Şimdi Ara

Tepemize Legendary yağacak! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
3.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gyradel

Belli bir süreye göre leg gelme ihtimali ayarlanmış bence. Örnek olarak act5 battlefield eternity - the hives görevinde makroya bırakın karakterinizi, binlerce beyaz yaratık öldürün ki t6' da bu farmı yaparken leg düşme şansı da oluyor. O kadar çok oynadıktan sonra girin rastgele bir rift oynayın karşınıza çıkan ilk chestte, elite packte leg banko düşecek. Ben ve partimdekiler bunu gözlemlediğimizi söyleyebilirim.

Bu arada bu farmı ben loop progamla herhangi bir kesinti olmadıkça afk olarak yapabiliyorum.

dostum anlatırmısın makro, afk falan diyince bu konuda cahilim böyle bir şeymi var , yıllar öncesinde bir ara ko oynamıştım ondaki koxp gibi mi yani açarmısın biraz?

birde süre bazlı mı bilmiyorum ama bana bugün art arda 2 saat içinde 5 tane leg düştü sonraki 2 saat içinde sarı/mavi dışında birşey düşmedi . Bu tutarsızlık mı acaba yoksa belli süre limitleri mi var. az düşene periyodik olarak drop rate artışı , fazla düşene periyodik olarak drop rate düşüşü. totalde ortalama sabit bir değerde kalıyor. Son birkaç gündür böyle hissediyorum

• Aynen dediginiz gibi google a uoloop yazip indirin 1 mb bile degildir boyutu. Sonra arayuzunden kullanmayi cozersiniz. Programi acinca diablo penceresini secin, yaratiklari oldurmek icin skillinizi fonksiyon tuslarindan birine atayin ve zamanlamasini milisaniyesine kadar yapin. Ornegin 5000 rakami 5 sn dir. Gorevi ve durmaniz gereken balkonumsu yeri biliyorsunuzdur.

Progressten baktiginizda rift basina leg kazanim oranlari gorulur. 3 asagi 5 yukari milletin degerleri yakin. 100 riftte 50 leg mesela ya da 60-70 ama ucuk bir rakam goremezsiniz 200 gibi. Ancak dusen leg kalitesi tamamen random. 2 karakterle ros ciktiktan sonra toplam 200-250 saat oynadim cok cok kaliteli diyebilecegim bir item daha dusmedi. Hep partimdekilerin artiklariyla geciniyorum :D 100 saati gectim 8000 kadala chest arm bastim hala cindercoati yakalayamadim. Drop da olmadi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım teşekkür ederim bir süre daha aynen devam edeceğim sonrasında bakarım , oyun zevkini kaçırmıyor değilmi? en büyük korkum o :D
  • Tepesine legendary yagmayan tek kişi benim sanirim. 3 kere üst üste T1 rift yaptim her riftte acılmadık chest öldürmedik mob birakmadim ancak yine legendary alamadim. Kadala'da ayni şekilde arkadas o kadınla da bi türlü yıldızımız uyusmuyor istedigim hicbir seyi vermedi su zamana kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen kendimin yazıp yönettiği yeni set item bulma efsanemi sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar.

Benim gibi akşamları sadece 2-3 saat oynuyorsanız. şunu farkettim. ne zaman hafta içi oynasam kesinlikle set item düşüremedim. üzerimde 5 parça jade set 3 parça zuni set ve 4 parça hell tooth set var. ve tamamı bana haftasonu uzun süreli oyunlarımda düştü. bu da yaklaşık 2 ay sürdü. ne zaman pazar günleri uzun soluklu oyunlar yapsam yani 6 saat felan kadar oynasam kesin bir set aldım:) Hafta içi toplam 10-15 saat oynuyorum bir şey yok. hafta sonu toplam 5-6 saat oynuyorum hep set.

Clan dan kişilere bakıyorum. non stop oynayan kişilere. hepsi 2-3 haftada neredeyse tüm setleri aldılar.

Sonuç: Uzun süre aralıksız oynayınca (Oyundan çıkmadan) set item veriyor:) Kısa zaman aralıklarında oyunlarım hep hüsran.

Yazan: Ben
    Yöneten: Ben
    Kaynak: Ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 2 Mayıs 2014; 9:03:43 >

• Zemox kullanıcısına yanıt
    hak veriyorum ben size..

geçtiğimiz hafta sonu kesintisiz 8-9 saat public rift yaptım. hem de oyundan hiç çıkmadan. oyuncular sürekli değişti ve sürekli rift. yalan değil, en az 20-25 tane legendary düşürmüşümdür.. 4-5 tane de set geldi. hele kadala her ona gidişimde mutlaka legend verdi. ki bunların içinde 2 tane magefist bir tane jeram, 2 tane crusader baba kalkan, 2 tane de tyrael chest armor dahil.. 8 tanesini ayırdım gerçi diğerlerini kırdım.

çarşamba akşamı ise 3 ya da 4 tane rift attım gene, hiç mi bir tane leg düşmez, düşmedi. kadala bile bomboş, 2 tanede bir mavi çıkardı. ama dün kadala hafta sonu verdiği jeramdan daha iyisini verdi..

her zaman şans faktörü desem bile, haftasonları daha az şans gerekiyor gibi..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.