Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (424. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun orjinaline sahibim ve dfgt kullanıyorum, detect device ile seçmem rağmen direksiyonda sertleşme olmuyor ve dönüş açısıda çok az geliyor ( genel ayarlarda 900 derece olmasına rağmen) profiler danda oyun açılmıyor, uplauncherı seçiyorum ama hiçbir tepki vermiyor. Dfgt yi tam olarak nasıl kullanabilirim??
  • 29 mb lik bir güncelleme gelmiş ne eklendiği hakkında bir fikri olan varmı
  • Selamlar bir adet mw3 hesabım var.Hiç oynamadım bilmiyorum nasıl olduğunu. Sizce onu satıp tdu2 key almam yerinde olur mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

Selamlar bir adet mw3 hesabım var.Hiç oynamadım bilmiyorum nasıl olduğunu. Sizce onu satıp tdu2 key almam yerinde olur mu acaba ?

öyle bir şey yapma mw 3 oyna tdu 2 yi aldım orjinal 1 hafta önce en fazla oynadığım 3 saat tir bir süre sonra sıkıyo adamı sildim zaten isteyen olursa satabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re5PecT

quote:

Selamlar bir adet mw3 hesabım var.Hiç oynamadım bilmiyorum nasıl olduğunu. Sizce onu satıp tdu2 key almam yerinde olur mu acaba ?

öyle bir şey yapma mw 3 oyna tdu 2 yi aldım orjinal 1 hafta önce en fazla oynadığım 3 saat tir bir süre sonra sıkıyo adamı sildim zaten isteyen olursa satabilirim.

ne kadar fiyat dostum ?
  • oyunu uzun zamandır açmamıştım, bir anda 604 mb'lik birşey yüklemeye başladı. normal mi?
  • m5 i yükledim ama içten kullanırken çok geride duruyor onu nasıl düzelticez yolu zor görüyorum
  • Güzel birşeye benziyor.
  • Cd-key'in aktifliğini nasıl sonlandırıldığını bilen biri var mı? Bilgisayara format atacağım sonra tekrar yüklediğimde key gitsin istemiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Re5PecT

quote:

ne kadar fiyat dostum ?

40 Tl 50 liraya ben aldım playstoreden 1 hafta falan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

m5 i yükledim ama içten kullanırken çok geride duruyor onu nasıl düzelticez yolu zor görüyorum

tdu 2 cam hack ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasla pc ye tdu 2 yukledim fakat hic begenmedim.Grafikler guzelde surus berbat bana kalirsa.Hic gercekci degil.Gta 4 te bile araba kullanirken daha cok zevk aliyorum.hani ne diyorlar oyun motoru mudur nedir tdu 2 de berbat bana kalirsa.yada klavye ile zevkli olmuyorda olabilir direksiyon seti mi almak lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: 34istanbul34

Arkadasla pc ye tdu 2 yukledim fakat hic begenmedim.Grafikler guzelde surus berbat bana kalirsa.Hic gercekci degil.Gta 4 te bile araba kullanirken daha cok zevk aliyorum.hani ne diyorlar oyun motoru mudur nedir tdu 2 de berbat bana kalirsa.yada klavye ile zevkli olmuyorda olabilir direksiyon seti mi almak lazim

Evet direksiyon seti almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

quote:

Orijinalden alıntı: 34istanbul34

Arkadasla pc ye tdu 2 yukledim fakat hic begenmedim.Grafikler guzelde surus berbat bana kalirsa.Hic gercekci degil.Gta 4 te bile araba kullanirken daha cok zevk aliyorum.hani ne diyorlar oyun motoru mudur nedir tdu 2 de berbat bana kalirsa.yada klavye ile zevkli olmuyorda olabilir direksiyon seti mi almak lazim

Evet direksiyon seti almak lazım.

Varya aslında driving force gt olsa mükemmel keyifli olurdu ama pahalı

• ARKADAŞLAR TDU 2 YÜKLEDİM GAYET OYNUYORDUM BİLGİSAYARIMA FORMAT ATILDI.WİN 7 32 YDİ ŞİMDİ 2İN 64 BİT OLDU.TEKRARDAN YKLEYİM DEDİM YÜKLEDİM VE AÇARKEN LASTİK İZLERİ PEMBE RENK OLDU.DİRECTX 9 U YÜKLEDİM SORUN HALLOLMADI.SİZİN ÖNERİLERİNİZ NELERDİR.

NOT: SİSTEM GEREKSİNİMLERİ İLE İLGİLİ OLDUĞUNU DŞÜNMÜYORUM. ÇÜNKÜ YETERLİ DÜZEYDE. ŞİMDİ DEN TEŞEKKÜRLER.
  • arkadaşlar 18 mb lık bir güncelleme gelmiş ne oldugu hakkında bilgisi olan var mı ?
  • b3 yarışını nasıl geçebileceğim konusunda bir fikri olan varmı yaklaşık bir senedir takılı kaldım 4. level spyker olmasına rağmen geçemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tospik35

ARKADAŞLAR TDU 2 YÜKLEDİM GAYET OYNUYORDUM BİLGİSAYARIMA FORMAT ATILDI.WİN 7 32 YDİ ŞİMDİ 2İN 64 BİT OLDU.TEKRARDAN YKLEYİM DEDİM YÜKLEDİM VE AÇARKEN LASTİK İZLERİ PEMBE RENK OLDU.DİRECTX 9 U YÜKLEDİM SORUN HALLOLMADI.SİZİN ÖNERİLERİNİZ NELERDİR.

NOT: SİSTEM GEREKSİNİMLERİ İLE İLGİLİ OLDUĞUNU DŞÜNMÜYORUM. ÇÜNKÜ YETERLİ DÜZEYDE. ŞİMDİ DEN TEŞEKKÜRLER.

uzun bi aradan sonra bu sabah tdu2 kurdum bende. Aynı sorunu bende yaşadım tesadüf olmuş :)

• Arkadaş bir de oyunu yükleyip oynayamama olayı çıktı.
    Yok online mış yok serialmiş.Gıcık ettiler adamı.
    Yükledim ne yaptıysam oynayamadım.
  • 
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.