Şimdi Ara

TEŞHİR XPERİA Z3 ALINIR MI 900 TL'YE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4. yılını tamamlayan xperia z1'im bugün çalışmaz hale geldi. acil bir telefon almam gerek , gene sony olacak. 900 tl'ye bikaç ufak çiziği olan garantili z3 alınır mı yoksa ikinci el z3 lere mi yöneleyim 600 tl civarına.. hangisi mantıklı sizce

• teşhir alinmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.200 tl'ye 1 yıl garantili z5 premium aldım :)
  • Alınmaz hocam ikinci el mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşhir almayın hocam, 2. el cihazlara yönelin.
  • Garanti derken ne kadar süre garantisi var? Çünkü o cihaz gelir gelmez en iyi haliyle bile batarya değişimi için garantiye gitmek zorunda yoksa cihazdan randıman alamazsınız. Ben şahsen 2. el Z2 bakın derim...
  • İkinci el ve teşhir ürünü kullanmış biri olarak teşhir ürünü almak 2.el almaktan daha mantıklı şöyleki 2.el satan şahıs cihaza su kaçırıyor biliyorki cihaz şimdi çalışsa bile bir süre sonra anakart korozyondan dolayı arıza yapacak biliyorki cihaz garantidışı kalacak hemen satışa çıkarıp bir kurban aramaya başlıyor. Ve bingo.. geçmiş olsun çiziksiz garantili kutulu cillop gibi cihaz çöp oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Asus zenfone 5 alınır mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşhir ürünü z3'ü ankara demettevlerde bir dükkandan 900 tlye alacaktım ,satıcı ,garantisini sıfırdan başlatcam kvk garantili olarak dedi , cihaza da baktım tertemizdi ama daha sonraki günlerde z5 premium buldum ikinci el garantili, vazgeçtim z3 ten. z3 vitrinde 5 ay olarak kullanılmış bir telefonmuş baya da tertemizdi ama nasıl 24 ay garantili oluyo vs anlamadım. tşkler knou için yazan arkadaşlara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.