Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.199
Cevap
107
Favori
275.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    filmdeki barry bunu bile yapamıyor.bence elimizdeki flashın kıymetini bilelim.
  • Nihayet ,dizi başlıyor...
  • clifford devoe 'u ilk oynayan adam daha iyiydi be diğer adam hiç yakışmamış.

• Bakalım Barry'i nasıl çıkartacaklar...
  • Barry bu durumdan nasıl kurtulacak Allah aşkına? Duruşma falan izlediğim en saçma ve sıkıcı sahnelerdendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moldova_lover

Bakalım Barry'i nasıl çıkartacaklar...

İris run Barry run der . Barry kacar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -
    16. bölümden sızdırılan bir fotoğraf. Hadi geçmiş olsun arkadaşlar yakında dizinin adını da değiştirirler.

Speedster Iris.
    -
    The Flash  (2014 - ) - 7. Sezon Bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingoshi -- 24 Ocak 2018; 17:43:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

-
    16. bölümden sızdırılan bir fotoğraf. Hadi geçmiş olsun arkadaşlar yakında dizinin adını da değiştirirler.

Speedster Iris.
    -

Yarildim
    Konu sahibi konunun adini tekrar the iris yapabilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu haftaki bolumu izleyince ben ne izledim acaba diye kara kara düşündüm iyice komedi dizisine döndü dizi gerci komediyi bile beceremiyolar

• Bu tarz dizilerdeki karakterlerin iyi adamı oynayacaz diye saçma sapan kararlarına gıcık oluyorum. Neymiş aklanmazsa hapisten çıkamazmış. Külahımın flashı
  • Barry adamım mapusta çökmüş yaaa...
  • Sevgili arkadaşlar size birşey soracağım,şimdi bu flashpoint hikâyesi çok hoşuma gittiği için çr sini aldım, flashpoint patlama noktası çrsini,şimdi bundan önce okumam gereken başka birşey varmı yoksa direk bunu okusam olur mu?

• quote:

-

Speedster Iris.
    -

• Günlük küfür dozumu almaya geldim

• quote:

-

Speedster Iris.
    -

The Flash : Iris'in yolu

• 16.bölümün adı

• quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

16.bölümün adı

Allah kahretsin bu diziyi.
  • Arkadaşlar Kendi aramizda Aylardir burada goygoyunu çevirdiğimiz, şakasina vurduğumuz Irısin koşmasi Fake değilse yalan değilse ve Gerçekse..................... Diyecek bişiy bulamiyorum..

Bu düpedüz ahlaksizliktir, Terbiyesizliktir, Vurdumduymazliktir, İzleyiciye ana avrat küfür etmektir, Bi avuç kalmiş goygoy amaçli izlemeye devam eden kitleye ''Sizlerde İzlemeyin Laaaannn'' demektir, Umurumuzda değilsiniz demektir, ''KOMPLE TÜM kadro olarak dizi iptal edilsede rahatlasak'' demektir, Flash karakterini Aşağilamaktir, sövmektir..

İnanilmazzzzzzzzzzz.............. DC'de bir Alahin kulu bir yetkilisi bir bileni edeni söz sahibi Demiyor mu bu diziyi neden böyle kötü yönetiyorsunuz diye kimse mi demiyor.. Yaaaa hadi umurumda değil artik diziymiş barry'miş CW kanali falan zerre kadar umurumda değildi bu zamana kadar halada değil, Ulan KOSKOCA DC KAHRAMANİ FLASH lan bu..... Flash Lan......!! Supermanle ile Batmanin En iyi arkadaşi, Justice League'in Demirbaşi olmazsa olmasi Koskoca Flash Lannnnnn.... DC nasil göz yumuyor böyle bi saçmaliğa.. Resmen Kripto marvelci gibi yönetiyolar diziyi, Marvele versen, al bu diziyi bok et desen harbiden bu kadar bok edemezler... İnanilmaz......

• Arrow ve Legends of Tomorrow dizilerini izleyebilmek için The Flash ve Supergirl saçmalıklarını izlemek zorundayım. The Flash efsane bir dizi olabilirdi de birşeyler yanlış işte.
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Hocam bende anlamadım,bir yönetici de çıkıp diyemiyormu yeter lan ya adam gibi yapın yada bitirin diziyi diye çok garip,dediklerinize ek olarak justice league in kurucularından birisi yani bu kadar önemli marka değeri prestiji olan bir karakteri resmen reyzil ediyorlar bile bile,yemin ederim kripto Marvel elemanlarımı sızmış diziye

• 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.