Şimdi Ara

The Mentalist (2008- ) | 7.Sezon Başladı (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.012
Cevap
18
Favori
74.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. sezonu izlerken arkadasimdan red john un kim oldugunu ogrendim. ve artik izleyesim kalmadi, ama izledigim bolumlere gore kaliteli bir yapim izlenilebilir, vakit kaybi degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramazan başladığı günde başladım 6 sezon izledim
  • Dizinin final bölümünü az önce izledim. Çok severek izlediğim dizilerin 1. sırasına her türlü oturdu diyebilirim. Jane karakterine uygun görülen Simon Baker kesinlikle ve kesinlikle kendini aktör sanan ve filmden filme koşup sırf ismi var diye kendine rol bulan tiplerin üstünden geçer bir de ders verir onlara.

İzlemeyenler için veya yeni bir diziye başlamayı düşünenler için kesinlikle tavsiye ederim. The Walking Dead sezon arasına girince öylesine bir bölüm izleyeyim diye başlamıştım bende ama TWD yi izlemeyi bırakıp buna yöneldim. Kesinlikle sürükleyici, komik, merak uyandırıcı bir dizi. Polisiye dizisi sıkar imajı nasıl yıkılır izleyin görün :)
  • Başlık güncellenmeli

• Ah ulan o rj teması anca bu kadar mahvedilirdi o kadar güzel diziye yakışmadı ama gene de çok sağlamdır

• Çok sevdiğim bir diziydi, ancak işin içine ticari kaygılar girince maalesef suyunun suyunu çıkarıyorlar.

Red John'ın ölümünden sonra bitirmeleri lazımdı bence. FBI muhabbetine hiç girmeyeceklerdi.
  • Güncel takip etsem sıkılmadan izlerdim galiba, ama yeni başladığım için çok sıkılarak izledim ilk 7 bölümü. Her bölümün aynı sırayla gelişen olayları House'a benziyor tabi o çok ilgi çekiciydi. Devam edermiyim bilmiyorum hiç izleyesim yok..
  • çok dizi takip etmişimdir, patrick karakterini oynayan abimizi başka hiç bir dizide veya filmde izlediğimi hatırlamıyorum.
    oysa inanılmaz bir yetenek.
  • dizi efsane yeni başladım ve 2 günde 11 bölüm izletti yaz bitmeden tamamlamayı düşünüyorum umarım başarırım bu arada 7. sezon devam edecek mi yada 8. sezon için onay aldı mı
  • 3. Sezonu bitirdim.Daha önce başlamadığıma pişman oldum açıkçası.

Sezon finali muhteşemdi.Ama o adamın Red John olduğunu düşünmüyorum.Red John tanıdığımız biri çıkacak gibi bir düşünce var.Son sahne göz alıcıydı.
    “Can i get the check, please?”

• Son sahnede düğüne, ''Mutluluklar'' yazan ve gülen yüz işareti olan bir kart gelseydi efsane final olurdu.
  • 2011'de çıkmış Lie To Me adlı bir dizi mevcut. Vücut hal ve hareketlerinden, mimiklerden insanların ne yaptığını, düşündüğünü açığa vuran bir dizi. 10 numara bir yapım olsa da 3 sezon sürdü maalesef. Başrol'de zaten Patrick Jane gibi. Benzeri bir dizi arayanlar izleyebilir rahatlıkla .

Edit: 13 Martta bu diyiziyi izliyormuşum :) şuan 6 Nisan ve 6. sezonun 11. bölümündeyim. Şahsen Heightower, J.J. LaRoche vs. güzel devam etti dizi ama

Wayne ve Van Pelt yok :(. Imdb'den baktım 19 bölüm eksik oynamışlar ve oda 6. sezonun 11. bölümüyle başlıyor galiba. Finalı çok merak ediyordum ama 2 oyuncunun ayrıldığı için hiç izleyesim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasiliKalanCtrl -- 6 Nisan 2016; 22:59:06 >

• özledik be patrick
    7 sezon o kadar bölüm o kadar mimik o kadar mutluluk ve bi o kadarda yaşanan üzüntü tüm duyguların ve arkadaşlıkların konu alındığı dizi
    favori bölümlerimi izlerim hala

favori bölümler janenin adamı canlı canlı mezara gömüp kovulup 6 ay dibe vurduğu başka bir deyişle taklit yaptığı dönemdir
    diğeri ise herkesi toplamıştı şüphelileri o bölüm zaten başlı başına efsane
    ama rj herkes gibi benide tatmin etmedi 7. sezonu izlerken rj umudu ile izliyordum bir bölümde 7.sezonun lisbon ile küstüklerinde sanırım telefon çalmıştı orda rjnin ince sesiyle hello patrick demesini falan isterdim
    ama yinede mükemmeldi her şeye güzel başlayıp güzel bitirdiler çok duygusalım bu dizi hakkında ilk başladığım yabancı dizi olduğu için olabilir

• Arkadaşlar 2 bölüm arıyorum inşallah bilen vardır. Devamı spoilerda.

-Wayne ve Van Pelt evlenmişlerdi dedektiflik yapıyorlardı.
    -Jane ve Lisbon sanırım evlilik arefesindelerdi ve ev kapısının önünde merdivende oturup konuşuyorlardı.

Edit: Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 16 Ekim 2016; 13:46:39 >
  • dizinin ana konusu(red jhon) ne zaman başlıyor? 1x7'deyim. sıkıldım her bölüm farklı cinayetten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norain

dizinin ana konusu(red jhon) ne zaman başlıyor? 1x7'deyim. sıkıldım her bölüm farklı cinayetten.

Dizinin olayı bu zaten, bitene kadar her bölüm farklı cinayetler veya suçlarla geçiyor. Araya Red John'lu bölümler serpiştirilmiş bir şekilde devam ediyor.
  • MinikYas kullanıcısına yanıt
    hayde her bölüm farklı olunca bayıyor yani. 1 sezonu bitireyim, sarmazsa bırakırım. teşekkürler.
  • Norain kullanıcısına yanıt
    Oyuncuları benimsediğiniz zaman baymıyor. Kaliteli güzel bir dizidir. Pek tabi bu tarzı sevmiyorsanız hoşunuza gitmesi zor olabilir.
  • MinikYas kullanıcısına yanıt
    oyuncuları sevdim ya. bir cinayetin çözülmesi 2 veya 3 bölüm sürse daha iyi olur muş.
  • Norain kullanıcısına yanıt
    - spoiler az bişey-

hasta yatarken dizisinin %30-40 izlemişimdir.o zaman kadar res john lu bolumler 2-3 bolumde 1 oluyordu ve kim olduğuna dair en ufak 1 bilgi yoktu. İyileşince bıraktım izlemeyi diziyi.

Bu arada bu dizi gerçekten çok ilgnçtir öyleki hiç bir bölümde sıkılmazsın hatta severek te takip ettim. Ama daha sonra merak edipte 1 gün olsun devam etmediğim tek dizidir. Ama mentalist deyince hep pozitif hatırlarım.
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.