Şimdi Ara

TEOG 2015-16

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene TEOG sınavına bende girdim. Sınavla ilgili kısa bir değerlendirme yapmak gerekirse geçen yıllara göre soruların biraz daha seçici buldum. Sınavdan önce 2014 TEOG sorularını çözdüğümde tamamını doğru yapmıştım (Matematik konuları farklı olduğu için matematiki saymayalım). Herneyse toplamda 1 Türkçe (Ömer Dayı sorusu ) ve 2 Matematik yanlışım var. Açıkcası full yapmak istiyordum . İlk dönem ortalamam da 99,38. Bunları neden anlatıyorsun derseniz açtığım başlığı 8. sınıftaki diğer arkadaşlarımla bir sohbet konusu yapmak istiyorum.

Belki şuan tercihlerimizi konuşmak için çok erken ancak ben Ankara'da yaşıyorum ve Ankara Atatürk Lisesi (Sıhhıyedeki)'ne girmek istiyorum. Şuan için taban puanı 471.

Ayrıca bu başlık altında birbirimize kaynak kitap tavsiyeleri vs. verebiliriz. İlgilenen olursa konuya devam ederim ...

• Bir şey soracagim yegenimin sonucunu öğrenmek istiyorum da sistemi tam anlamadım notlar yeşil olarak çerçevelenmiş. Bu notlar mi sınavda yaptığı netlere karşılık geliyor nasıl oluyor hangi derste kaç soru var vs? Bir de okuldaki ikinci sınavı yeşil mesela ve bu ne anlama geliyor normalde okuldaki sınav notu değil mi oradaki yazan? Sistemi tam anlamadım ozetlerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Babek

Bir şey soracagim yegenimin sonucunu öğrenmek istiyorum da sistemi tam anlamadım notlar yeşil olarak çerçevelenmiş. Bu notlar mi sınavda yaptığı netlere karşılık geliyor nasıl oluyor hangi derste kaç soru var vs? Bir de okuldaki ikinci sınavı yeşil mesela ve bu ne anlama geliyor normalde okuldaki sınav notu değil mi oradaki yazan? Sistemi tam anlamadım ozetlerseniz sevinirim

TEOG sınavları okuldaki 2. sınavlara denk gelir. ( inkılap - din hariç onlarda 1. sınav )
    Yeşil çerçeveler içindeki puan TEOG'da 20 soru üzerinden yapılan puanı belirtir . Her doğru 5 puandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Babek

Bir şey soracagim yegenimin sonucunu öğrenmek istiyorum da sistemi tam anlamadım notlar yeşil olarak çerçevelenmiş. Bu notlar mi sınavda yaptığı netlere karşılık geliyor nasıl oluyor hangi derste kaç soru var vs? Bir de okuldaki ikinci sınavı yeşil mesela ve bu ne anlama geliyor normalde okuldaki sınav notu değil mi oradaki yazan? Sistemi tam anlamadım ozetlerseniz sevinirim

TEOG sınavları okuldaki 2. sınavlara denk gelir. ( inkılap - din hariç onlarda 1. sınav )
    Yeşil çerçeveler içindeki puan TEOG'da 20 soru üzerinden yapılan puanı belirtir . Her doğru 5 puandır.
  • Bizim ana konu var oraya gel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ana konuyu bulamadım link atar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk spr dwm

Bizim ana konu var oraya gel

Eren atıver linki ben tuşludan yapamıyom. Benimde teogdan 19 yanlışım var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konuyu Hortlatan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: hll knk spr dwm

Bizim ana konu var oraya gel

Eren atıver linki ben tuşludan yapamıyom. Benimde teogdan 19 yanlışım var.

https://forum.donanimhaber.com/showtopic.asp?m=111706261&p=1#111706261

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEOG'a son 85 gün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.