Şimdi Ara

The Mentalist (2008- ) | 7.Sezon Başladı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.012
Cevap
18
Favori
74.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Superman *

quote:

Orijinalden alıntı: Samet.58

Red John'u 2. sezona kadar bulabilirler mi acaba ? Yani 2.sezonun finalinde bunu görürüz umarım

Çok merak ediyorum nasıl birini oynatacaklar o rolde

Evet.. O tipi merak ediyorum cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlineBulent

Sekreter Rebecca'da bir haller olduğu belliydi. Rebecca'nın öldürüldüğü sahnede karşıdan gelip onu zehirleyen kişinin de polis elbisesi giydiğini gördüm. Rebecca, karşıdan gelen polis giysili adama gülümsemişti. Bölümü izleyenler Rebecca'nın Red John'a aşık olduğunu bilirler. Acaba bu Red John abimiz polis mi ???

Geçenlerde yabancı bir forum sitesinde gördüm , bir üye Red John kesinlikle Jane'dir demiş ve üyelerin neredeyse %20 si bu teoriye katılmışlardı. Bana göre çok saçma

Siz ne düşünüyorsunuz ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 22 Kasım 2009; 16:27:42 >

• quote:

Geçenlerde yabancı bir forum sitesinde gördüm , bir üye Red John kesinlikle Jane'dir demiş ve üyelerin neredeyse %20 si bu teoriye katılmışlardı. Bana göre çok saçma

Yok artık Jane çift kişilikli mi daha neler ama öyle birşey çıkarsa büyük şok olur
    Bence bu kadar kolay içeriden adam ayarlaması,bu kadar kolay birşekilde içeri girip adam zehirlemesi tek bir kişiyi gösteriyor cho şaka maka içeriden biri olduğundan şüpheleniyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 22 Kasım 2009; 16:59:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

quote:

Yok artık Jane çift kişilikli mi daha neler ama öyle birşey çıkarsa büyük şok olur
    Bence bu kadar kolay içeriden adam ayarlaması,bu kadar kolay birşekilde içeri girip adam zehirlemesi tek bir kişiyi gösteriyor cho şaka maka içeriden biri olduğundan şüpheleniyorum ben

Superman * sana katılıyorum. Eğer Jane çift kişilikli olsaydı bunu daha önceki bölümlerde anlardık...

• Beklentilerimin cok altında kalan bir bölüm oldu.

Kadını zehirledigiinde neden kimse uyanamadı onu anlamadım. Olayın sorgudan cıktıktan sonra oldugu bariz belliydi ama kimse ilgilenmedi kimin zehirledigi ile. Özellikle bu kısmı cok havada kaldı bence.
  • @Superman*
    Bencede içlerinden biri olabilir .. Kimin olacağı merak konusu

• Red John ile ilgili tahminim Minelli olabilir.Ancak kadını zehirleyen kendisi ise bu tahminim geçersiz olacak.bu kadın gibi birini kullandıysa zehirlemesi için hala tahminim Minelli yönünde.
    Bu arada kadını zehirleyenin ense traşını görmek isterseniz
    http://img687.imageshack.us/img687/1614/redjohn.jpg
  • Resimden pek net birşey anlaşılmıyor beyaz tenli kısa saçlı bir adam sadece
  • İlk sezonu indirdim güzel bir diziye benziyor. 3. bölümdeyim şu an.
  • Mentalistçiler çoğalıyor
  • Yeni bölüme 1 hafta varmış
  • Hadi ya bu hafta ara mı vermişler
    Bu arada bizim van pelt dünyanın en güzel 100 kadını arasına girmiş söylemeden geçemeyeceğim
  • En bastan baslayıp 1.sezonu ve 2.sezondaki 8 bolumu izledim...
    cok sakin ve gusel bir polisiye dizi... ama radikal bi dizi... patrick jane bomba kafa bi adam
    :)) herkezi mors ediyo... şu Red John'uda bi yakalasalar en baba bolumler onunla ilgili olanlar...
    bu haftaki bolumu 4 gözle bekliyorum...
    herkeze tavsiye edilir
  • Cuma günü gelse de izlesek yahu
  • 1 hafta ara verildi sanki bana 1 ay gibi geldi ya
  • Hakikaten öyle ya
  • Yeni bölğm yarın yayınlanacak. Youtube'dan promosunu seyrettim. Gayet eğlenceli bir bölüm geliyor
  • Ama nete cuma düşüyor. Altyazı Cumartesi çıkar desek . Ben pazar izleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 9 Aralık 2009; 15:20:29 >
  • 14. bölümdeyim 1 aya kadar yetişirim size
  • The.Mentalist.S02E09.A.Price.Above.Rubies.HDTV.XviD-FQM
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.