< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Hocam Nays ile ilgili soru sormuştum. Yanıtlarsanız sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu indirim kodunu nereden alıyoruz yeni üye oldum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bildirimi görmedim hocam,evet 35 tl kur farkı almış..
Teb almamış ama direk döviz çekiyor karttan ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 16 Haziran 2024; 8:12:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu bende merak ediyorum :)
hepsipay kur farkı almıyor, %10 yurtdışı kampanyası var. ayrıca premium varsa %3 veriyor (bugüne özel %6)
-
limit yetersiz diyorsa 25-30 tl fazladan limit çık ben öyle yaptım kabul etti fazla para çekti
-
benimde yapıkredi 25 tl benden de fazla kesti
-
Bizim kurban derileri çinlilere mi gidiyor
İki sipariş geçtim vakıf world sanal kart ile, herhangi bir fark almadı aynı miktar çekti
kupon arıyorken instagramda reklamı çıktı sonrasında onu tıkladım ve kazanman için 3 ürün al dedi onları aldım ve kupon tanımlandı
2 günlük kuponlar tanımlandı
-
Ben geldim...
Evet arkadaşlar bırakın çartı curtu.
Neler alıyoruz. Linkleri görelim..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne hikmetse ürünlerin çoğu hep 5 puan. Yakında çıkar kokusu. Ama ürünler cezbediyor fiyat olarak. Deneme siparişi geçeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 15 Haziran 2024; 22:53:14 > -
Arkadaşlar bir tane lamba vardı pervaneli neydi adı?
Robot süpürge alinir mi, 4000 TL ye ürünler var
Şimdi 20 ürün verdik siparişi tek kutuya mı koyacaklar harbiden? Ve yurt dışı sipariş hakkımızdan 1 tanesi mi gidiyor aylık?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2K Civarıda biz olduk bakalım. 20 küsür parça ürün gelecekmi bakalım
-
Yeni üye oldum indirim kodu vermediler. Ne yapabilirim yardım olabilecek var mı?
Geçen arkadaşa ayakkabı ve bi parça birşey aldık 10 günde geldi. Bende 2 gün önce sipariş verdim uçuşta 1 haftaya oda gelir heralde :)
-
Ivır zıvır birseyleri sipariş ettim deneme amaçlı memnun kalırsam devamını da edicem. Hava nemlendirici fan göründüğü gibi gelecek mi bakalım. İlk siparişim yolda gözüküyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X