Şimdi Ara

Tema Yukluyorum İconlar Cikmiyor ACİLL [3G Ekran Gör.]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sa arkadaslar. iPhoneme tema yukleyince super duruyor ama cogunlukla temayi olusturan İCONLAR. Bende ise iconlarin yarisi gozukuyor sorun ne olabilir iFunBoxtan yukluyorum ????? Cevaplarinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iBrahimKavakli -- 29 Eylül 2012; 23:25:22 >

• dostum tema ile alakali olmasin.. baska bi tema denedinmi.??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagakan7

dostum tema ile alakali olmasin.. baska bi tema denedinmi.??

Tum temalar ayni hatayi gordum :( 4.2.1 yuklu 3G telefon modelim

• Dikkat ettiysen hep isimleri ingilizce olan uygulamaların iconları değişmiş. Türkçe olanların ki öylece duruyor. İndirdiğin temalardaki icon isimlerini Türkçe'ye çevirirsen sorunun düzelir. Yada telefonun dilini ingilizce yap bide öyle dene. İconların isimleri ingilizce kayıtlı olduğu için Türkçe olan uygulamalarla uyuşmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheRnogod

Dikkat ettiysen hep isimleri ingilizce olan uygulamaların iconları değişmiş. Türkçe olanların ki öylece duruyor. İndirdiğin temalardaki icon isimlerini Türkçe'ye çevirirsen sorunun düzelir. Yada telefonun dilini ingilizce yap bide öyle dene. İconların isimleri ingilizce kayıtlı olduğu için Türkçe olan uygulamalarla uyuşmuyor.

Tesekkurler sorun duzeldi ama turkce bildigin bi tema varmi ??

• Ayecon isimli temayı kullanıyorum ben çok hoş bi tema bence. Iconlarında hiçbi problem çıkmadı. Google'dan 3G için olan versiyonunu aratıp bulabilirsin.
  • quote:

Ayecon isimli temayı kullanıyorum ben çok hoş bi tema bence. Iconlarında hiçbi problem çıkmadı. Google'dan 3G için olan versiyonunu aratıp bulabilirsin.

Aradım. Buldum ama 3G için mi bilmiyorum İY.net/repo sundan buldum yükledim denicem
  • quote:

Ayecon isimli temayı kullanıyorum ben çok hoş bi tema bence. Iconlarında hiçbi problem çıkmadı. Google'dan 3G için olan versiyonunu aratıp bulabilirsin.

Yok olmuyor. Sadece arkaplan degisiyor. Eskiden iconlarda degisiyordu simdi sadece arkaplann :(

• Valla bilmiyorum bende 4s var direkt modmyi reposundan kurdum bi sıkıntı çıkmadı bi ayar gerekmedi. IY'ın sitesinden temalar bölümüne bak bi istersen orda olması lazım cydia'dan yükleyince olmuyosa ordan dosyayı indirip direkt telefona atabilirsin. Iphone 4 ve 4s'in ekranı retina olduğu için 3G ve 3GS için farklı bi sürüm olması lazım.
  • quote:

Valla bilmiyorum bende 4s var direkt modmyi reposundan kurdum bi sıkıntı çıkmadı bi ayar gerekmedi. IY'ın sitesinden temalar bölümüne bak bi istersen orda olması lazım cydia'dan yükleyince olmuyosa ordan dosyayı indirip direkt telefona atabilirsin. Iphone 4 ve 4s'in ekranı retina olduğu için 3G ve 3GS için farklı bi sürüm olması lazım.

Ben 3G yi satip 4S almayi dusunsem ne kadar para eklemem gerekir ?? 400 TL ye aldim 3G yi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.