Şimdi Ara

Termal macun nasıl bir sıcaklıkta beklemeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar siparişini verdiğim termal macun bugün geldi ama nasıl bir ortamda beklemeli bilmiyorum. Tahminimce sıcak bir yerde durmamalı bu yüzden buz dolabına koydum buz dolabının alt kısmı 10-20 derece filan tahminimce yazmıyor çünkü kaç derece olduğu

sonuç olarak kaç derecelik bir ortamda beklemeli termal macun?

• normal odada beklesin hocam birşey olmaz ona. buzdolabı felan koymanıza gerek yok odanızın çekmecesi olur anakart kutusu olur koyun hiçbişey olmaz
  • Yorum için çok teşekkürler valla sıvı bir şey olunca nasıl bir yere koysam bilemedim. Termal
    Macunlarda artık az para değil(yaş 15 harçlıklardan biriktiriyorum o yüzden pahalı geldi 😂) tam özelliğini korumak istiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pax Hades

Yorum için çok teşekkürler valla sıvı bir şey olunca nasıl bir yere koysam bilemedim. Termal
    Macunlarda artık az para değil(yaş 15 harçlıklardan biriktiriyorum o yüzden pahalı geldi 😂) tam özelliğini korumak istiyorum.
    termal macun zaten yüksek ısıya dayanıklı şekilde üretiliyor normal oda sıcaklıgında hiçbirşey olmaz bozulmaz zaten. harçlık ile almışsınız biraz özen gösteriyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.