

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dammak

TLF 350'yi alıp kullanmadan önce bende o sözü edilen cihazlarla gerekli kıyaslamayı yapmış ve bu konuda bir başlıkta açmıştım...

Şu ana kadar gerekli bütün güncellemeleri hiç bir yardıma ihtiyaç duymadan yaptım...

Herhangi bir sorunum olmadığı için servise de ihtiyacım olmadı...

Cihaz bir Alman malı olan TELEFUNKEN'in marka ve lisansı ile üretiliyor...

quote:

Hocam ürün Alman malı mı her zaman için elektronikte alman malını ön planda tutarım. Ve de servis nasıl??? Bu ürünlerden hangisi bu kıstaslara göre iyi 1- Navitech, QX-B511 Primo, 5", 2- Piranha Infiniti 5.0 inç GPS Navigasyon Sistemi + 128 MB DDR2 RAM + 2 GB Dahili Hafıza + Bluetooth 3- Telefunken Tlf 250 5'Inc Navigasyon Cihazı . Servis güncelleme ve sağlamlık açısından değerlendirirmisinz?

güzel soru, hiç konuşulmadı sanırım daha önce, ben de düşünmemiştim. Mantıken değişmesi lazım. Sonuçta cihazlar için kanunen verilecek destek süresi mevcut. Bu sürede pil kullanılmaz olursa ücreti karşılığı değiştireceklerdir.

• Cihazın şarjını araçta çakmak evde ise USB'den bilgisayarla yapabilirsiniz...

Pil değişir mi?

Diğer marka cihazların ki ne kadar değişebiliyorsa bununki de o kadar değişebilir diye düşünüyorum...

quote:

• 230 volt a takılacak adaptörü yok sadece usb şarzı ve oto çakmaklık adaptörü ile geliyor
  • aslında buraya servis manual dosyasını koysalar iyi olurdu
    mesela tlftech isimli arkadaş!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih37 -- 17 Mayıs 2011; 13:24:28 >
  • tlftech kimdir acaba bulamıyorum kendisini?
  • quote:

230 volt a takılacak adaptörü yok sadece usb şarzı ve oto çakmaklık adaptörü ile geliyor

Aslında 5 volt DC adaptör Çalıştırır sanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: drozia

quote:

230 volt a takılacak adaptörü yok sadece usb şarzı ve oto çakmaklık adaptörü ile geliyor

Aslında 5 volt DC adaptör Çalıştırır sanıyorum

tahmin eddiyorum çalıştırır
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.