Şimdi Ara

Tercih Döneminde DH'ye Neden Güvenmemeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
4
Favori
4.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tercih Döneminde DH'ye Neden Güvenmemeliyim

Kendi istediği bölüme girmek için çalışan troller

Düşen tıp sıralamalarını engellemeye çalışan troller

Ceng sıralamalarını yükseltmeye çalışan troller - çok az denk geldim -

Ceng sıralamalarındaki düşüşü engellemeye çalışan troller

Tıp'a yönlendirmeye çalışan troller - kadrolu olanlar bunlar -

Diye liste uzar gider fark ettiğim kadarıyla troller artmış forumun ortamından dolayı burası bunlar için çok müsait ve yine koşuların bizi zorladığı belli başlı bölümler olduğu için ortada kalmak kolay karar vermek zor oluyor koşullardan dolayı dikkat ettiğimiz kriterler maalesef yönlendirmeye açık oluyor troller bunu bildiği için özelikle maaş konusunda çok aldatıcı bilgiler paylaşıyor ve bu bilgileri dikkate alan çok fazla hatta bunları dikkate alıp karar veren insanlar varmış hayatımızın kararını verdiğimiz bu noktada internet çağında olduğumuz bu zamanda neden ve nasıl kendiniz gidip alandaki kişilerle iletişim kurun - bir kaç kişi - gidip iş ortamında bulunun - özelikle tıpçılar - ve objektif güvenilir sayfalardan bilgi edinin - bu konuda forumda denk geldiğim rehber niteliğinde bir konu olmuştu bulursam eklerim ya da bilen yazabilir - yanlış tercihiniz size büyük bir pişmanlık getirebilir kötü bir hayat getirebilir mutsuz bir hayat getirebilir en azından bunların bilincinde olup fikir alın

Tercih dönemi boyunca üste tutmaya çalışacağım yeni uğrayan arkadaşlarda dikkat eder adminlerde umarım trollerin şikayetini dikkate almaz tyt/ ayt bölümü ile doğrudan bağlantılı bir konu rica ediyorum şimdiden umarım doğru kararlar verdiğiniz bir tercih dönemi geçirirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Özellikle tıpa yönlendirenler çok fazla var seven yine yazsın ama son 1 yıldır hükümetin açık açık doktorları hedef göstermesi küçümsemesi haklarını iyileştirmemesi şiddet olayları vs tüm halk biliyor bunları gelip burda doktorlar 50k hemşireler 30k alacak gibi güzellemeler yapıp da tıpa yönlendirenlerin amacı çok açık bence sjjsjdjs neyse burda yazanlardan etkilenip de tercihini ona göre yapacak moron varsa başına gelecekleri hak etmiştir gg
  • Şu ana kadar bu forumda gördüğüm en yararlı yazıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz büyük resmi çözmüşsünüz bence upteng diyerek yukarı taşıyorum

• Özellikle tıpa yönlendirenler çok fazla var seven yine yazsın ama son 1 yıldır hükümetin açık açık doktorları hedef göstermesi küçümsemesi haklarını iyileştirmemesi şiddet olayları vs tüm halk biliyor bunları gelip burda doktorlar 50k hemşireler 30k alacak gibi güzellemeler yapıp da tıpa yönlendirenlerin amacı çok açık bence sjjsjdjs neyse burda yazanlardan etkilenip de tercihini ona göre yapacak moron varsa başına gelecekleri hak etmiştir gg

• Niçeağladığındaa N kullanıcısına yanıt
    Hocam bence onlar açık da abkaratıplıyı çözemedim ben ya

Pardon ankarabordro

• biz zaten tıp okuyoruz olm sıralamalar bizi bağlamıyo.

geçen biri vardı burda inanmadi e-devletten öğrenci belgesi attım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler odtü inşaat yazmayın, hem bk gibi komünist okulu

• BU KONUYA GELEN HERKESİN TIP YAZMASINI TAVSİYE EDİYORUM

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ytü istatikstik lesss

• arapismaill kullanıcısına yanıt

Ben de anlamıyorm bro bi insan biye başka insanları ikna etmeye çalışır yalnızlık yüzünden olabilir bilemiyorm. Halbuki açıp bi textbook okusa daha yararlı bi iş yapar eminim. (Ankaratıplı bunu okuyosan ve cevap vermeye hazırlanıyorsan nolur dur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niçeağladığındaa -- 28 Temmuz 2022; 0:16:13 >
    Sağdan sola üsten alta bordro atar muhtemelen

• trollere dikkat edin GTÜ ceng harbi bu yüzden fırladı aq aynı şehirdeki kocaeli cengden ne kadar farkı vardır biri 15k biri 45k

• Hocam forumun etkisi ne kadar olabilir ki cidden

• Demirin tuncuna trolün .......

• Forumda güvenilmemesi gereken tipler.

Eğitim konuları, iphonecular, siyasetçiler, Ak troller. Şu an aklıma gelenler bunlar. Ha birde konu dışında yorum kasan tipler. Direkt engelleyin geçin, bu sığırlar 3-5 sene öncesinde ölüp ölüp diriliyordu, şimdi mesaj sayılarına güvenerek adam oldular :)

Bunlar sağlıklı akıla sahip insanlar değil. Karar verirken dikkate almayın, maddi-manevi zarara uğrarsınız.

• Geçen sene kendi istediği bölüme girebilmek için bölümü/üniyi kötüleyenlere çok şahit olmuştum. Foruma bence de bakmayın

• 2015e kadar ikiside 50-60k arasıydı zaten sonra haluk hoca zamanında tanıtımlara çok çok önem verildi.Yoksa 2010da verilen eğitimin sosyal olanakların üstünde değil şartları .hatta 2014te bahar şenliği de yapılırmış rivayetler böyle diyor biz 2015-2020 arası görmedik :)

• Forumlar gerçekten hak ettigi gibi kullanilsa çok doğru bilgiler alinabilecek yerler, o okulu deneyimleyen,o yurtta kalan insanin yorumu çok degerlidir.
    Ama bu değerli bilgilerin guzelligini trol diye nitelendirdigimiz, gerçekten psikolojik sorunlari olan rahatsiz tipler mahvediyor.
    Bu değerli bilgiler hic bir yerde yok,forum yonetimi surekli temizlik yapmali.

• Bi yazı görmüştüm, adam Bilkentlileri özel üniversite diye işe almam rekabet ortamı yok falan diyordu. Hayatımda okuduğum en komik yazı hala

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.