Şimdi Ara

Telekomdan Vodafone'ye geçtim deneyimlerim ve Turkcelle'e geçişim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben seni gayet iyi anladım. :)

ben kamu tarifesi kullanıcısydım o sebeple farklı operatör kullanamıyordum.

iphone yokken bile aycell avea aria diye gitti. Telekom final oldu malum.

mecburiyetti kısacası.

şimdi bilgisayarı yanımızda taşımak yerine telefondan yapıyoruz o sebeple de büyük cihaz aldım.

xiaomi mi6 da kullandım bir süre çok fazla not yazmaktan şiştiği için tekrar iphone geçtim.

yoksa teknolojiyi ihtiyaclar doğrultusundan kullanırım.

android ile türktelekom'un ucuz ama gbsi fazla tarife kullanıcısı aslında benim :)

neyse velhasıl diğer konuya girmeyeceğim bu işler denildiği gibi ne akdar ekmek o kadar köfte paraya bakar :)
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Telekomdan Vodafone'ye geçtim deneyimlerim ve Turkcelle'e geçişim.Telekomdan Vodafone'ye geçtim deneyimlerim ve Turkcelle'e geçişim.

bunlara ulaştım hocam umarım işine yarar.

vodafone ile yüksek sonuçlar aldığım yer cevizlibağ istanbul. testi ard arda yaptım. çok falza dalgalıydı değerler gerçeğide yansıtmıyor aslında vodafone tarafında.

90dan 20ye ordan 50ye ordan 5e gibiydi.

diğeride türk telekomda aldıgım veriler.

turkcelle geçtiğimde konuya eklerim.

• Bulunduğum yerde Vodafone konuşma için sıkıntı yok ama nette akşam saatleri Max 1 Mbps alıyorum. Gündüz Max 3 Mbps... Yorumsuz. Değiştireceğim ben de.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    10 günlük vodafone maceradan sonra tekrar telekoma başvurdum. 12 gb 35 olan. fiyat performans için ideal bir tarife. 20gb çok düşündüm evdeki neti kapatıp 20 yetermi diye düşündüm baktım olmucak 12 gb geçtim. başvurduğumun ertesi günü kart geldi. şimdi geçiş sürecinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

10 günlük vodafone maceradan sonra tekrar telekoma başvurdum. 12 gb 35 olan. fiyat performans için ideal bir tarife. 20gb çok düşündüm evdeki neti kapatıp 20 yetermi diye düşündüm baktım olmucak 12 gb geçtim. başvurduğumun ertesi günü kart geldi. şimdi geçiş sürecinde
    Vodafone'da şuan "14 GB (7'si sosyal medya)+ 750 dk+ 250 sms+ sınırsız WhatsApp = 43 TL" tarifesini kullanmaktayim. Türk Telekoma baktım biraz, fiyatlar açıkçası aynı bence. Aslında 2 tane hattım var. Biri Turkcell ama suanki kullandığım numara her yerde kayıtlı olduğu için bunu kullanmasam sıkıntı çıkıyor. Bunu taşıyacam gibi Turkcell'e ama bu hat babamin uzerine. Onun üzerinden alacam da sonra tasiyacam da gözüm kesmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çok teşekkürler hocam.
  • Kim ne derse desin 3 operatör içinde en iyi hizmet veren turkcell. Ve numara taşıma ile turkcell gayet uyguna geliyor. 3-5 kuruşun hesabını yapmaya değmez. Fakat mevcut kullanıcıları için fiyatlar inanılmaz yüksek. Ben de 1 ay önce turkcell den vodafone a taşıdım hattımı. Red15 tarifesi. Aynı eşdeğer tarife turkcellde kalsa idim 2 katından fazla fatura ödeyecektim. Aradaki fiyat farkına asla değmez. Evet internet hızı yavaş turkcell e göre ama ben normal kullanımda bir eksikliğini hissetmedim. Ha vodafone taahhütüm biter sonra bakarım hangisi en uygun teklifi verir sürekli de hat taşırım. Devir artık ekonomi devri kimse parayı sokakta bulmuyor. Ve turkcell in eski abonelerine çantada keklik muamelesi yapması iyi bir şey değil.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Gnc tarifesinde Catlatda hep faturalı hatlara 5 Gb veriyor faturasiz ise 1 Gb veriyor

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    İlk aydan sonra perte bağlıyor o sistem.

• Telekomdan Vodafone'ye geçtim deneyimlerim ve Turkcelle'e geçişim.
    Telekomdan Vodafone'ye geçtim deneyimlerim ve Turkcelle'e geçişim.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi veriyor gine de 1 ay 8 defa yapmış olsa 40 gb beleş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.