Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.791
Cevap
14
Favori
915.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: venom800

O zaman ben dayanamayıp bir kaç soru sorayım müsadenle İnşallah nfs deki gibi araca görsel anlamda modifiye yoktur. Yani tanpon değiştirme bodykit vs gibi. Bir de şunu sorayım motor modifiyesi var mı acaba oyunda? Bir de oyunun videoların da gördüğüm bir şeyi sormak istiyorum arabamızla galeriye gidip orada aracın iç boyasını falan değiştiriyoruz sanırım koltuk vites kısmı ön konsol falan bunların sadece rengi mi değiştiriliyor yoksa yapılan başka değişiklikler de var mı acaba? Şimdilik aklımda bunlar vardı ama kafama takılan olursa size sorabilirim heralde Cevaplar için teşekkürler.

1-Görsel modifiye yok.
    2-Motor modifiyesi var ama parçaları tek tek kendin değiştirmiyorsun 3 paket seçeneği var paketlere göre arabanın top speed,hızlanış ve HP si artıyor.
    3-Arabanın iç ve dışmını+ jantlarını değiştirebiliyorsun,Arabanın dış rengini dışarda araba boyama yerleri var oralarda boyuyorsun.renk paleti var ona göre boyuyosun 3 çeşit boya var normal parlak birde 2 renk tonu diye bir boya.
    4-Arabanın jant ve iç kısım hakkında rengi ve görünümünü arabayı alırken 1 kere yapıyosun ve bitiyor...

Bu arada daha önceden söylediğim gibi oyunun asıl zevki Live sistemi Yani oyunda şehiri dolaşırken diğer oyuncuları görüp onlarla yarışabilmen ve onlarla dolaşabilmen...

Oyunu oynıyacaksanız yaa xbox 360 da yada Pc de orj olarak oynayın çünki eğer Live sistemi dışında oyunu oynıyacaksanız hiç zevk vermez...

• Aydınlatıcı cevabın için teşekkür ederim @BİG KİNG Zaten oyunun orjinalini kesin alıcam. Şimdiden para biriktirmeye başladım bile
  • Oba o nasıl grafiktir ya Benim Bilgisayar Kaldırır İşanlah
  • istediği sistem nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

istediği sistem nedir?
    Belli değil dedik ya!

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliNTeR -- 5 Ocak 2007; 15:29:15 >
  • 1dk ya ben konuyu uzun zamandir takip edemiyorum oyunun kasimda çikmasi gerekiyodu
    hala çikmadimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _n2o_

1dk ya ben konuyu uzun zamandir takip edemiyorum oyunun kasimda çikmasi gerekiyodu
    hala çikmadimi
    Oyundaki bir sorundan dolayı çıkış tarihi şubata ertelenmişti.
  • Bu oyun PS3'e çıkmıcak demi ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: tej90

Bu oyun PS3'e çıkmıcak demi ????
    Hayır çıkmayacak.
  • Keşke çıksaydı tam süper olurdu

Peki yarış türünde hangi oyunlar çıkacak PS3'e ???

GT HD,GT 5 hariç ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tej90

Peki yarış türünde hangi oyunlar çıkacak PS3'e ???

GT HD,GT 5 hariç ...

Burnout 5
    MotorStorm
    Colin McRae: DIRT
    Formula One Championship Edition
    Full Auto 2: Battlelines
  • Sırf bu oyun için ps2 alıom
  • ya bu youn çok güzel ya mükemmel ötesi bi oyun ve son çıkış tarihi tabiki pc için 15.2.2007 imiş herkeze hayırlı olsun .OYUN PİYASAYI SALLAYACAK.BOMBA GİBİ GELİYO TEST DRİVER SERİSİ BÖLE OYUN GÖRMEDİ................................
  • Doğru söylüyosunuz valla Test Drive serisi hakikaten böyle oyun görmedi yani Gerçi td serisi hep kötü oyunlar ile dolu değildi benim fikrime göre 4. seriden sonra artık tamamen çuvallamaya başladılar. Ama 4e kadar olan oyunlar bana oldukça zevkli geliyordu hatta şu anda makinam da td 1-2 yüklü ve arada sırada oynuyorum Keşke 4. oyundan sonra köklü bir değişiklik yapsalardı. Tamam tdu gibi bir oyun beklemiyoruz o zamanlar ama en azından nfs ile yarışabilecek bir oyun yapabilselerdi böyle olmazdı.. Neyse geçmişi bırakalım günümüze bakalım Yeni oyun hakikaten bomba gibi geliyor, pc sahiplerini muhteşem bir yarış oyunu bekliyor

• yaw cıldırıcam oyunun videolarını izledikce
    arabaların içinden kullanmayalı cok oldu
    hem kokpitler var hem yolar otoban ayarında
    pc ye cık cık cık
    adam kendine ev almıs garajında cıkyor geziyor yarısıyor offf ooffff
    bide burada yarın satısa cıkıcak diyor"""" http://www.aral.com.tr/oyun/oyun_detay.asp?id=806"""""
    amazon.com da satısta 39 dolar acaba nasıl alıcazzzzzzz

• motosikletler var bu oyunda onuda unutmayalım arkadaşlar.kırmızı ışıkta siyah bir lambonun yanına gelip egzozu bağırtmak yeşil yanınca kapışmak hoş olsa gerek
  • oyun ne zaman çıkacak peki kesin tarih verildimi inşallah 360 dan direk çevirmezler de pc içi yeniden yapılı çok sistem ister çünki oynayamayız :(
  • Oyun aslında ekim ayında piyasa da olacaktı ama bazı hatalar nedeniyle ertelendi şu anki kesin çıkış tarihi 16 şubat Az kaldı yani İnşallah beklediğimize değer ve yapımcı firma, oyunu hatalardan arındırmış olarak çıkarır piyasaya
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.