internetten; Pioneer TS-W309D4 1400 WATT JAMESON USA - 604 1500 PIONEER DEH-3450UB teyp JAMESON JS-60 600 WATT ve 2 Adet Roadstar 13 ve 17 cm component hopallör aldım.
1.Aldığım Parçalarla Anfi Uyum Sağlarmı? 2.Wooferı kabinli mi yoksa kabinsizmi kullanmalıyım? (kabinli diyenler 3.soruyuda cevaplasın lütfen bilemeyenler 4.cüden devam etsinler ) 3.Kabini bagaja nasıl yerleştirelim? 4.Bazı arkadaşlar bana component setin yanında oval hopallör şart dedi.Ovaller şart mı? 5.Kablo almadım, kalitesi önemli mi? ne kullanmalıyız ve sizin memlekette işçiliğe ne kadar alınıyor?
Sorular 20'şer puan olup yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
O anfi çok kötü.Yani o bası hakkıyla beslemez.
hadi yaa, ne alalım ya yerine?bana iyi demişlerdi
mrb.kardeş 1.sorundan başlayarak cevaplamaya çalışayım aldığın parçalar anfinle uyum sağlar anfin çok kötü diyen olmuş senin parça seçimin yanlış sen aldığın anfi o componentleri ovalleri fazlasıyla kaldırırsın hatta anfin aldığın ovallerdende comp.de iyidir.artık almışsın yapacak bişey yok 309d4 açık hava bası değil sadece kutuda verimli sert çalar pandizotta o bastan tat alamazsın litreli kutuda mecburen bagaj içinde çalacaksın comp.yanında oval hoparlör şart diyen sallamış öyle bi zorunluluk yok hatta 2 takım iyi kalite comp.ovallerden daha temiz kaliteli ses verir comp.sistemlerinde oval yoksa bass şarttır çünki comp.ovaller gibi bas vermez bas tizle dengeli az çalar bunun içinde sistemde ekstra bi bas aranır.kablodan kastın rca(arsiyel) yani anfi kablosuysa mecburen bi rca kablosu alman şart zaten teyibin 1 rca çıkışlı sub çıkışı yok kabloyu çok kaliteli almak zorunda değilsin normal bi rca kablosu işini görecektir ama şunu unutma rca kablosu ne kadar iyi olursa iletimde o kadar iyi olacaktır birde kötü rca kablou motorun sesi yapabilir işçilik demişsin eğer ekstra kablo medefe vs.kullanmassa 100 tl.ye montajını yaptırabilirsin kardeş iyi günler.
quote:
Orijinalden alıntı: antony_costa
selamlar arkadaşlar öncelikle
internetten; Pioneer TS-W309D4 1400 WATT JAMESON USA - 604 1500 PIONEER DEH-3450UB teyp JAMESON JS-60 600 WATT ve 2 Adet Roadstar 13 ve 17 cm component hopallör aldım.
1.Aldığım Parçalarla Anfi Uyum Sağlarmı? 2.Wooferı kabinli mi yoksa kabinsizmi kullanmalıyım? (kabinli diyenler 3.soruyuda cevaplasın lütfen bilemeyenler 4.cüden devam etsinler ) 3.Kabini bagaja nasıl yerleştirelim? 4.Bazı arkadaşlar bana component setin yanında oval hopallör şart dedi.Ovaller şart mı? 5.Kablo almadım, kalitesi önemli mi? ne kullanmalıyız ve sizin memlekette işçiliğe ne kadar alınıyor?
Sorular 20'şer puan olup yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
wooferınızı kabinde kulanmalısınız
önünüzde iki seçenek var, ya jameson amfiyi satıp bir 5 kanallı amfi alıcıcaksınız yada yeni bir ufak mono amfi alıp jameson 604 mid amfi + mono amfi şeklinde 2 amfili kombinasyon yapıcaksınız.
jamesonu kullanıcam derseniz jameson ve pioneer ovalleri usa 604 baglayın. bas ıcın ayrı bır mono amfı alın derim.
bende şuan 6 tane js 60 600 watt hoparlor var 2400 forvel anfi roadstar mid takımı pioner teyp 62 ye kadar çıkıyo 2000 lik iki tane kicker var stroker kaportisor var ses budur sete bak beeee
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme