Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.791
Cevap
14
Favori
915.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i s o h unt da pc olarak görünüyo 3,51gb bu sahtemi? bide 1,77 gb var? ikisinide deniyelim bakalım ne çıkacak bahtımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizeli -- 10 Ocak 2007; 16:03:55 >
  • nerde nerde görünüyor
  • ya bende buldumda 1.77 gb olamaz bu oyun herhalde
  • Fake hepsi onların indirmeyin sakın.
  • 3.51 bg lık da varikisinide deniyorum yarına anca iner de bakalım ne inecek
  • O indirdiğin closet beta oynayabileceğini sanmıyorum.
  • bu oyun adamı intihara sürükler...deli olacam ya...live özelliği de ne oluyo bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirimm.inşallah benim ekran kartını kasmaz:) (go 7600 512 mb)...
  • Live özelliği kısaca şu: online olarak başka kişilerle yarış yapabilme özelliği ama bu özelliği sadece internetten yarış yapmak diye söylersek yapımcı firmaya ayıp olur o nedenle olayı biraz açayım. Oyunu online oynarken başka kişilerle yarış yapabileceğiz ve araçlarımızı başkalarına satabileceğiz. Yaptığımız bu satış işlemleri internetten bile listelenecek En önemlisi de tek kişilik modda sahip olduğumuz tüm araçlar evler vs online modda da bizde mevcut olacak Yani online mod öylesine bir araç alıp milletle yarışmaktan ibaret değil çok daha derin şeyler var ve oldukça zevkli olacak

• Oyunun online kısmı aylık ücretli mi olacak? Yoksa oyunu aldıktan sonra ücretsiz online takılabilecek miyiz?
  • Ücretli olacağını sanmıyorum. Ücretli olacağına yönelik hiçbir haberle karşılaşmadım ama oyunun kopyasında online oynamak sorun olabilir. Gerçi ben ne olursa olsun oyunun orjinalini alıcam tabi aşırı pahalı olmamak kaydıyla
  • Bu oyun bi harika
  • resımler guzel eme benım ıcın bu oyun gectı bu oyunu sevenlere saygım sonsuzdur.
  • YAav ne zmn cıkacak sıkıldım benn beklemekıtennn

• Hala tutuluyor mu bu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlessandroNesta

Hala tutuluyor mu bu oyun

Bu lafı söylerken sanırım serinin 4-5-6 ve 7. versiyonları için söyledin. Eğer tdu için de böyle düşünüyorsan bu oyun hakkında bir araştırma yapmamışsın büyük ihtimalle. Oyun zaten xbox360 a çıktı ve çok iyi puanlar aldı. Yani o eski hayal kırıklıklarından eser yok oyunda İnşallah pc ye de hatasız bir şekilde çıkartırlar oyunu da biz de güzel bir araba yarışına kavuşuruz. Artık nfs den hayır yok undergraund serisi most wandet ve carbon ile eski nfs ruhu arasında zerre kadar benzerlik yok artık tamamen başka bir oyun oldu nfs o nedenle td serisinin eski güzel günlerine dönmesini diliyorum ve bu dileğimin gerçekleşmesine de çok az bir süre kaldı

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800
    quote:

Orjinalden alıntı: AlessandroNesta
    Hala tutuluyor mu bu oyun

Bu lafı söylerken sanırım serinin 4-5-6 ve 7. versiyonları için söyledin. Eğer tdu için de böyle düşünüyorsan bu oyun hakkında bir araştırma yapmamışsın büyük ihtimalle. Oyun zaten xbox360 a çıktı ve çok iyi puanlar aldı. Yani o eski hayal kırıklıklarından eser yok oyunda İnşallah pc ye de hatasız bir şekilde çıkartırlar oyunu da biz de güzel bir araba yarışına kavuşuruz. Artık nfs den hayır yok undergraund serisi most wandet ve carbon ile eski nfs ruhu arasında zerre kadar benzerlik yok artık tamamen başka bir oyun oldu nfs o nedenle td serisinin eski güzel günlerine dönmesini diliyorum ve bu dileğimin gerçekleşmesine de çok az bir süre kaldı

Amin.
    İnşallah NFS serilerinin yerini doldururda çok güzel bir oyuna kavuşuruz. İnşallah eski günlerine döner TD serisi.

• Dönecek dönecek hiç merak etmeyin arkadaşlar TDU ile ilgili olumsuz bir şey okumadım ben oyun xbox360 a çıktığından beri. Çoğu oyun dergisi veya oyun incelemesi yapan siteler TDU e yüksek puanlar verdi Artık tek yapmamız gereken beklemek
    Bu arada @piXeLus dostum oyunun eski versiyonları elinde varsa nostarji yapmanı tavsiye ederim Özellikle td1 ve td2 yi oyna bence 1 ve 2 çıktığında ben ilkokula gidiyordum hey gidi günler

• sabırsızlıkla bekliyoruzzzz oyunu
  • TDU nun resmi sitesinin forumlarında, Fransız bir arkadaş oyunla ilgili önemli bilgiler veriyor.Ben en çok sistem gereksinimlerini merak ettiğim için özellikle onlara baktım.Diğer oynanış özelliklerini merak eden arkadaşlar ilgili forumu gözden geçirirlerse
    birçok merak ettiği soruya cevap bulabileceklerdir.
    Bu kişi, fileplanet üyeliği sayesinde TDU beta demo testlerine katılmış.Sistem konusunda kısaca; "AMD 3000+
    işlemci 1GB ram ve X800XL konfigürasyonlu bilgisayarında oyunu test ettiğini, kırlık alanlarda performansının oynanabilir olduğunu
    ancak şehir içinde yüksek binalarla dolu bölümlerde FPS düşüşü yaşadığını belirtmiş.Bir de en önemlisi oyunun fazla Ram yediğini,
    1 GB üzeri Ram'in daha iyi olacağını ve oyunda çift işlemci desteğinin bulunacağını belirtmiş.
    İnşallah tam sürümü iyi bir optimizasyonla gelir.
    Biz simülasyon severlerin ortak korkusu bu oyunun daha çok arcade tarzına yakın olacağı.Ancak bir RB Rally, bir GTR 2 veya R.A.C.E. kadar gerçekçi sürüş dinamiklerine sahip olmasa da zor modda, tatmin edici bir performansı olduğundan bahsediliyor.
    Herşeyi bir yana bırakalım en azından fotorealistik grafiklerle yüzlerce millik bir alanda değişik marka ve model otomobillerin
    sürüş zevkini yaşayabileceğiz.Bu oyun zaten şahsen benim sistem upgrade i yapma sebebim olacak.

Herkese iyi oyunlar

• Bilgiler için thx. Oyunun sistem ihtiyacı tam sürümde düşecektir elbet ama yine de 2 GB RAM toplarsanız güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.