anladığım kadarıyla matematikten hoşlanıyorsunuz gibi hocam |
tercih listem nasıl (3. sayfa)
-
-
Ybs yazarsan yapay zekayi yapmazsin yapay zekayi yoneten CIAO (center intelli pardon chief artificial intelligence officer) olursun sonra gelsin bitcoinlet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2-3-4 tam belli değil, sonuçlar gelince daha iyi düşünecem onları (ilk 1000 gelirse sabancıyı öne atabilirim burs yüzünden, odtü eee ve bilkent fiziği de kararsızım daha iyi araştıracam)
-
aa sabancıyı görmemistim, 2. sırayı hak ediyo bence.
Bilkent ee
Sabancı
ODTÜ ee
Temiz liste
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu listeyi bir iki soruyla kaçırdım muhtemelen
-
Benim gibi bi yerlere ybs sikistirmazsan olmaz
50 kişiden 1 kişi füze tasarlıyorsa, geri kalanı tank motoru tasarlıyor (necmettin erbakan), şasi tasarlıyor, aksam tasarlıyor... geri kalanı sanayide tofaş mı birleştiriyor
-
Ctis düşünüyorum en sona ama boun ybs ile değişebilir tabii
Hocam 4. tercihten sonra sizin önünüzdeki herkes aynısını yazsa yine giriyorsunuz
-
Ankara tıp lobisi burada bile etkin
Gsü hukuk,medipol ing istanbul %100,koç tıp %100 ve son 3’lünün listedeki uyum
Yanilmiyosam ek puan alan herkesin firesiz bir sekilde geriden onume kırması durumunda boun ie ye dusebiliyordum
1. tercihten sonrasını kura ile mi belirlediniz
Bizim zamanımızda boun ybs yukselen yildizdi yeni yükselen yildiz galiba YEDİTEPE CTİS bu sene onu 21.tercihinize yazmanizi oneririm
Bizim yol haritasi 2kdan sonra autf veya boun civil seklindeydi vefa göstermek icin koydum
Yeditepeyi tercih etmek için platin boyalı saç gerekiyor diye biliyorum ama konu ctis ise boyatacağız artık napalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randyrhoads7 -- 2 Temmuz 2023; 20:8:15 >
Gsu hukuku 1e yazcaktim da 1.tercigine yerlesmis ol baskisina dayanamayinca asagi atmak zorunda kaldik Bizimkiler o kadar tiksiniyordu ki hukuk okuma ihtimalimden 10a zor koydum
Bu arada bu listenin bi aralar 1.ve 3.tercihinin yeri değişikti
O değil de ankaraya hızlı trenle 80 dk olursa bilkente boundan önce varıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X