Şimdi Ara

teyp alımı hakkında tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2005 model bir cordoba aldım ve teybini ailemin 2006 ibizasıyla aynı zannettim.bir de baktım mp3 çalmıyor

bende mp3 çalarlı bir teyp almaya karar verdim.bluetooth lu olsa ne güzel olur dedim.araştırırken şöyle bir teybe rastladım.pioneer deh-4400bt

vatanda 305 tl bonus card a.ne dersiniz?alınır mı?alsam nereye kaça taktırırım?birde 300 tl civarı bundan daha iyi dediğiniz bir teyp var mı?

• ben yeniyim diye mi yardımcı olmuyorsunuz?bir tavsiye şu fakire
  • 300 liraya pioneer deh 5450sd almıştım 330 tl yede bluetoothlu olanı yani deh6450sd vardı prof sayılabilecek cihazlardır. tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _By_BoSs_

300 liraya pioneer deh 5450sd almıştım 330 tl yede bluetoothlu olanı yani deh6450sd vardı prof sayılabilecek cihazlardır. tavsiye ederim

Nerde bulabilirim acaba bu fiyatla?ra söylediginiz teybi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfbrk

quote:

Orijinalden alıntı: _By_BoSs_

300 liraya pioneer deh 5450sd almıştım 330 tl yede bluetoothlu olanı yani deh6450sd vardı prof sayılabilecek cihazlardır. tavsiye ederim

Nerde bulabilirim acaba bu fiyatla?ra söylediginiz teybi

internetten alabilirim derseniz sahibinden.com da mevcuttur

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-pioneer-6450bt-bulututlu-ful-kapinda-ode-sok-kampanya-96363909/detay

bu linkteki 6450 sd bluetoothlu olanı. 5450 de tıpatıp aynısı bluetooth yok yalnızca ben bu mağazadan almıştım ama elden aldım ben. eğer internetten alışveriş yapmak istemesseniz ses sistemi işi yapan yerlerde bulunur. cihazlarların sonu 50 ile bittiğinden vatan bilgisayar teknosa gibi mağazalarda bulunuyolar malesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.