Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (423. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DLC 2 den önce modlu araçlarla oynıyordum.Unpacker yapmıştım , dlc 2 den sonrası için nasıl unpacker yapılabilir tekrar modlu araçlarla yükleyip oynayabilmek için.
  • Arkadaşlar benim bi sorum olucak bu tdu ile ilgili şimdi benim 3 tane evim var biri 2 araba kapasiteli biri 6 kapasiteli biride 4 araba kapasiteli bütün aldığım arabalar 6 araba kapasiteli olan evde duruyor diğer evlere arabayı getiriyorum burada kalsın diye sonra listeden başka bir arabayıda buraya getirmek istiyorum onu seçtiğimde diğer araba tekrar 6 garaj kapasiteli eve gidiyor sadece seçtiğim evde duruyor ben evden çıkınca o da çıkıyor ve araç listesinde konumları 6 garaj kapasiteli olan ev olarak gözüküyor nasıl bunları diğer evlere atabilir yardımlarını bekliyorum teşekkürler.
  • slm arkadaslar ben hawai area cup 2 yi bitirdim level 26dayım uzun zamandır dolasıyorum herhangı bır yarıs yada görev zamanlı görev acılmıyor oyun bu sekilde mi bitiyor acaba bitiren arkadaslar cevap yazarsanız sevinirim bos yere dolanıp durmayayım
  • aktivasyon limiti sorunum var yardımcı olacak hayırsever forumdaş varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemless

aktivasyon limiti sorunum var yardımcı olacak hayırsever forumdaş varmıdır

hocam benimde limit doldu, eğer cdkey olarak aldıysan geçmiş olsun yardım etmiyorlar. kutulu veya steamden aldıysan sitesine gir ordan supporttan destek iste.
  • dogrudur atari desteğe attıgım maili ilgileneceğiz deyip bıraktılar securom da atariye attı topu geçmiş olsun o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aemless -- 16 Mayıs 2012; 16:44:08 >
  • Arkadaşlar oyuna araç yükliyeceğim ama vehicules klasörü yok . Ne yapmam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

Unpack olayını çözdüm. İlk önce,

İstediğimiz arabanın modunu indiriyoruz.
    Bunu indiriyoruz, tıkla.
    Sonra bunu, tıkla.

1 - UAC kapatmamız lazım, w7 başlat yerini açıp UAC yazarsak ordan kapatabiliyoruz.
    2- İlk indirdiğimiz .cmd uzantılı dosyayı TDU2 yi kurduğumuz yere atıyoruz ve unpack.cmd ye tıklıyoruz.

Not: Çıkartma işlemi bilgisayarınızın hızına göre azalıp, artabilir.
    3- cmd ile yaptığımız çıkartma işlemi bittikten sonra, araba modunun içindeki dosyaları yerlerine atıyoruz (indirdiğiniz yerde yazar) herhangi bir çökmeye karşı yedeklemeniz tavsiye edilir.
    4- TDU2 Universal Launcher ile oyunu açacağız, online oynamak istiyorsanız online ı seçin offline istiyorsanız offline.

mod yüklemek için yapılması gerekenler.

araba modları için tıkla

@İKaan
    hocam gamepad veya direksiyon kullan çok daha kolay olacaktır yoksa vitesi manuel yap. otomatik viteste çok kayar.

Dostum süpesin. Çok teşekkürederim saatlerdir bunu arıyordum.

• Beyler Bende Logitech Momo Var , Feedbacki Çalıştıramıyorum Yani Direksiyon Çekme Yapmıyor Aracın Tepkilerine Göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diagrams

Beyler Bende Logitech Momo Var , Feedbacki Çalıştıramıyorum Yani Direksiyon Çekme Yapmıyor Aracın Tepkilerine Göre

Aradığın ayar bu olabilir mi?

• Ben hatta o ayarlarda sınırları zorlamışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diagrams -- 19 Mayıs 2012; 21:23:43 >
  • Arkadaşlar sürüş çok kötü yav,oynanmıyor.Birisi klavye için ayarları gösterebilir mi?
  • Şu ehliyet sinavının son bölümünü geçemedim,birisi yardımcı olabilir mi?
  • Arkadaşlar tdu 1 de tdu editor diye bir program vardı . Arabaların hızlarını beygirlerini kalkış hızlarını en ince ayrıntısına kadar değiştirebilidiğimiz. Tdu 2 dede varmı böyle birşey ? Çoğu araba doğru hızında gitmiyor. Helede yeni arabalarla değiştirince bi hayli yavaş kalıyolar.
  • şu oyunu 7-8 aydır oynamıyordum... evde cd si duruyor gidince bi takıp yükleyeyim bakalım çalıştırmayı başarabilecekmiyim (oyun korsan tabi)

birde sanırım araba modları mı çıkmış benmi öyle gördüm ??

edit : sayfada m5 f10 modunu gördüm şimdi ne yapıp edip mutlaka halletmem lazım bunu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_ozcan -- 20 Mayıs 2012; 10:30:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_ozcan

şu oyunu 7-8 aydır oynamıyordum... evde cd si duruyor gidince bi takıp yükleyeyim bakalım çalıştırmayı başarabilecekmiyim (oyun korsan tabi)

birde sanırım araba modları mı çıkmış benmi öyle gördüm ??

edit : sayfada m5 f10 modunu gördüm şimdi ne yapıp edip mutlaka halletmem lazım bunu :(

Çıktı çıktı . Bende dün yükledim. Halada yüklüyorum :) Ama corvette zr1 bulamadım. Birde oyunda araçları yükliyeceğin klasör yok , yüklemeye çalışırsan benim üstte alıntı yaparak teşekkür ettiğim arkadaşın verdiği linkten gerekli dosyaları indirip , herekli işlemleri yaparak klasörleri açığa çıkartabilirsin. Aksi taktirde araç yükleyemezsin. Bende şimdi tdu 1 deki tdu editor gibi bi program arıyorum araç hızlarıyla oynamak için ama bulamıyorum.

• bu ne yahu...

cd den yükledim oyunu update çıktı tam 1,06 gb büyüklüğünde...24 kb la indiriyor...bu update i yapmaya mecburmuyuz ?? çok uzun süredir oynamadım bütün bilgilerimi unuttum yükleyince cd nin içindeki kırek le beraber açıyordum oyunu şimdi oda olmuyor :S
  • Arkadaşlar youtubede falan görüyorum. Herkeste corvette zr1 var. Nerden indiriyo millet bu corvetteti bilen varmı ?
  • Corvette ZR1, güncelleme paketleri yüklendikten sonra geliyor. Hile ile oyunda oynayan da var ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum.
  • Birsürü araba yükledim onları yaptıkları gibi yapamıyolarmı acaba ? Mesela tüm lamborghini modelleri oyunumda yüklü. Oyundaki bağzı arabaların yerine yüklüyorum. Bir allahın kuluda corvette çizmemişmi acaba ? :) Ya her oyun için çok güzel forumlar var yabancı ülkelerde . Mod paylaşımları , dosya paylaşımları . Bizim ülkemizde niye yok ? Bi ara gta sanandreasın vardı bende az emek vermemiştim o siteye. En az 15 tane araç çizimi ve dosyalarını yazmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.