Şimdi Ara

Ter kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Yine okul açılıyor. Ben her sabah normal şampuan ve duş jeli ile 20 30 dakika banyo yapan birisiyim. Hele yaz olunca hem sabah hem akşam yaparım. Ama yinede gün içinde okulda haliyle çok terliyorum ve kötü kokuyorum. Bunun bir çaresi yok mu ? Daha ne kadar banyo yapacağım.

• Koltuk altı kıl tüylerini al onlar çok koku yapar onları aldıktan sonra dedeorant sık böle geçicektir bence duş çokta işe yaramaz tahminim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light99

Koltuk altı kıl tüylerini al onlar çok koku yapar onları aldıktan sonra dedeorant sık böle geçicektir bence duş çokta işe yaramaz tahminim .

Milim uzasa alıyorum zaten.

Bana sağlam bir rolon önerecek var mı ? Terlemeyi kesmesi için. Evde bir sürü rolon var hepsini denedim. SÜrüyorum kuruyor dışarı çıkıyorum terliyorum daha beter oluyor. vıcık vıcık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basbugturkes

quote:

Orijinalden alıntı: Light99

Koltuk altı kıl tüylerini al onlar çok koku yapar onları aldıktan sonra dedeorant sık böle geçicektir bence duş çokta işe yaramaz tahminim .

Milim uzasa alıyorum zaten.

Bana sağlam bir rolon önerecek var mı ? Terlemeyi kesmesi için. Evde bir sürü rolon var hepsini denedim. SÜrüyorum kuruyor dışarı çıkıyorum terliyorum daha beter oluyor. vıcık vıcık.

Çözüm daha fazla duş almak ya da farklı koku giderici ürünler denemek değil. Sen zaten duş alarak veya koku giderici bir ürün kullanarak normal bir insanın yapması gereken şeyleri yapıyorsun. Senin sorunun olağanüstü terleme. Standartların üzerinde bir terleme değerine sahipsin. Hal böyle olunca ne duş işe yarıyor ne de koku giderici. Hormonel bir problemin var gibi görünüyor. Hormonel problemlerin belirtilerinden biri de aşırı terlemedir. Eğer hormonel bir sorun yoksa psişik bir sorun olabilir, bilemiyorum. Bunun bir hastalık olduğunun bilincine var ve uygun branşta bir doktora başvur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 16 Eylül 2013; 7:59:31 >

• Hergün duş alırım ve arkadaşın dediği gibi biraz uzasa keserim ama yine de bu terleme ve koku olayından kurtulamıyorum ...
  • Topikal dermatolojik bazı ilaçlar var. Bir devlet hastanesinde dermatolojiye başvurun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.