Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.791
Cevap
14
Favori
915.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu oyun sistem olarak tam olarak ne ister nfs den fazla sistem istemez inş...

• quote:

Orjinalden alıntı: emilll

ya bu oyun sistem olarak tam olarak ne ister nfs den fazla sistem istemez inş...

aynı sruyu bende soracağım?
  • Sistem ihtiyaçları daha belli olmadı 1 ay daha bekleyin.
  • Bunlar gerçekmi yaa ne güzel görünüyo bu topic i açan arkadaşa teşekkürler
  • Yani bana.
  • bu oyun carbonu katlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Sistem ihtiyaçları daha belli olmadı 1 ay daha bekleyin.

ok.
  • bakalım drfit filan varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

bakalım drfit filan varmı ?
    Sanmam.
  • bu oyun çıkmadımı çıktıysa indirelim
  • Arkadaşlar sakın bu oyunu nfs nin son çıkan (undergraund 1-2, mw, carbon.) serileriyle karıştırmayın. Yani tarz olarak asla onlar gibi olmayacak Bizi, son derece iyi bir yarış oyunu bekliyor bundan eminim Türe getireceği farklılıklar ve yeniliklerle bir zamanların efsane oyunu test drive bomba gibi geliyor Beklemeye devam ama az kaldı az....
  • harika grafikler..
    nfs carbondan daha iyi gibi
    inşallah oynamak nasip olur
  • Yaw adam akıllı araba yarışı zaten 2-3 tane var.Çık artık çık.

Coming Soon 14 Şubat 07
  • Merhaba;

Oyunu konsolda oynayan biri olarak söyleyeyim;

1 Drift yok
    2 Görev çeşitleri (bilinen yarış türleri dışında [circuit, sprint vb.] ):
    a) Manken yarışları var, hatunu alıp istediği yere, süre bitmeden götürüyoruz. Tabi yolun dışına çıkmadan ve diğer araçlara çarpmadan. Bunun için azalan bir gösterge(driving) var, yarış içerisinde bu gösterge biterse başarısız oluyorsunuz. Yarışa tamamlarsanız hatun size kıyafet almanız için bilet veriyor. Eğer hiç hata yapmadan bitirirseniz, yarış "perfect" oluyor ve size fazladan bilet veriyor.
    b) Araç götürme var, zengin biri aracını size veriyor, belirli bir yere süre, sınırlaması olmadan aracı götürüyorsunuz. Genellikle uzaklık 15 km den fazla oluyor. Benim en sevdiğim yarış türü hem haritada geziyorsunuz hem de iyi para veriyor Aracı çarpar yoldan çıkarsanız alacağınız para azalıyor, eğer hatasız bitirir ve "perfect" yaparsanız paranın 1,5 katını alıyorsunuz. Örneğin 90 000 lik araç götürmeyi "perfect" yaparsanız 135 000 alıyorsunuz. Ayrıca bu görevler tek seferlik, bir kere başarılı olunca görev kayboluyor.
    c) Otostop var, en sevmediğim yarış türüdür kendileri :-) Manken yarışlarının uzun olanları denilebilir, farkı varsada ben bilmiyorum.
    d) Paket taşıma var, paketi alıyorsunuz ve istenilen yere istenilen sürede götürüyorsunuz, bu görevlerde polisten uzak duracaksınız.
    e) Radarlı bir görev türü var. Haritada bir kaç tane radar oluyor ve size bu radarlardan en hızlı şekilde geçmeye çalışıyorsunuz. Amacınız ise radarların ortalamasında belirli bir hızı tutturmak. Radarların belirli bir sırası yok ama bütün radarları geçmek için zaman kısıtlaması var. Süre bitmeden radarların hepsinden geçmelisiniz, geçmediğiniz radar ortalamaya 0 olarak katılıyor.
    f) Trafik canavarı olmama görevi var. Belirli bir sürede bir yere gitmeye çalışıyorsunuz, genellikle trafik oluyor ve hatasız sürüş önemli oluyor. Çarptıkça veya yoldan çıktıkça driving barı azalıyor, o azaldıkça yarış sonunda sürenize eklenecek penalty süresi artıyor. Çok hata yaparsanız zamanınıza daha fazla süre ekleniyor ve istenilen sürede yarışı tamamlayamamış oluyorsunuz.
    g) Süreli yarışlar var, sadece siz yarışıyorsunuz, trafik içinde en kısa sürede istenilen yere gitmeye çalışıyorsunuz, sonunda sürenize göre sıralama oluyorsunuz. Örneğin 2:30 da bitirdiniz, 1. lik 2:20 2.lik 2:40 sa siz ikinci oluyorsunuz gibi. Çarpmamak ve yoldan çıkmamak gibi bir sorununuz olmuyor.
    3 Harita oldukça büyük, şu anda bende 150 küsur kilometrelik bir yarış var ama onu oynamak için vakit bulamadım.
    4 Grafikler oldukça iyi (xbox360), araçlar ve çevre mükemmel olmuş, rakiplere karşı yapılan yarışlarda rakibin arabayı izlemeye daldığınız oluyor

Şimdilik yazacaklarım bu kadar, yanlış veya eksik yazdığım yerler olabilir

• bu oyunu kaçırısam yazık olurgrafiklere bak
  • oyunun grafikleri çok hoş ya eğer iyi optimize edebilirlerse mükemmel bi yarış oyunu geliyor demektir :)
  • Bilgisayarımda ilk oynadığım yarış oyunu Test Drive 4'tü. Daha sonra NFS'ye NFS 7 (Underground) ile başlamıştım. O zamandan beridir hep NFS oynardım (tabi arada FlatOut gibi başka yarış oyunları da oynamadım değil). Şimdi Test Drive'a geri dönme zamanı diyorum. Bakalım oyun bilgisayarda nasıl olacak? Bekleyip göreceğiz.
  • @recaihazer verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim çok iyi oldu bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

@recaihazer verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim çok iyi oldu bu

rica ederim, soru sorulursa cevaplamaya çalışırım
  • O zaman ben dayanamayıp bir kaç soru sorayım müsadenle İnşallah nfs deki gibi araca görsel anlamda modifiye yoktur. Yani tanpon değiştirme bodykit vs gibi. Bir de şunu sorayım motor modifiyesi var mı acaba oyunda? Bir de oyunun videoların da gördüğüm bir şeyi sormak istiyorum arabamızla galeriye gidip orada aracın iç boyasını falan değiştiriyoruz sanırım koltuk vites kısmı ön konsol falan bunların sadece rengi mi değiştiriliyor yoksa yapılan başka değişiklikler de var mı acaba? Şimdilik aklımda bunlar vardı ama kafama takılan olursa size sorabilirim heralde Cevaplar için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.