benm pc de açılmıyo biri timeviwer la pcme girip yapabilirmi pls
yeni bir update gelmiş galiba update yapıyor benimki?
quote:
Orijinalden alıntı: NİGHTROD
Beyler şimdi dikkatli okuyun lütfen, bu sorunu araştırdım tam çözüyodum aceleye geldi format attım bişey oldu, bidaha da bulamadım fixi..
Misal direksiyon pedal setimiz var, Ayağımızla frene basıyoruz di mi ? Araba 300+ hızlarda bile olsa zank diye duruyor... bu olmasın, Pedala ne kadar basarsak o kadar yavaşlasın, yıl olmuş 2012, lütfen, aşalım bunları..
Şurdan çözmüştüm olayı ama şimdi formattan sonra yapamadım nedense,
buyrun, eleman videoda koymuş fakat silinmiş video,
Evet bundan bende şikayetçiyim frenleri çok kötü yapmışlar. bir driver san fransisco 2 tdu çözüm gelmeli artık
quote:
Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
ben de açtım şimdi 10 kb/sn ile update yapıyor.rezalet bi hız bu ne ya. 590 mb kaç saat sürer bu hızla giderse
quote:
Orijinalden alıntı: Diagrams
quote:
Orijinalden alıntı: NİGHTROD
Beyler şimdi dikkatli okuyun lütfen, bu sorunu araştırdım tam çözüyodum aceleye geldi format attım bişey oldu, bidaha da bulamadım fixi..
Misal direksiyon pedal setimiz var, Ayağımızla frene basıyoruz di mi ? Araba 300+ hızlarda bile olsa zank diye duruyor... bu olmasın, Pedala ne kadar basarsak o kadar yavaşlasın, yıl olmuş 2012, lütfen, aşalım bunları..
Şurdan çözmüştüm olayı ama şimdi formattan sonra yapamadım nedense,
buyrun, eleman videoda koymuş fakat silinmiş video,
Evet bundan bende şikayetçiyim frenleri çok kötü yapmışlar. bir driver san fransisco 2 tdu çözüm gelmeli artık
O konuda LFS yi tek geçerim hocam frenleme sistemi harika
quote:
Orijinalden alıntı: emre544
quote:
Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
ben de açtım şimdi 10 kb/sn ile update yapıyor.rezalet bi hız bu ne ya. 590 mb kaç saat sürer bu hızla giderse
evet ya 10.23 ile iniyor 4% bitti daha az önce bugatti super sport aldım tam hevesle giriyordum oyuna.....
Manuel linki yokmudur.Portlarım açık 10 kb civarı indirmeye çalışıyor ama 2-3 mb indirdikten sonra bağlantısı kopuyor hiç indirmiyor.5. deneyişim bu.
quote:
Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::
Manuel linki yokmudur.Portlarım açık 10 kb civarı indirmeye çalışıyor ama 2-3 mb indirdikten sonra bağlantısı kopuyor hiç indirmiyor.5. deneyişim bu.
keşke bi link olsa da ordan çeksek hakikaten.yüzde 15 de hata vermişti.bugün sıfırdan bi daha başladım.evet hız öyle çok yavaş.mecbur katlanacaz.kapatıp tekrar yüklemeye başlatınca olmuyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: emre544
quote:
Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::
keşke bi link olsa da ordan çeksek hakikaten.yüzde 15 de hata vermişti.bugün sıfırdan bi daha başladım.evet hız öyle çok yavaş.mecbur katlanacaz.kapatıp tekrar yüklemeye başlatınca olmuyor mu?
Mesela 2-3 mb kadar yükleyip öyle kalıyor,kapatıp tekrar açtığımda 0mb den başlıyor.
Update'i yaptık ama yeni araba ve motorları alamıyoruz Ben şu ana kadar hiç hile yapmadım, hatta hesabımda Token bile var, satın alma işlemi sonramı açılacak anlamadım ? Galeride görüyoruz yeni eklentileri ama sadece test sürüşü yapılabiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Tears of ice
Update'i yaptık ama yeni araba ve motorları alamıyoruz Ben şu ana kadar hiç hile yapmadım, hatta hesabımda Token bile var, satın alma işlemi sonramı açılacak anlamadım ? Galeride görüyoruz yeni eklentileri ama sadece test sürüşü yapılabiliyor
Corvette ZR1 aldım.
İlk önce 80 Atari Token veriyorsun her araba başına araba açılıyor ardından fiyatıyla satın alıyorsun yanlış hatırlamıyorsam corvetti 150-180.000 arasında birşeye aldım.
F40 390.000
250 GTO açtım fakat 4.000.000 olduğunu görünce koşarak uzaklaştım.
Arkadaşlar bu arada nickim:AveoRS
Takılmak isteyen varsa bana PM yoluyla ulaşabilir turlarız.
quote:
Orijinalden alıntı: unforgiv3n
quote:
Corvette ZR1 aldım.
İlk önce 80 Atari Token veriyorsun her araba başına araba açılıyor ardından fiyatıyla satın alıyorsun yanlış hatırlamıyorsam corvetti 150-180.000 arasında birşeye aldım.
F40 390.000
DLC yi normalde para ile almıyoruz sanırım bu seferki farklı galiba? Bende geçen sene 800 token almıştım 2-3 araç almıştım oradan yani şuanki DLC araçların hepsi orayamı eklendi?
quote:
Orijinalden alıntı: unforgiv3n
quote:
Corvette ZR1 aldım.
F40 390.000
Herşey iyi güzel hoş, hesabımda atari tokende var benim, ama yinede daha sonra deneyin gibi birşey yazıyordu sanırım , şimdi oyunda değilim o yüzden tam hatırlayamadım ama , birazdan yine bakacağım..Onu geçtim , sitesine girdiğimde orada dlc'lerin arasında yeni araçlarda görünmüyor , bendemi sorun var anlamadım ?
Tamamdır hallettim, sanırım bağlantıyla ya da serverla alakalı bir geçici sorunmuş
Dlc2 yi çoook uzun bir yükleme aşamasından sonra çalıştırdım. Durum beklenildiği gibi berbat. Söz verdikleri hiç bir şeyi tutmamışlar. Bir tek motorsikletler gelmiş. Zaten o da gelmeseydi ne olurdu düşünemiyorum. Hani ışık kontolü? Hani titreşim, debriyaj desteği? Hani düzeltilmiş sesler? G25 ile oynuyorum. Eskiden titreşim ve ff kötü durumdaydı, dlc2 den sonra artık hiç kalmamış. Direksiyon sanki boşda dönüyor. Hiçbir his yok. Debriyaj, fren yine düzeltilmemiş, aksi gibi artık gaz da tam çalışmıyor. Motorsikletlerin kontrolunu ayrı tuşa atamak mümkün değil. Her motorsiklet kullanmak istediğinizde gaz-fren-sağ-sol gibi ayarları değiştirmeniz lazım. Oysaki bu saydıklarımın hepsi ve daha fazlası TDU1 de mevcuttu. Bir şey geliştirilmiycekse, bilakis kötüye gidicekse yenisinin çıkmasının manası nedir anlamış değilim. Bir çok kullanıcı yine hayal kırıklığına uğradı. Online oynayanlar bile profilini kaybetmek uğuruna oyunu silip baştan yükleyip update yapmıyor. Atari yine batırdı. Eğer direksiyonunuz varsa hiç update felan yapmayın derim. Zaten 10kb/s ile iniyor. Bu oyunun adı Sims driving edition felan olmalı bence, test drive değil. Eğer test drive ortamını seviyosanız ve araba kullanmak istiyorsanız TDU1 'i yükleyin. Emin olun çok daha iyi.
dlc 2 yi nerden indiricez bende update çalışmıo bide update için crack gerekiomu
server kapali mi suan
test drive u2 pc ve x box 360 için bire bir uyumlu direksiyonumla oynuyorum müthiş bir oyun bence oynamayanlar direksiyon edinip denesinler