Şimdi Ara

THE EVIL WITHIN 2|PS4 ANA KONU (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
5
Favori
28.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunu 23 saatte,nightmare zorlukta,gizlilik ağırlıklı ilerleyerek bitirdim.İlk oyunu geçen hafta bitirmiştim,teknik sıkıntıları olan,ortalama üstü,iyi denilebilecek bir yapımdı ama The Evil Within 2 resmen şaheser olmuş.Neredeyse her konuda kendini geliştirmiş.Teknik problemler ve oynanış sıkıntıları ortadan kalkmış.Atmosfer,hikaye,mekanlar yine muazzam.Oynanış son derece akıcı bir hale gelmiş.Yarı açık dünya evrene çok iyi gitmiş,resmen The Last of Us + Resident Evil + Alan Wake olmuş yapım.İlk oyuna 78 vermiştim,buna çok rahat 90 veririm.İşin üzücü yanıysa oyun hem satış hem de popülarite bazında hak ettiği değeri görmemiş maalesef.Her ne kadar Metacritic User puanları tüm platformlarda 85-90 civarında olsa da biraz unutuldu gitti sanki 2 yılda.Bu arada bu kadar övdüm ama 1-2 ufak eksiklikten de bahsetmem lazım :

- Boss savaşları zorluk ve yaratıcılık açısından ilk oyun kadar tatmin edici değil.Kendi içinde yine iyi ama
    - Korku-gerilim unsurları yine ilk oyuna göre daha az
    - Oyunun bence asıl tek önemli eksisi ise ana kötülerin sunum sırası.Oyunda temelde 2 ana kötümüz var,keşke oyunun ilk yarısındaki atmosfer ikinci yarıda olsaydı.Çünkü ilk yarıdaki ve ilk kötü adamımızdaki içerik,atmosfere çok daha uygundu bana kalırsa.İkinci yarıdaki kötü o kadar tatmin etmiyor.Far Cry 3 oynamış olanlar ne demek istediğimi çok iyi anlamıştır,onda da aynı durum vardı

Sonuç olarak TEW2'nin enfes bir iş olduğunu söyleyebilirim.Umarım seri bir şekilde devam eder

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Oyunu 23 saatte,nightmare zorlukta,gizlilik ağırlıklı ilerleyerek bitirdim.İlk oyunu geçen hafta bitirmiştim,teknik sıkıntıları olan,ortalama üstü,iyi denilebilecek bir yapımdı ama The Evil Within 2 resmen şaheser olmuş.Neredeyse her konuda kendini geliştirmiş.Teknik problemler ve oynanış sıkıntıları ortadan kalkmış.Atmosfer,hikaye,mekanlar yine muazzam.Oynanış son derece akıcı bir hale gelmiş.Yarı açık dünya evrene çok iyi gitmiş,resmen The Last of Us + Resident Evil + Alan Wake olmuş yapım.İlk oyuna 78 vermiştim,buna çok rahat 90 veririm.İşin üzücü yanıysa oyun hem satış hem de popülarite bazında hak ettiği değeri görmemiş maalesef.Her ne kadar Metacritic User puanları tüm platformlarda 85-90 civarında olsa da biraz unutuldu gitti sanki 2 yılda.Bu arada bu kadar övdüm ama 1-2 ufak eksiklikten de bahsetmem lazım :

- Boss savaşları zorluk ve yaratıcılık açısından ilk oyun kadar tatmin edici değil.Kendi içinde yine iyi ama
    - Korku-gerilim unsurları yine ilk oyuna göre daha az
    - Oyunun bence asıl tek önemli eksisi ise ana kötülerin sunum sırası.Oyunda temelde 2 ana kötümüz var,keşke oyunun ilk yarısındaki atmosfer ikinci yarıda olsaydı.Çünkü ilk yarıdaki ve ilk kötü adamımızdaki içerik,atmosfere çok daha uygundu bana kalırsa.İkinci yarıdaki kötü o kadar tatmin etmiyor.Far Cry 3 oynamış olanlar ne demek istediğimi çok iyi anlamıştır,onda da aynı durum vardı

Sonuç olarak TEW2'nin enfes bir iş olduğunu söyleyebilirim.Umarım seri bir şekilde devam eder
    Tam bende oyuna haksızlık yapmışım ne güzel bir oyunmuş vs yazacaktim ama siz tam olarak yazmak istediklerimi yazmışsınız . Nasıl gözden kaçmış hayret böyle bir Oyun. Oyun gerçekten harika re ve sh serileri oynamış biri olarak yer yer bu serilerin çoğu oyunundan daha iyi olmuş diyebilirim. Yalnız ben tersten gidiyorum. Şimdi 1. Sini oynayacağım. 2 yi önce bitirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Tam bende oyuna haksızlık yapmışım ne güzel bir oyunmuş vs yazacaktim ama siz tam olarak yazmak istediklerimi yazmışsınız . Nasıl gözden kaçmış hayret böyle bir Oyun. Oyun gerçekten harika re ve sh serileri oynamış biri olarak yer yer bu serilerin çoğu oyunundan daha iyi olmuş diyebilirim. Yalnız ben tersten gidiyorum. Şimdi 1. Sini oynayacağım. 2 yi önce bitirdim.

Alıntıları Göster
    Hocam kesinlikle hak ettiği değeri bulamamış bir yapım olmuş. Dediğiniz gibi oyun yer yer Resident Evil, Silent Hill hatta The Last of Us’tan falan daha fazla tatmin ediyor. Rdr2’nin bile Metacritic’te 82 kullanıcı puanı aldığı yerde 90 puan alması zaten sevildiğini gösteriyor ama sanki biraz sahipsiz kaldı, herkes çabuk unuttu maalesef

Bu arada ilk bundan başladıysanız hikayeye nasıl uyum sağladınız oynarken merak ettim Bir de ilk oyun atmosfer ve boss savaşları açısından daha başarılı olsa da özellikle oynanış ve teknik açılardan 2.oyunun çok gerisinde, aklınızda olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Hocam kesinlikle hak ettiği değeri bulamamış bir yapım olmuş. Dediğiniz gibi oyun yer yer Resident Evil, Silent Hill hatta The Last of Us’tan falan daha fazla tatmin ediyor. Rdr2’nin bile Metacritic’te 82 kullanıcı puanı aldığı yerde 90 puan alması zaten sevildiğini gösteriyor ama sanki biraz sahipsiz kaldı, herkes çabuk unuttu maalesef

Bu arada ilk bundan başladıysanız hikayeye nasıl uyum sağladınız oynarken merak ettim Bir de ilk oyun atmosfer ve boss savaşları açısından daha başarılı olsa da özellikle oynanış ve teknik açılardan 2.oyunun çok gerisinde, aklınızda olsun

Alıntıları Göster
    Dediğim gibi göz ardı etmişim ya öylesine bir denerim diye direk 2 'den daldım bilsem böyle olduğunu Başlayınca da bırakamadım. Ben rdr2 yi yarım bırakmış adamım ama bu oyunu tamamen süpürdüm, bitirdim. Kesinlikle rdr 2 de harika bir oyun ama bu oyun akıp gitti.

• Oyun, PS Now'a eklendi...
  • PS5'te grafik geliştirmesiyle geliyormuş beyler.
    PS4'te Classic Moda başlamıştım bu yüzden yarım bıraktım,devamı inşallah PS5'te olacak

• Oyunu indirimlerde alıp oynadım. Bu kadar az puan almasına şaşırdım gerçekten güzel bir oyun olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: orangeblu

Oyunu indirimlerde alıp oynadım. Bu kadar az puan almasına şaşırdım gerçekten güzel bir oyun olmuş.

Oyunun başlığını görünce bi hoş oldum.

Oyun gerçekten efsane bir oyun. Günümüzde böyle hikaye odaklı gerilim oyunları maalesef çok az. Çıktığı zamandan hemen sonra ciddi bir indirime girmişti oyun. Sanırım beklenilen satışıda yakalayamadılar. Umarım 3. seri çıkar.

• Bir gelişme, bir DLC falan mı diye heyecanlandım mesaj yazılınca. Bu oyun ve Wolfenstein serisi bana hep ps1 dönemindeki oyun keyfimi hatırlatıyor. Bayıla bayıla oynamıştım 2 oyunu da. Yakın zamanda yeniden oynayabilirim.
  • Droledianyoutube
    The Evil Within 2'nin Türkçe Hikayesi ve Sırlar.
    https://www.youtube.com/watch?v=WVusZwZllvA&feature=youtu.be
  • psycho90 kullanıcısına yanıt

Katiliyorum. Ah keşke Ghostwire Tokyo yerine Evil Within 3'u yapsalardı

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.