bunu çalıştırabilen oldu mu ? yeni üyeklikte kod tanımlanmadı. girdim uygun değilsiniz diyor. |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (24. sayfa)
-
-
sim kartlı gps cihazı gelirmi alan varmı.
-
gelmez hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben uygulama kayıt olduktan sonra giriş yaptığımda bu bildirimi aldım, kullanabildim.
-
Arkadaşlar temuyu konuştuk ama uygun fiyatlı ürünleri konuşmuyoruz. Link paylaşımı da yapalım.
Yaz ve bahar için ideal.
-
Bu ürünlerde Türkiye'den yapılan yorumlar gördüm ben, geçiyor olabilir. Gümrükten geçerse imei işi nasıl oluyor bu ürünlerde?
Konunun amacı doğrultusunda Temu fırsatları paylaşımı artmalı artık.
Yaz ayları için güzel bi fırsat, kamp ve piknik tentesi decathlonda bin lira temuda 144 lira
quote:
https://share.temu.com/alVJAdqPlKA
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamp çadırları nasıl aceba alan varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni cihaz ile yeni mail adresi ile karekodu okuyup uygulamayı indirip giriş yaptım ama uygun değilsiniz diyor. ne saçma bir sistemleri var.
-
Linkte ki ürünü o kadar çok almak istiyorum ki boşuna olur mu korkusu var çocuklarım çok seviyor denizi, havuzu eğlenirler diye umuyorum
Kullanan bilen var mıdır ?
-
araç için xenon far bakıyorum da hangisini alacağımı bilmiyorum.
şu sol şeritte giderken ''bmw arkadaş sellektör çakıyor ya'' işte o kıvamdan lazım bana :)
-
eskiden vardı, üzerine simsiz modelin etiketi vurulurdu, o şekilde geçerdi, hala yapıyorlar mı bilmem.
öteki türlü, telefon muamelesi görür, 30 bin lira reize ödeme yapcan.
%30 indirim kodu
acu989953
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu çocuk havuzlarından suyu nasıl tahliye edebiliriz hangi araçlar gerekiyor acaba ?
-
Yeni üyelik açtım fakat kupon kullandırtmıyor. Çözümünü bilen var mı ?
Uygulamayı silin, temunun sitesine gidip qr ile terkar yükleyin yukarıda bir arkadaş yazmıştı, bende işe yaradı
Bizim şişme havuzun altında bir tıpa vardı ama ordan boşaltmak da kolay değildi. Kenarından yükseltmek gerekiyordu ki tıpa açıkta kalsın da boşalsın. Bir müddet sonra zaten çeşitli nedenlerle delinip kendiliğinden boşalmaya başlamıştı
-
İlk mesajımı da editledim tg'de bulduğum güncel kod ve 3000 TL'lik paket linki.
3000 TL'lik kupon paketi için link:
Yeni %30 İndirim Sağlayan Kod:
acs501595
Linke tıkladıktan sonra QR ile uygulamayı indirmeniz gerekiyor. O şekilde çalışıyor 3000 tl olan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrikeen -- 20 Haziran 2024; 13:53:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X