Şimdi Ara

TERCİHLERİME BAKAR MISINIZ (HUKUK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bilmiyorum öyle soyledi belki derslerde çok zorlandığı için de kötülemiş olabilir bilmiyorum araştırıyorum herkes bambaşka şeyler söylüyor. kafam hayli karışık
  • arkadaşım değil tanımıyorum sadece bilgi almak amacıyla konuştum yani
  • bence derslerin zor olması avantajdır, donanımlı bir hukukçu olmak açısından. bakın Selçuk üniversitesi de çok zormuş, ama hakimlik savcılık sınavlarında farkını ortaya koyuyor.
  • Deuda olan Biri olarak Başta Diyeyim ki zor. :D Kolaylıkla yata yata geçemiyorsunuz. Hocalar zorluyor mu Evet ama öğretiyorlar da yani Derse öylesine gelip boş boş geçiren hocamız olmadı şimdiye kadar. Anlatımıni beğenmeyebilirsin vs ama sonuçta hepsinin öğretme çabası var. Gereksiz zorlayan Hoca yok diyemem var Malesef. Ama inanın o hocayı Her ünide bulursunuz. Derse giren profesör sayısı içinde Dediğim gibi derslere profesörler de giriyor doçent de yardımcı doçent de giriyor. Ama asistanlar Derse girmiyor pratik çalışmalara giriyor.
    Genellikle anadolu üniyle arasında kalınıyor. Şimdi orda okuyan Arkadaşım yok o uniye hiç gitmedim de. Ama genel olarak gördüğüm yorumlar deunun anadoludan daha kaliteli olduğu yönünde.
    Az çok netleştirmek adına yazdım Bunları ama aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sblttprk S kullanıcısına yanıt
    Aralarında eğitimde dağlar kadar fark var hocam, üniversite öğrencisi kendi üniversitesini över sonuçta 4 yıl okuyacak orada. Daha sağlıklı olan avukatlardan duyumlarım bu yönde. Ablam DEU mezunu Eskişehir'de avukatlık yaptı. Anadolu'dan mezun avukatlar teorikte çoğu üniversiteden iyiymiş ama pratikte kötülermiş. Çoğu Eskişehir'de avukatlık yapıyor zaten, az meblağlara çalışıyor çoğu maalesef. Rehberlikçilerle başka üniversitenin hukuk araştırma görevlileriyle görüştüm onlar da eğitim iyi diyor ama kaliteli değil. Sonuçta 2 profesöre sahip onlar da zaten iyice yaşlanmış pek takmıyorlarmış, DEU ise 11 profesöre sahip. Size mezun olduğunuzda bürolar soracak hangi üniversiteden mezunsun diye Anadolu derseniz büyük şehirlerde iş bulman bir DEUluya göre zor olur. DEU sonuçta köklü hukuklardan. Ablam şu an Bursa'da avukatlık yapıyor, Anadolu Hukuk'tan mezun yeni bir avukat gelmiş büroya millet hiçbir şey bilmiyor diye ondan yakınıyormuş. Beyler isterseniz çok takmayın dediklerimi, forumda bakıyorum da böyle kesin konuşan ben varım belki sallıyor diyebilirsiniz ama pişman olmak istemiyorsanuz gidin bir avukatla konuşun daha sağlıklı fikirler edinirsiniz.

• Beyler, internetten okuyoruz Ekşi'de, forumlarda kötülüyorlar durmadan. Bunlara göre BOUN da kötü, Ankara Hukuk da. DEU'yu kötüleyenlerin çoğu Buca'yı beğenmemiştir ya da ders çalışmıyordur, çünkü DEU'da yıllık sistem ve geçme notu var. Kolay kolay mezun olamazsın, DEU'da okuyan arkadaş var yukarıda sorabilirsiniz 4 yılda bitirmek zordur orayı. Kesinlikle DEU'yu öneriyorum, sırf rahatınızı kampüsü düşünüp hayatınızı zehretmeyin.
  • bunu çok duydum derslerin yıllık olması , dönemlik olması bu nedir acaba??
  • bir de ybü hakkında bilgisi olan var mı? ankarada yaşıyorum yazmak istemiyorum ama...
  • sblttprk S kullanıcısına yanıt
    Pek iyi bir üniversite değilmiş, iktidar yanlısı falan diyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.