|
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1817. sayfa)
-
-
Ama muhakkak tekrar %100 yapıp 0 yapacağım bakalım sonucu yazarım -
Doğudayım ara ara camlar buz tutuyor sabah -
-
Merhaba,
1.5" Kablo ile 3kw alınması tehlikelidir. Kablo ısınma yapar yada tesla akım iyi gelmediğinden daha düşük hızla Sarj eder.
Minimiumda 3x2,5 kablo kullanmalısın.
10 mt çok uzun değil. HES 3x2.5 kablo ile sıkıntısız kullanırsın.
-
Normal araçlarda OTV dilimleri hiç düzenlenmedi yıllardır. %80 'den aşağı ÖTV olan benzinli araç yok bildiğim.
-
orta konsol kaplama bence yetenek isteyen bir iş :) eski aracım mokka da yapayım dedim 2 sini de hiç ettim :) diğer tavsiyeler için teşekkürler,
-
E bu durumda araç yakmıyor hocam ona yapacak bir şey yok, normal.
-
Bence de 1.5 mm çok ince. 20 mt Hes 3x2.5mm kablo ile 2-2.5 kw yakalıyorum. Şarj esnasında kablo el yakmayacak kadar ısınıyor. Yaklaşık 40-42 derece gibi. Kablo direnci uzunluk arttıkça artar, kesit artınca azalır. Daha kısa ya da kalın olunca daha iyi verim alınır. Aslında 15 mt benim işimi görerek ama kabloyu kesmeye kıyamadım .
-
Yolculuk mesafesi 3-5 km ise harcama daha fazla oluyor. Benim Kayınbirader yurt dışında. Tesla model 3 awd LR kullanıyor. Sizin kullanım alışkanlığına benzer şekilde soğuk iklimde bol ısıtmalı şekilde çocuğunu okula 3km götürüp dönüyor. 250 wh/km altına inemiyor. Sizin de belirttiğiniz gibi 50-55 KW'lık bataryada karşılığı 200km menzil olur.
-
SR sahibi olup da holiday update gelen kaç kişi var.
Bana hala gelmedi.
Hala 2024.38.x teyim.
-
Bu gün öğlen geldi. Sr spor. -
Kesmeye kıyamadığınız kabloyu hep aynınyöne dolayarak kısalmasını sağlarsanız elektrik alan yüzünden içinden akım geçtikçe ısınır. Mümkünse bir sarmal şeklinde kalmamasında fayda var. -
Cumartesi yaptım güncellemeyi. Perşembe gelmişti. -
Mantıklı hocam katılıyorum
Okul 1km iş yeri 6km gibi çok kısa mesafe ve sürekli ön ısıtma ile ara ara gazı dipliyorum (zevk veriyor ne yapayım) 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 9 Aralık 2024; 20:27:15 > -
Güncelleme geldi evden wifi çekmiyor yarın işte yaparım -
Allah Allah bize niye gelmedi acaba.
1 hafta 10 gün önce o sarı indirme işareti belirmişti. Ben onu müzik veya trafik bilgisi için data kullaniyor gibi düşündüm.. Şimdi ise yok. Bana güncelleme geldi de ben indirmeyince araba vaz mi geçti acaba. -
Sp yi 1860 tl ye aldik diyelim. Ekstra oto pilot almadim.
Icindeki otopilot ile neler yaoabilirim -
Adaptif Hız sabitleme, Şerit Takip. Şerit takip şehiriçi çok hassas dolayısı ile çok verimli çalışmaz, uzun yolda piyasanın en iyisi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X