Bildirim
Ter kokusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Koltuk altı kıl tüylerini al onlar çok koku yapar onları aldıktan sonra dedeorant sık böle geçicektir bence duş çokta işe yaramaz tahminim . -
quote:
Orijinalden alıntı: Light99
Koltuk altı kıl tüylerini al onlar çok koku yapar onları aldıktan sonra dedeorant sık böle geçicektir bence duş çokta işe yaramaz tahminim .
Milim uzasa alıyorum zaten.
Bana sağlam bir rolon önerecek var mı ? Terlemeyi kesmesi için. Evde bir sürü rolon var hepsini denedim. SÜrüyorum kuruyor dışarı çıkıyorum terliyorum daha beter oluyor. vıcık vıcık. -
quote:
Orijinalden alıntı: basbugturkes
quote:
Orijinalden alıntı: Light99
Koltuk altı kıl tüylerini al onlar çok koku yapar onları aldıktan sonra dedeorant sık böle geçicektir bence duş çokta işe yaramaz tahminim .
Milim uzasa alıyorum zaten.
Bana sağlam bir rolon önerecek var mı ? Terlemeyi kesmesi için. Evde bir sürü rolon var hepsini denedim. SÜrüyorum kuruyor dışarı çıkıyorum terliyorum daha beter oluyor. vıcık vıcık.
Çözüm daha fazla duş almak ya da farklı koku giderici ürünler denemek değil. Sen zaten duş alarak veya koku giderici bir ürün kullanarak normal bir insanın yapması gereken şeyleri yapıyorsun. Senin sorunun olağanüstü terleme. Standartların üzerinde bir terleme değerine sahipsin. Hal böyle olunca ne duş işe yarıyor ne de koku giderici. Hormonel bir problemin var gibi görünüyor. Hormonel problemlerin belirtilerinden biri de aşırı terlemedir. Eğer hormonel bir sorun yoksa psişik bir sorun olabilir, bilemiyorum. Bunun bir hastalık olduğunun bilincine var ve uygun branşta bir doktora başvur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 16 Eylül 2013; 7:59:31 >
-
Hergün duş alırım ve arkadaşın dediği gibi biraz uzasa keserim ama yine de bu terleme ve koku olayından kurtulamıyorum ... -
Topikal dermatolojik bazı ilaçlar var. Bir devlet hastanesinde dermatolojiye başvurun.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kibarlı ürünleri kullanıcı yorumları
- aknetrent mi zoretanin mi daha iyi
- normal kan testinde hiv çıkar mı
- sürekli gerinme ihtiyacı neden olur
- kan alındıktan sonra kol ağrısına ne iyi gelir
- bol boxer giymek zararlımı
- en iyi termos markaları
- ilaç içtikten sonra uyunur mu
- en iyi tansiyon aleti
- en iyi nebulizatör
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X