Şimdi Ara

Teleservice mekanik tamir ne oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 Ocak günü kargoyla Teleservice'ye verdiğim Xperia XA telefonumda kasanın sol alt köşesinde açıklık var ve beyaz işik sizintisi vardi.

Neyse bugün aradığımda 17 Ocak'ta yani kargoya verdiğimden 6 gün sonra mekanik tamir yapıldığı ve kargoya verildiğinini öğrendim.

Peki bu mekanik tamir ne oluyor ?
    Telefonum nasıl bir işlemden geçti ?
    Bu tamir bu kadar kısa bir sürede nasıl oldu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• parça değişimi demek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    Peki tüm kasa mı değişmiş midir ?

• olabilir

Benim anlamadigim bu kadar kisa surede nasil parça ellerine geçti, benim bildiğim parça yurtdisindan geliyor da ?

Yoksa yapamayıp yenisini mi yolladilar ?

• sonynın garantisi son zamanlarda iyileşiyor gibi. Z5 konusunda 1 günde tamir olanlar bile var. Siz kafa yormayin sevinmeye bakın:)

Ben sevinmedim yeni telefon bekliyordum çünkü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasko mu tamir mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 günde mekanik tamir yaptı ankara teleservice telefonuma. Ekran, arka kapak, yan kasa kısacası cihazı tamamen yenilemişler. Ellerinde stok vardı demek ki.

• Sony tamiri cidden hızlandı abim kvkya verdi 2 kere bi kere kapak değişti bi kerede ekran hepsindede 1 gün sonra verdiler çok şaşırdım noluyor diye.

• benim de telefonum bugün geldi. Kapak ve kasası ve ekran değişmiş

• xhakan23 X kullanıcısına yanıt
    bende de ayni sekilde 1 gunde kasa ve ekran değiştirmişler.

• benim kasayı 20 günde değiştiremediler, ben de hakem heyetine başvurup paramı geri almıştım.

şu sony'lerin en büyük sorunu kasa açıklığı.

• Keşke sony e yazsaydın durumu. Eğer aldığından kısa zaman sonra bu durum meydana geldiyse yenisi ile değiştirmek daha kolay oluyor. Çok kısa zamanda düzgün iş yapıyor teleservice. Tabi insan yenisi ile değişsin ister ama bazen yapmıyorlar. Zamanında benimde telefonumu 20 iş günü içinde vermediler yenisi ile değiştirdiler. Kısa zamanda yapılmasının sebebi ise telefon yeni olunca parçaları ellerinde oluyormuş. Mesela bende şuan Xperia Z var bazı parçaları hemen gelmiyor. Ama kapaklarını 1 ssat içerisinde değiştirip verdiler.
  • Bende xa ultrayı servise vereceğim.Umarım Xperia X verirler.Şuan en sorunsuz telefonları Xperia X.

• Hocam öyle birşey eski telefonlar için mümkün. XA çıkalı daha ne kadar oldu ki daha depolarında fazlasıyla XA ultra vardır. Yerine muadil cihaz verme durumları cihazın depolarda kalmama veya ithal etme sürecinin uzun sürmesi durumunda gerçekleşiyor.

@yusufc2012 yanlışınız var hocam parçalar cihazlarla birlikte gelir. Servislerde parçalar bekler gerektiği zaman takılır.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Kasası ve ekranı değişmiş olarak geldi zaten

• Hayırlı olsun. Hocam kasa ve ekran değişmiş ise ne olur be olmaz diye test yapıp hata varmı diye kontrol etmenizi tavsiye ederim çünkü tüm parçalar sökülmeden kasa değişmez.

• ouzqan kullanıcısına yanıt
    Arka kapakta açıklık vardı geldiğinde yaa. Sol köşesi sanki tam montelenmemiş gibi. Sorun edip servise göndermeli miyim sizce?

• Bu arada bugün de kulaklık bozuldu onu da yarın vermeyi düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.