Şimdi Ara

Tepkilere Cevap 'Arda Turan'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • “Saat biraz geç biliyorum ama tam da şu anda söylemek istediğim şeyler var. Geçenlerde yeni anayasa referandumu ile ilgili, kimseyi kırmadan, birey olma hakkımı kullanarak, hür irademle fikrimi belirttim.

Demokrasinin temel ve gerekli şartlarından biridir; fikrini ifade etmek. İşin teknik tarafı siyasi bir tartışmadır; ben bu ülkenin bir vatandaşı olarak, sadece görüşümü belirttim. Bu konu üzerinden, Atatürk ve vatan sevgimi hedef alan ithamlara maruz kaldım. Öncelikle söylemek isterim ki benim bu ülkeye ve Atatürk’e olan sevgimi, mesnetsiz ithamlarla sorgulamak ve yargılamak, kimsenin haddi değildir.

Ben Atatürk ilkelerini ve inandığım doğrularımı hayatımın her saniyesinde uygulamaya çalışan biriyim. Onun bize armağan ettiği bayramların, dünyanın her tarafında, onlarca coğrafyada, onlarca dilde kutlanmasına ve hatırlanmasına vesile olmuş biriyim aynı zamanda. Defalarca bayrağımızı, milyarların gözü önünde, Avrupa’nın ve dünyanın en büyük stadyumlarında sırtımda gururla taşıdım. Eleştiri hakkını kullanmak yerine bana hakaret eden, beni vatan hainliğiyle suçlayanlara, üstteki bilgileri hatırlatmak isterim.

Ben 11 yaşında Bayrampaşa’dan çıktım. Ben hiçbir şeyi illa insanlar beni sevsin diye yapmadım. Ama ben hep çok sevdim; ülkemi, bayrağımı, takımımı, insanları, hayatı. Hayatım boyunca devletin herhangi bir kurumundan veya kişisinden ne tek bir şey istedim, ne de kendime menfaat sağladım. Benim vicdanım rahat, özgür ve hürdür. İnandığım doğruları her zaman söyledim, söylemeye de devam edeceğim. Ben bu ülkenin her bireyini; annem gibi, babam gibi, kardeşim gibi sevdim, sevmeye de devam edeceğim. Her eleştiriye tahammülüm var ama vatan sevgime, bayrağıma olan aşkıma yapılan hakarete tahammülüm yok. Bu hayat bana; benim gibi olmayanlarla, benim gibi düşünmeyenlerle birlikte barış içinde yaşamayı öğretti. Hepsinin başımın üzerinde yeri var. Bu ülke benim sevdam. Tekrar hatırlatmak istedim. Sevgiyle, saygıyla ve de mutlulukla…”

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ''Bayrampaşa'' bu kelimeliyi aradım ve çıkıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 11 deyse hiç izlemiyorum , oyuna sonradan girdiyse maçı kapatıp dizi açıyorum , spor programına çıktıysa eğlence programı açıyorum . Tam kurtuldum derken çat bir reklamda gene karşımda , kesin çözüm TV'yi kapatmak .

Kendisinden çok nefret ettirdi , bizden uzak İspanyaya yakın olsun
  • CSB
  • Sus ve yalakalığa devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TadicOnFire -- 27 Ocak 2017; 12:36:51 >
  • Bu herif her konusmasında kendini övmek zorunda mı?
    Biz de sana paragöz, şovmen derken demokratik haklarımızı kullanıyoruz arda bey. Tv'ye çıkıp hesap soracağım gibi şeyler demeye hakkın yok o yüzden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Niye yalaka deniyor Arda'ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalaka şovmenin teki
  • Milli formayı yıllarca gururla taşıdım demiş.

Niye avrupa kupasında para için yan çizdiniz ekip olarak? Gururunuz milli forma mı yoksa o ay yıldızlı çantanın içindeki para mı?

Madem kimsenin sorgulamasını istemiyorsun, niye göstere göstere aksini yapıyorsun ki? Niye böyle bir şeyi deklere etme gereği duydun? Bunu söylemende ki çıkarın nedir?

Rıdvan Dilmen Federasyon başkanlığına aday olmadan önce hiç " hükümetin yanındayız" diye açıklama yapmadı. Şimdi çıkmış evet diyorum diyor.
    Rıdvan ne kadar samimiyse sen de o kadar samimisin.
    Oldum olası kendisini sevmem, yeteneğini konuşturacağına samimiyetsiz tavırlar, medyatik hareketler, alakası programlara katılmalarla yönünü belli etti zaten. Doların seyri neyse Arda nın seyri de o dur. Muhtemelen ülkede doların yükselmesine en çok sevinenlerden biridir de kendisi.
  • Şu ülkede birisi de işini yapsın ya.

• Ey gerizekalı, kendi siyasi görüşünü savunmakla bunun reklamını yapmak ve arkana kitle toplama amaçlı bir video yapmak farklı şeylerdir. Önce ayrımını yapmayı öğren ondan sonra öt.

• battıkça batıyor kurtaramıyoruz
  • Sen çıkıp şöyle yapacağım, bunu destekliyorum dersen, insanların da seni istediği gibi eleştirmeye ve yargılamaya hakkı olur Bayrampaşalı Arda... İşin teknik tarafı siyaset ise, sen siyasetten anlamıyorsan, videolar çekip vatan millet sakarya edebiyatı yaparak insanları evet demeye çağırmayacaksın. Senin görüşünden, vereceğin oydan bize ne ? Propaganda işine girdiğin an herkesin her türlü şeyi, hakaret olmadığı müddetçe söyleme hakkı vardır, bu tepkileri alınca ben vatanımı şöyle seviyorum böyle bağlıyım edebiyatı yapmayacaksın bu kadar basit.

Kıçı kırık futbolcunun, şovmenin böyle propaganda yapmaya hakkı yoktur, bir zahmet bu işlerden uzak dur da git kendi işine bak. Alt tarafı futbol oynayan, spor yapan insanların kendilerini bu kadar büyük görmesini, çok önemli kişilermiş sanmasını hiç anlamıyorum. Tamam biz de futbolla ilgilendik, futbolu ve futbolcuyu seviyoruz ediyoruz da alt tarafı futbol lan işte, spor yani. Haddinizi bilin biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

İlk 11 deyse hiç izlemiyorum , oyuna sonradan girdiyse maçı kapatıp dizi açıyorum , spor programına çıktıysa eğlence programı açıyorum . Tam kurtuldum derken çat bir reklamda gene karşımda , kesin çözüm TV'yi kapatmak .

Kendisinden çok nefret ettirdi , bizden uzak İspanyaya yakın olsun

Al benden de o kadar.
    Sırf bu herif yüzünden Barca maçlarını ve TV8 izlemiyorum artık.

Evet ya da Hayır ayrı bir olay.
    Gitsin sandıkta istediği oyu versin , kim karışacak.
    Yaptığı şey tamamıyle YALAKALIK.
    Rant Prim peşinde koşuyor.NOKTA...
  • İyice antipatik oldu yav sadece topuna odaklan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.