Şimdi Ara

Telpa Rezaleti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: stevejones

Yok eve gecince alirim

Ok başkan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görev Tamam (saati kessssstt) sözümüz söz
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Görev Tamam (saati kessssstt) sözümüz söz

anlaşıldı tamam
  • Evet arkadaşlar bu konuyu açalı 1 yılı geçmiş. Ben artık bu konuyu unutmuşken geçen perşembe telefonum çaldı ve telefonu aldığım siteden arıyorlar hakem heyeti kararınca para iadesi yapılacak dendi ve telefonu yollamamı istediler. Bende gittim kargoladım beklemeye koyuldum ve an itibariyle para hesabıma yatırıldı
  • Az önce neti biraz araştırdım. İstisnasız herkes Telpa'ya sövüyor. Asıl soru şu, devlet bu firmanın yaşam sürmesine nasıl halen müsade ediyor?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    memnun olan birçok kişide var örneğin ben... Birçok büyük firmanın teknik servisinden çok daha hızlı işlem yapıyor. Telpadan memnun olanlar diye bir konu olmadıgı için yada menun olanların coğu sitelre yazmdıgı için görmemniz normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

memnun olan birçok kişide var örneğin ben... Birçok büyük firmanın teknik servisinden çok daha hızlı işlem yapıyor. Telpadan memnun olanlar diye bir konu olmadıgı için yada menun olanların coğu sitelre yazmdıgı için görmemniz normal.

Valla DH FORUM, malum sözlükler, Youtube ve Facebook gibi en kalabalık mecralarda yaptığım araştırmalara göre çok küçük bir azınlığı temsil ediyorsunuz hocam gördüğüm kadarıyla. Ben bu kadar ağır küfürler yiyen, yasa-hukuk tanımayan ve kafasına göre kanun-kural uyduran işportacı kalitesinde hizmet veren ikinci bir kurum daha görmemiştim TTNET'den sonra.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    BAkın bu gm nin ilk akıllı telefonu discovery 1 bu ülkede 1,5 milyondan fazla sattı. Ve bu ülkede insanların uygun fiyata akıllı telefon alabilmesini sağladı. Ozamanlarda büyük firmalar 700-800 tl ye dandik ötesi telefonlar ile halkı düdüklerken buna son veren gm dir.
    sonrasında discovery 2 , elit , air vs vs ve Android ne platformuna geçerek de kendi açısısından da bir çağ atladı.

Bu bilgilerden sonra şunu belirteyim serviste sorun yaşamayan kaç kişi foruma sözlüğe facebooka vs ye yazıyor ? Arkadaş telpaya ölegüzel bölegüzel öle memnun kaldım vs kaç kişi bunu yapıyor ? Elimizde net bir veri yok ama su bir gerçek ki insanlar sorun yaşadıgında internet ortamını kullanarak bunu heryerde paylaşıyor. Dolayısıyla bahsettiğiniz yerlerde sorunlu insanların yazılarının çoğunlukta olması doğal...

Diğer yandan ben tepla deneyimlerimi anlatayım...

discovery 1 cihazım 2 yıllık garanti süresi boyunca 2 defa o çok meşhur şarj soketi sorunundan ötürü servise gitti. 2 defada pazartesi yolladım istanbula cuma tamir olmus anakartı değişmiş birşekilde elimdeydi. 5 kurus bir masraf cıkartmadılar ki telefon defalarca düştü yantaraflarında ezik kapak tarafında çatlak vs olmasına rağmen kimse burda çizik var bu kullanıcı hatası demedi... garantisi bittikten sonra yine şarj soket sorunum oldu. serviseyolladım yine pazartesi yolladım cuma elimdeydi telefon. garanti süresi bittiğiiçin 45tl ücret ödedim. tlefon hala kullanımda annem sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam ediyor. 3. senesi.

Teyzembu telefonu çok begenmişti gittik vatandan aynısından onada aldık. 15 gün içinde home tusu basmamaya başladı. Teyzem vatana vermiş telefonu onlarda servise yollamışlar. Birgün bana telefon actı telefonu servisten gelmiş değişim olmuş sıfır cihaz göndermişler. Beni çağırdı vatan şubesine gittim. Tam o sırada da discovery 2 modeli cıkmıstı. dedik bu telefon sizdekalsın biz üstüne farkını verelim discovery 2 alalım ozaman. KAbul ettiler discovery 2 aldık...

bundan 3 ay önce garantisinin bitmesine 45 gün kalmıştı cihazın şarjı az gidiyor ve bataryada şişme var diyerek servise elden kargo ile yolladık. Telefonun bataryası, arka kasası, ve herhangi bir sorun bildirmememize rağmen onlar testte sorunlu bulmuşlar dokunmatiğide değiştirmişler. hiçbir ücret talep edilmedi garanti kapsamın tamir edildi. Bu telefonda istanbula gitmesi gelmesi hafta sonu tatili vs dahil gönderdikten tam11 gün sonra tamir olmuşşekilde geldi. Halen sorunsuz kullanılıyor...

BEn sırf bunlara güvenerek kısa tamirsüresi ve hizmetkalitesinden ötürü yeniden gm markasına yöneldim ve suanda evde 2 tane gm5 1 tanede discovery 1 cihazı kullanılıyor...
    Bugün bu kadarkısa sürede sorunuçözen başka bir firmagörmedim ben siz deneyimlediyseniz söyleyin. Gm alırken kafam rahattı millet o sorunu var bu sorunu var diye bahsederken ben tereddütsüz aldım sorun cıkarsa nasıl olsa kısa sürede halledilir dedim bu güveni verdiler bana. Allahtan 2 gm 5 cihazın da da hiçbir sorun yok kullanıyoruz...

Şİmdi elbetteki ksursuz deildir elbetteki sorun yaşayanlar olmuştur. bugün Türkiyede garanti konusunda hiçbir marka mükemmel değil.
    Girin şikayetimvar aIphone şikayet yazın Samsung şikayet yazın, LG şikayet yazın yüzlercebinlerce şikayetcıkar karsınıza...

Tüm bunlardan sonra merak ettiğim konu acaba siz hangi GM cihazını kullandınız ve telpa ile nasıl birsorun yaşadınız acaba anlatırsanız insanlarda sizin deneyimlerinizi görmüş olur...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.