Şimdi Ara

The Escapists 2 Türkçe Yama İçin Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese! Severek oynadığım The Escapists 2 oyununda Türkçe yama kurmak için araştırdığımda önüme sadece iptal edilen projeler çıktı. Bedava dağıtılıp birçok kişinin kütüphanesine ulaşan bu oyunun Türkçe yaması olmaması beni üzdü. Bir rol yapma oyunu olduğu için ana dilde oynamanın verdiği zevki tatmak her oyuncunun hakkı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden Türkçe yama yapmak için kolları sıvadım. Önceden böyle bir projeyle hiç uğraşmadığım için dil dosyasına nasıl erişeceğimi bilmiyorum. Google E-Tablolar'a yüklenip buradan çevrildiğini duydum. Bu işle önceden uğraşmış, tecrübesi olan birinden Google E-Tablolar'a dil dosyasını yüklemesi veya nasıl yükleyeceğim konusunda yardımcı olmasını istiyorum. Çeviri işini gönüllü olarak yabancı dilimi geliştirmek için yapacağımı belirteyim. İyi forumlar.

The Escapists 2 Türkçe Yama İçin Yardım

• valla yapılırsa çok iyi olur bende aradığımda türkçe yamasını bulamamıştım gelirse hortlatır mısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: drezzuars

valla yapılırsa çok iyi olur bende aradığımda türkçe yamasını bulamamıştım gelirse hortlatır mısınız

Umarım, gelirse tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.