Şimdi Ara

THE EVIL WITHIN 2|PS4 ANA KONU (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
5
Favori
28.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Evil Within 2 aldım. İngilizcem orta seviye. Hikayeyi anlayabilir miyim oyunun dili ağır mı?
    Bir de evil within 1i oynamadım. Hikayesini bilmiyorum. Nereden öğrenebilirim, 2. oyunu anlamak için çok da gerekli mi? 1. oyunu oynamak istemiyorum

Hocam bulabildinmi bişeyler ben araştırıyorum ama bulamadım doğru düzgün birşey buraya yazacaktım senin mesajını gördüm.Bende ilk oyunun hikayesini okuyabileceğim site bulup okuduktan sonra ikinci oyuna başlıyayım diyorum.Oyun 74 lirayken alıp oynayayım dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Hocam cok net bi şey bulamadım. Enis kirazoğlunun gameplaylerini izledim. Sonra oynayıp elden çıkardım zaten

• İlk oyun kolayda bile sinirlerimi zıplatmıştı. Bu oyun kolay olmuş. Herkes severek oynasın istemişler herhalde.
  • Şu classic modu keşke Akumu gibi olsaydı. Chapter 4'e gelip yok yere ölünce oyunun başına attı.

• İlk oyundan nefret eden beni 7 saattir soluksuz oynattı, acayip keyif aldım. Tek sevmediğim olay şu sebastian ın ota boka "what the hell" demesi, lan saymadım ama belki 50 kere bunu diyor, deli etti beni

Alın oynayın 74 tl ye fazlasıyla değer .

• ilk oyunu yarısında bırakmıştım. Böyle bir hikaye odaklı bir oyunu bu kadar zor yapmaları çok saçmaydı. Gördüğüm kadarıyla evil within 2 birinci oyuna göre kolay olmuş. Yakında bende alıp oynarım. Günümüzde böyle şahane single oyunlar maalesef az bulunmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrasturk -- 3 Ocak 2018; 9:6:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santa_Monica

İlk oyundan nefret eden beni 7 saattir soluksuz oynattı, acayip keyif aldım. Tek sevmediğim olay şu sebastian ın ota boka "what the hell" demesi, lan saymadım ama belki 50 kere bunu diyor, deli etti beni

Alın oynayın 74 tl ye fazlasıyla değer .

ilk oyunun en can alıcı sözüdür o

ilk duyduğumuzda koşmamız gerektiğini biliriz

• Dinlemeye doyamıyorum.

• mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Ben de diyodum kimse yazmıyo bu şarkıyla ilgili sadece ben mi sevdim diye. Oyunun konusuna da çok uygun muhteşem bir şarkı. Ben de doyamadım dinlemeye. Orjinalinden daha güzel olmuş şarkı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orjinal hali bin basar. duran durana hakaret niteleiğinde bir cover olmuş
  • An itibariyle 20 saatte bitirdim oyunu, tek kelimeyle mükemmeldi. İlk oyundan kat be kat daha iyi bir oyun olmuş. İlk oyunu sevmeyip yarıda bırakmıştım. Bu oyunada ön yargıliydım ama iyi ki satın almısım. Bu senenin benim için en iyi oyunları arasına girdi.

• güzel oyun alın oynayın tam bir sanat
  • Keyifle oynadım

• Ilk oyundaki bilinmezlik bu oyunda yok hersey cok acik o biraz kotu olmus ama diger taraftandan da oynanabilirlik olsun grafikler olsun her seyiyle ilk oyundan ustun.

Fakat her iki oyun da ozgun degil bana gore ilk oyun re4 dlc paketi sanki

Bu oyun ise silent hill downpour+last of us cakmasi..kotu mu degil ama ozgun degil iste senaryo disinda

• Arkadaşlar üçüncü bölümdeyim özellikle yakın dövüşlerde düşmana karşı çok savunmasızım. Balta tek kullanımlık olduğu için yetmiyor. Yakın dövüş için önerdiğiniz silah var mı. Şu an sniper, lazer silahı ve tabanca elde mevcut sadece bıçak ise yetmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Arkadaşlar üçüncü bölümdeyim özellikle yakın dövüşlerde düşmana karşı çok savunmasızım. Balta tek kullanımlık olduğu için yetmiyor. Yakın dövüş için önerdiğiniz silah var mı. Şu an sniper, lazer silahı ve tabanca elde mevcut sadece bıçak ise yetmiyor.

Stealth deki özellikleri aktif ederek oynayin. Gelişiminiz o yönde olsun. Yakın dövüş için çok güçlü olmak lazjm. Gizli gizli giderek avlanmak daha mantıklı new game plus olmadan bana göre bam bum gitmek zor

• lyldz kullanıcısına yanıt
    Stealthteki özellikleri nasıl aktif edeceğim ?

• quote:

Stealthteki özellikleri nasıl aktif edeceğim ?

Yeşil renkli şişeleri kullanıp daha fazla stealth özelliklere yogunlasin. Bunun için sessizce çok yeri araştırmaniz gerekiyor

• lyldz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Siz dedikten sonra bu işlerin skill ağacıyla yapıldığını öğrenmiş oldum. Peki balta hariç düşmanı alt edecek yakın dövüş silahı var mıdır?

• quote:

Teşekkürler. Siz dedikten sonra bu işlerin skill ağacıyla yapıldığını öğrenmiş oldum. Peki balta hariç düşmanı alt edecek yakın dövüş silahı var mıdır?

şişe kırma olayı var(BOTTLE BREAK SKILL).skill ağacında onu da aktif edin.hangisinde şu ana hatırlamıyorum bu yetenek ama cephanenizde bulunan şişeyisize aniden saldırana otomatikvuran bir skill var.bu sayede karşıdaki sersemlerken sizde vakit kazanıyorsunuz.baya etkili oluyor kalabalıkların arasında.

AMBUSH SKILL(köşede beklerken aniden yaratıkları öldürmek için kullanılan yetenek var.bu da çok kullanışlı.ve inanılmaz şekilde kullanacaksınız.

ENDURANCE SKILL(stamina dayanaklılık yeteneği)bunu da ilk başta geliştirin.çünkü çok fazla koşacaksınız oyunda

SECOND CHANCE SKILL(recovery altında ikinçi şanş özellikle boss savaşlarında çok mantıklı bir seçim otomatikman şırıngayı sağlık çok kötü bir şekilde düştügünde vuruyoyoruz.açmak için öncesinde baya bir jele ihjtiyacınız var.saklanın öldürün jel toplayın öncesinde

onun haricinde benim yakın dövüş için hatırladığım yok.ne yazık ki bende ilk oyundaki gibi biraz bam küt dalayım diyordum bu oyunda o kadar kolay değil.hatta survival zorlukta 7.chaptera kadar dayanabildim.skill ağacını kendi oynayyışınıza göre kullanmak en doğrusu.her özellik bazsn oyun karakterimize uygun olmuyor.mesela sniper silahi kullanmayacaksanız yetenekteki steady hands in bir anlamı yok

şöyle bir yapı oluşmuş bana göre her yeri gez.tüm yaratıkları öldür.olabildiğince jel topla.sonra doğru bir şekilde geliş.yanlış upgrade yok bu oyunda yanlış veya zamansız olan var.oyunu bitirince ne ded,iğimi anlarsınız.new game plus çok kaly gelecek çünkü.jel toplamaya gerek de kalmıyor

şimdilik bu kadar hocam umarım faydalı olur.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.