Şimdi Ara

Tepemize Legendary yağacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
3.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz daha dün gelen yamanın getirdiklerine alışmaya çalışırken, Blizzard bir kez daha Diablo III'e getireceği yeni düzenlemeleri masaya yatırarak bizi heyecanlandırmayı başardı. Oyunun yapım ekibinden Travis Day'in yaptığı açıklamalara göre Diablo III ekibinin bize bazı iyi ve kötü haberleri var.

Kötü haberler iki tane: Mor renkte isimleri olan Unique yaratıklar artık daha az eşya düşürecek ve oyundaki sandık sayısı ciddi anlamda azaltıldı. Unique yaratıkların gereğinden fazla eşya düşürdüğü için insanların spesifik olarak bu yaratıkların peşine düştükleri için ilk kararı aldıklarını açıklayan Travis Day, ikinci düzenleme için de oyundaki sandık sayısı çok fazla olduğu için sandık gören insanların artık heyecanlanamadığını sebep gösterdi.

Gelelim iyi haberlere... Öncelikle Kadala'dan Blood Shard'larla satın aldığımız eşyaların Legendary çıkma olasılığı (bir kez daha) ciddi şekilde bufflanıyor! Böylece Blood Shard'lar bu sefer gerçekten bir değer kazanıyor ve Kadala'ya kin gütmekten de muhtemelen kurtulmuş oluyoruz. Daha da güzel olan diğer iyi haber ise Rift'ler için daha yeni eklenen +%25 daha fazla Legendary düşme oranının %100'e çekilecek olması! Böylece Legendary avına çıkmak isteyen oyuncular sürekli Manglemaw kesmek yerine Rift'leri tercih edebilecekler.

Eh, doğrusu iyi haberlerin yarattığı coşku, kötü olanların etkisini çoktan sildi bile. Çok yakın bir zamanda Hotfix'le oyuna eklenecek olan bu değişiklikler gelene kadar Blood Shard'larımızı biriktirmeye odaklanalım en iyisi... kaynak

• Daha fazla 2-hand legend çöplerini görecez yani.
  • Bu olay bugün yayına geçti diye biliyorum ama yanlış mı anladık
  • Bir de şu craft olayına el atsalar. Planları bulmak bir dert metryalleri bulmak ayrı bir dert, yapacağın leglerin iyi çıkma olasılığı ayrı bir dert. Tamam uzun vadede düşünmek lazım ama oyun oynayan büyük kitlenin ne kısa vadede ne uzun vadede bununla uğraşacağını sanmıyorum. Zaten çok pahalı ve masraflı da. İki gem yapmak bile dünya kadarr altın. Zorunuz ne niye bu kadar pahalı yapıyorsunuz?

Dün bi silaha sokett açmak için 20, 25 kez deneme yaptım açmadı. Kullanmayı çok istediğim bir silah olmasına rağmen en sonunda onu da kırdım. Her sferinde 650 vvit, 655 vit, 656 vit, 657 vit. Dalga mı ggeeçiyorsunuz siz adamla yahu be ne bktan bir sistem? Hangi $idikli yaptıysa kafasına tüküreyim.
  • Hiç de yağdığı yok, yine de iyi drop rate. Kadala da leg vermeye başlamış cidden. Artık leg drop artırmak yerine daha çok leg plan ve mat düşse daha iyi olacak, güya artırmışlar mat dropunu ama bana pek öyle gelmedi.
  • inventory hemen doluveriyor tek kutu yer kaplasa herşey büyük gelişme olurdu bence
  • mediumda oynuyorum legendary düşüyor hep. Ps3 de oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Riftlerde %100 drop oranının artması legendary yağacağı anlamına gelmiyor. Ama artık riftler bir işe yaramaya başlayacak. Chest ve unique monster runlarını bitirdiler en güzeli bu oldu. Oyunu oynamayıp 40m toughnessla t6da ortalıkta koşturup sandık açan tiplerden kurtuluyoruz yavaş yavaş en azından.
  • kesin arttı canım canta full leg dolu
  • sandığın cılkını cıkartmışlardı yayın yapanların bir kaçı ha riç herkes yapıyordu günlük 120 leg alan vardı en iyisi olmuş rift te leg düşme oranı yama gelmeden önce çok az dı sanki banamı düşmüyordu ney anlamadım daha iyi olmuş yükselttikleri artık t2 devamlı olarak farmlıyabilecez
  • bana güzel bir scourge muydu two hand bir silah düştü ama kadala dan ve mystic den hala hayır yok bana

geçen 3 gün enchant yaptım bir kalkan ile two hand sworda

birine birtürlü socket gelmedi öbürünede bir türlü crit getiremedim
  • lootlar aşırı iyiydi zaten saat başı en az 1-2 leg düşüyordu
    bu adamlar loot sistemini bir oturtamadılar
  • Loot sistemi akıyor zaten birkez daha RoS yoluyla blizzort göz boyadı.Oyun çıktığı gün ile arasında ne farkı var o zaman ayda 1 atar çöp atardı şimdi aynı drop 3-4 defa yada daha fazla düşüyor o kadar çeşit set arasında en dandik en kalitesizlerini atıyor silahlara dicek söz yok zaten full 2h tek gördüğümüz.
  • 7 rift run 6 leg hepsi çöp
  • Oyun cıkalı 1 ay olmadı..Sizde hemen king olmak istiyorsunuz hemencik iyi itemler düşer sizde hemen istediğinizi alırsanız oyunun uzun soluklu olma durumu olurmu ? Hiç düşmüyorda değil.. Bence suan kıvamında.. Umarım bu sızlanmalar yüzünden kolaylastırma yapmazlar.. Sonra bu sefer diğerleri sızlanıyor bu seferde sacmalıklar başlıyor..
  • loot sisteminden şikayetçi olanların kaçının battlenet üzerinden d2 oynayıp max lv karakter yaptığını merak ediyorum doğrusu
  • Bence leg konusunda sıkıntı yoktu, gayet yeterliydi. Ama şu an sarı konusunda baya sıkıntı var. Elite'lerden sadece 1 sarı düşüyor, gold veya gem bile düşmüyor. Düne kadar gayet normaldi, dün akşam bozuldu.
  • 2 haftaya yakindir nerede ise isten arta kalan zamanda oynuyorum 60 paragon 3 tanede 70 karakter kastim fakat adam gibi leg yada set item dusuremedim acikcasi.
    hala sari itemlerle takilmaktan skildim diyebilirim guzel olmus leg oraninin artmasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

lootlar aşırı iyiydi zaten saat başı en az 1-2 leg düşüyordu
    bu adamlar loot sistemini bir oturtamadılar

aynen ya oyun bok oldu. zaten bir loot vardı oyunda onun da içine ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpaydinalp -- 11 Nisan 2014; 13:50:57 >
  • PVP ömrü billah gelmeyecek galiba DIABLO ya ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.