ya arkadaşlar şu adam kaçırma olayı nerden yapılıyo bi türlü bulamadım,yadımcı olursanız minnettar kalırım teşekürler.
oyunda adam kaçırma die bişey yoktur..
Adam kaçırma yok arkadaşım senin dediğin kapkaç ise aman o işe girme
kardes sanirim sen hapisden adam kacirmayi diosun hapisegir kacir amakesin deil yakalanabilirsin
Hapis e tıkla suclunun yanında kefalet bedeli yazar.Paran varsa kefalet ödeyerek cıkarabiliyorsun.
Hapisten Kurtarma Mesaji (Bust Out Message) :
Hapisten kurtardiginiz kisiye "You were busted out of jail by Contoni" gibi bir mesaj gitmesini istiyorsaniz; "Yes"i, istemiyorsaniz "No"yu isaretliyorsunuz. Isteyip istememe durumunuza gelince... Simdi "Yes" seçenegini isaretlerseniz kurtardiginiz kisi sizin adinizi ve yerinizi ögrenmis olucak. Karsinizdaki kisi kötü niyetli biride olabilir. Ama "No" seçeneginide isaretlerseniz; size tesekkür etmek isteyenlerden hatta belkide hapisten kurtardiginiz kisinin size onur puani yada para göndermesini engellemis olucaksiniz. Kararinizi bunlarin isiginda verebilirsiniz. Isaretledikten sonra "Degistir" tusuna basmaniz yeterli olucaktir.
Dilerm aklında soru işareti kalmamıstr. Kalmışsada ben hep burdayım:D
hayır ! sen yanlış anladın galiba kardeş.. kefalet ödemedende çıkarabiliosun hapisten hangi suçluyu kurtaracaksan onun sağ yanındaki butona bi kere bas aşaağıdanda kurtar a bas ya yakalanırsın yada şansın warsa kurtarırsın ! ama floot kardeşin dediği ayarıda kesin yapmalısın !
sakina kefalet öduyip cikarmahic biryarari yok
quote:
Orjinalden alıntı: imamoglu
sakina kefalet öduyip cikarmahic biryarari yok
bende onu demek istedim boşu boşuna para ödeme !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme