Şimdi Ara

Telpa VİP Servis ve garantiye gönderme nasıl oluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
16.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende yolladım tamir oldu geldi sıfırlanmış ana kart ve dokunmatik ekran değişmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast-man

aarkadaşlar izmirdeyim vip servise kargo ile yollasam sorun olurmu general mobile telefon ekranında sarı olma durumu var

benimde telim sizinki gibi olmuştu 187tl ücret talep ettiler.
  • espimas E kullanıcısına yanıt
    kardeşim mesaj attım müsait oldugunda bi bakarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: revo45

kardeşim mesaj attım müsait oldugunda bi bakarmısın

Dostum sorularını buradan sorarsan; herkes faydalanmış olur. Ben de nasıl oluyor diye arama yaparken tesadüfen burayı buldum ama maalesef ayrıntılı bilgi bulamamıştım zamanında. Sonradan göndererek tecrübe ettim ve herkes faydalansın diye burada ayrıntılı anlatmaya çalıştım.

Saygılar,
  • direk gönderin vip hizmet olarak benden para almadılar kasa dokunmaitk ekran değişti sıfırlandı cihaz
  • Arkadaşlar bende discovery 2 var ve ekranda kayma oldu yandan ve alttan ekran Işığı hafiften olsa geliyor bide telefon cebinde dururken okulda sıraya çarptı ve kameranın lensi catladi ben garantiye yollasam ücret talep ederlermi ederlerse ne kadar istenir.
    Teşekürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vip servis olarak çok profesyonel çalışıyorlar sağlam cihazı gönderiyorsun bozuk olarak geliyor. Sorun olan yer için tekrar gönderiyorsun yazılım güncellendi deyip detaylı yazmana rağmen yine arızalı gönderiyorlar
  • vip mip hikaye, discovery cihazımını kamerasında siyah noktalar ve ekranında da sararma oldu. Garantisi devam ediyor, gönderdim, bırak 1 günde tamir edip göndermeyi, kayda almaları bile 3 gün sürdü. 6 gün sonra 200 TL ücret çıkardılar. Ekran garanti kapsamındaymış ama neymiş efendim değiştirmek 180 TL imiş. Ben böyle firmadan bir daha asla alışveriş yapmam, niye garantili telefon alıyoruz madem cihazın kendi sorununu çözmeyeceklerse. Mahkemeye versen değmeyecek, Allahından bulsunlar. Ayrıca 1 günde tamir edip gönderiyorlar diyenler de bana hiç inandırıcı gelmedi.
  • Hocam yukarıda da bahsettiğim gibi, VIP hakikaten hikaye. Erken kayıt alınabilmesi için gereken yolları da yukarıda anlatmıştım.

Zaten teknik olarak düşünürsek, benim 2-3 günde ortaya çıkan problemimi 1 günde tamir+test+doğrulama yapmaları mümkün değil. Yaptık diyorlarsa da yalan söylüyorlardır kesin.
    He şöyle de bir durum var, ben 3 kere gönderdim, en kısa serviste kaldığı süre 2,5 gün idi (kayıt süresi hariç). Zaten VIP diye belirttikleri süre güya kayıt alındıktan sonra işlemeye başlıyormuş! Bak sen...

3 kere gönderdim, toplamda telefonsuz geçirdiğim yaklaşık 1 ay gibi bir süre. Her seferinde rasgele format attıkları için de, uygulamaları vs. tekrar tekrar kurma zahmeti. Sonuç koca bir sıfır. Şikayet ettiğimde de cevapları: "VIP formu doldurup servise gönderebilirsiniz" oluyor. Bu resmen, "sizinli dalga geçiyoruz" un uygulamalı hali.

• discovery 16 gb telefonumun "ekranı kırıldı + usb soketi bozuldu + hoparlörü patladı". Garantiye göndersem bunların hiçbirini kabul etmeyecekler ve ücret isteyecekler. Tahmini ne kadar ücret çıkarırlar sizce?
  • Int32.Parse kullanıcısına yanıt
    Ücreti tam olarak bilemiyorum ama bu anlattıklarınıza bakılırsa telefonun kendi ücretini geçecek. Size yine de servise gönderin, çıkaracakları fiyata bir bakın derim. Ondan sonra karar verirsiniz.
  • Arkadaşlar Telpa VIP ile telefonumu tamir ettirmek istiyorum hızlı bir şekilde tamir olması için nereye teslim etmeliyim?
  • TELPA oldukça art niyetli davranan bir kuruluş anlaşılan.Bugün verdiğim garanti kapsamında ekranına görüntü gelmeyen telefona
    20 dk da ekran darbe yemiş,sıvı almış teşhisi koyabilecek kadar hızlı ve net'ler.
    Bu tip ucuz telefon alırken zaten pek birşey beklemiyoruz ama garanti kandırmacası altında bir de yalancı yerine konularak
    tamirat için üstüne 200 tlsi daha alınacak keriz yerine koyulmak hakkaten bir 3. dünya ülkesinde yaşadığını yüzüne vuruyor insanın.
    Garanti maranti hikaye alacaksanız kısmetinize kalmış...
  • VIP in kargo gönderim adresi nedir ?
  • VİP falan filan hikaye. Yalancı telpa!

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115335202&p=1#115335202

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile Discovery cihazımı garanti süresi içerisinde microfon arızası sebebiyle Profilo AVM içerisindeki Telpa teknik servisine bıraktım. Teknik servis cihazın yetkisiz işlem sebebiyle garanti dışı kaldığını, tamiri içinde 311 TL ücret talep etti. Ben de cihazın ilk defa arıza yaptığını, garantisi olan bir cihazı başka bir yerde açtırmadığımı belirttim. Tüketici mahkemesine vereceğimi söyleyince de cihazda sıvı teması var diye yalan beyanda bulundular. Ben de mahkemeye verdim. Mahkeme heyeti bilirkişi raporuna göre cihazda herhangi bir sıvı teması, oksitlenme ve yetkisiz işlem olmadığını kanaat getirerek bedel iadesi yapılmasına karar verdi.

Telpa, garantisi olan cihazları haksız nedenlerle garanti dışı olduğu suçlaması yaparak para koparmaya çalışan dolandırıcı bir şirkettir. Benim gibi mağdur ettikleri bir çok kullanıcı ile konuşma fırsatım oldu.

General Mobile almayın ve aldırmayın. Bu markadan kesinlikle uzak durun.

• VİP gerçekten yalan kargoyu yolladım. sitesinden takip ediyorum durum ne diye bide baktım işleminize devam edbilmek için fatura gerekli diyor. neyse scan edip onuda yolladım.
    1 hafta oldu her aradığımda aciliyeetinizi belirtiyorum diyor. Türk malı kazansın dedik ama hata yaptık.
    cihaz piyasaya çıkalı 1ay olmuş benden fatura istiyor sanki garanti geçme ihtimali var gibi. sitesinden imei girince telpa garantili yazıyor. işlem yavaşlatmak için elllerinden geleni yapıyorlar.
    bide diyorlar bi problem olursa verdiğiniz numarada biz size ulaşırız diye. sim kartı kıçımızamı takacaz . telefon bozuldu yedeği olsa zaten arayıp sıkıştırmam.
    GENERAL MOBİLE alırken düşünün.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.