Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
227.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sametyildiz

quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Oyunu önerir misin? Ve oyun hakkında bilmem gereken şeyler,ipuçları internette mevcut mu?

Beklentilerini aşırı yüksek tutmazsan gayet kaliteli bir oyun TERA.

Non target ve questing temelli ilk aşamada diyebileceklerim. Oynadıkça kafana takılanları sorarsan ipuçlarını alırsın buradan zaten.

Peki şunu merak ediyorum. Bazı oyunlarda para yatırmadığın sürece mesela pvplerde bir şey yapamazsın. Para ile alınan iksirler,eşyalar çok avantaj sağlar çünkü bu oyunda da öyle bir şey söz konusu mu?

Dediğiniz şey p2w oluyor bu oyunda p2w adına hiç bir şey yok shopta kozmetik eşyalar var sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

quote:

quote:

quote:

Oyunu önerir misin? Ve oyun hakkında bilmem gereken şeyler,ipuçları internette mevcut mu?

Non target ve questing temelli ilk aşamada diyebileceklerim. Oynadıkça kafana takılanları sorarsan ipuçlarını alırsın buradan zaten.

Peki şunu merak ediyorum. Bazı oyunlarda para yatırmadığın sürece mesela pvplerde bir şey yapamazsın. Para ile alınan iksirler,eşyalar çok avantaj sağlar çünkü bu oyunda da öyle bir şey söz konusu mu?

Dediğiniz şey p2w oluyor bu oyunda p2w adına hiç bir şey yok shopta kozmetik eşyalar var sadece.

Hmm o zaman denemeye değer diyorsunuz :D

• quote:

quote:

quote:

Club üyeliğim sürüyordu. Bugün de baktım 6-7 tane item gelmiş postadan üyelere özel ve çoğu pek gerekli şeyler değildi. Shopta da satılan eşyaların oyuna direkt etki edeceğini düşünmüyorum, boost tarzı şeyler. İleride ne olur bilemem tabii.

• Açtığım konuda soru soruyorum

F2P userlar globalden yazabiliyor mu arkadaşlar?
  • quote:

Açtığım konuda soru soruyorum

Evet cogu şeyi yapabiliyoruz artık

Banka da 1 bolum var sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Anladım eyvallah.

Banka sadece biraz sıkıntı, malzeme stok edenler için
  • quote:

quote:

quote:

Anladım eyvallah.

İleride lazım olur diye rune ları gatheringleri topluyorum çok yer kalmıyor bu yüzden Rune ları falan atıyım mı lazım olur mu 60 ta ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım eyvallah.

İleride lazım olur diye rune ları gatheringleri topluyorum çok yer kalmıyor bu yüzden Rune ları falan atıyım mı lazım olur mu 60 ta ?

Runelara bağlı hocam. Bazıları aşırı zor düşüyor ve çok pahalılar, şart da crafting için. Bazıları tamamen çöp, satın alıp kullanırsın. Fiyatlarını araştır iyice.

• Beyler temin oyundan düştüm suan luncerdan ıd ve pwmi yazdımmı giremiyrum ama sitesinde girebiliyorum...luncerdan girince User authentication failed bu hatayı alıyorum .s
  • bu mobların canı yüzde gözüküyor bunu sayısal rakam olarak nasıl ayarlayabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingof98

bu mobların canı yüzde gözüküyor bunu sayısal rakam olarak nasıl ayarlayabiliriz

Bildiğim kadarıyla moblarınki değişmiyor.
  • Arkadaş sabah sabah bu nedir ya. Dün hiçbirşey yoktu.Bu nekine? Sizdede böylemi durum arkadaşlar..........

TERA Online Soru-Cevap Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 13 Şubat 2013; 11:22:03 >
  • Bakım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakata Gintoki

Bakım var.

Server status te Veritas falan online ama oyuna giremiyoruz ki

ARkadaş kapasiteyi arttırsalar daha güzel olucak 1000 tane server açılıyor ondan sonra koca haritada 3-4 kişi var Bam yapıcak adam yok
  • Herkese merhaba ,

Bende oyunu indirdim karakter olarakta Warrior açacağım ama hangi ırk daha iyi bu konuda bir fikrim yok . Eğer eski oyunculardan yada fikri olan varsa paylaşabilir mi ?

Baraka ırkının aktif olan tüm canı doldurma skili aslında kafamı karıştırıyor yada diğer ırklardan WA için hangisi en iyi seçim olur ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler .
  • Herkese merhaba,
    2 gündür launcherı açtıktan sonra playe basıyorum ancak oyunda hiç bir değişiklik olmuyor sürekli basmama rağmen hiç bir şey çıkmıyor.Nasıl çözebilirim bu sorunu ?
    Teşekkürler.
  • şuanda genel bir bakım var soyledıklerıne göre 30-45 dk arası gozukuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampir_s

Herkese merhaba ,

Bende oyunu indirdim karakter olarakta Warrior açacağım ama hangi ırk daha iyi bu konuda bir fikrim yok . Eğer eski oyunculardan yada fikri olan varsa paylaşabilir mi ?

Baraka ırkının aktif olan tüm canı doldurma skili aslında kafamı karıştırıyor yada diğer ırklardan WA için hangisi en iyi seçim olur ?

Wa için karizmaya önem vericen arkadaş bir castaniclerin arkadan daha fazla critic vurma pasifleri var ve kadın wariorun 2 lvl skili efsane kullanıyor kadın castanic aç :) adını yanlıs yazmış olabilirm böyle boynuzlu moynuzlu bişiy.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kingof98

bu mobların canı yüzde gözüküyor bunu sayısal rakam olarak nasıl ayarlayabiliriz

Bildiğim kadarıyla moblarınki değişmiyor.

saol teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Orijinalden alıntı: wampir_s

Herkese merhaba ,

Wa için karizmaya önem vericen arkadaş bir castaniclerin arkadan daha fazla critic vurma pasifleri var ve kadın wariorun 2 lvl skili efsane kullanıyor kadın castanic aç :) adını yanlıs yazmış olabilirm böyle boynuzlu moynuzlu bişiy.

cevap gelene kadar castanic açtım ama erkek :D

bu baraka için hp skili güzel dedim ama bakalım olmadı kapatır gene açarım kadın :)

bi 10 lvl olayım DH ye de guild isteği göndereceğim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.