Şimdi Ara

The Order 1886 ve BloodBorne Türkçe geliyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 el bölümünde 0'a yakın kalitede bulabilirsiniz.85 TL'ye bir ilan var şuan,kargoyla birlikte 90 TL'ye yolluyor arkadaş TÜRKÇE DUBLAJ koleksiyonluk.60 TL'ye PROMO ve 45 TL'ye PSN 2 hak satıyorlar TÜRKÇE.

Hocam oyun çıkınca spotta 140 150 TL'ye bulabiliyorsunuz,TÜRKÇE oyunları zaten.Birde 2 el bölümüne oyun çıktıktan 3 4 gün sonra 10 20 TL düşük fiyattan satan arkadaşlar oluyor,her oyunda böyledir yani işi bilmek gerek aslında biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 2 Temmuz 2014; 0:14:40 >
  • Harika haber
  • exclusive oyun başlığındaki xbotlar, bana kasap önündeki kedileri hatırlatıyorlar.
  • Vala artık tr falan umrumda olmamaya başladı us de 100 tl lik oyun tr psnde 200 tl ana hesapları değiştirip us e geçiş yapılacak mecbur.Olsun varsın tr oynamaya vereyim şuzaman kadar tr oyunmu oynadık sanki şu fiyatlara bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSN Türkiye bu oyun fiyatlarıyla kendini bitirdi haberi yok,UK PSN'in elinde oyuncak oldu resmen.
    UK PSN'i makyajlayıp TR PSN diye yutturdular millete,adamlarda İngiltereden kafasına göre at koşturuyo,fiyat belirliyor, sözde TR PSN...

• Valla bu oyun fiyatlarından sonra umrumda değil açıkçası. İngilizcem var gider US PSN'den 75 liraya alırım oyunumu.
  • Fiyat politikasından dolayı Mustafa Yiğit'e çok kızıyorum. Özgür Kirazcı ile başlayan yerelleştirme olayının devam ediyor olması ne yazıkki fiyat politikasında baya aksadı. Her ne kadar kur farkı denilse de bunun kurla bir alakasının olmadığını, Euro'nun değer kaybettiği halde, yeni çıkan oyunlarda fiyatların sabit kalması hatta artması nedeniyle çok iyi biliyoruz. Türkçe oyun iyidir. Oyun Türkçe çıktığı için, normalde oynamayacak olsa bile gidip oyunu alan insanlar tanıyorum. Amaçları destek değil, ülkemizin önemsendiğini düşünmeleri de olabilir tabii.

Ek olarak, PSN hakkında bahsedilen, PS Store'da PlayStation 3'ün kitlenme sorunu dışında, hiçbir sorun yaşamadım. 2009'dan beri kredi kartı sahibiyim ve o günden beri aynı kredi kartı ile PSN'den alışveriş yaparım, hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Son olarak, PS Store'da satılan oyun fiyatlarının ne zaman PS PLUS'a yansıyacağını merak ediyorum. US PS Store'da oyunlar çok çok daha ucuzken, Türkiye'de PS PLUS fiyatları da azda olsa diğerlerinden uyguna satılıyor.

• Bekleyip fiyatları düşünce kutulu olarak Türkçe oyunu spottan alırım. Valla Sony TR bu fiyat politikası ile gittiği sürece kusuruma bakmasın, babamın dükkanı değil, gider paşa paşa yurt dışından Uygun fiyata alırım.

Ben Hongkong psn kullanıyorum ve çoğu oyun hem ingilizce destekli hemde daha uygun fiyata satılıyor. Mesala 12 aylık plus 75 tl artı yanına 3 ay bedava ek olarak veriliyor. (15 ay plus sahibi oluyorsunuz)

Assassins Creed 4 ingilizce versiyonu 54 tl . watch dosg 102 tl plus indirimi olmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 2 Temmuz 2014; 3:08:01 >
  • Bloodborne türkçe çıkmasına sevindim, ha gidipte bandrollü alırmıyım hayir almam peki spot alırmıyım hayir spotta almam az bekler ikinci el alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 2 Temmuz 2014; 3:47:18 >
  • Güzel oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 209 tl.'ye kredi kartlarımı sıfırlarım
  • Oyun fiyatları çok yüksek bu kesin ama bu iki baba oyunun Türkçe olması çok önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony'nin Türkiye'ye verdiği önem gerçekten çok iyi ve takdir edilesi ancak fiyatlar ateş pahası. Dolayısıyla bende spottan almaya devam edeceğim. Kutulu oyunları geçtim PSN üzerinden bile alsanız pahalı oluyor oyunlar.
  • BEYLER RAMAZAN DA ORUCU BOZDURMAK, SINIR STRES SAHIBI OLMAK ICIN OZELLIKLE PARALEL YAPININ PARALEL EVREN'DEKI UZANTILARININ KOMPLOSUDUR BU VIDEO.
    BU SEYTANI PLANIN ARKASINDA, VIDEODA KI SIFATSIZA BAKIP DOYA DOYA KUFUR ETMEMİZ AMACLANIYOR.
    GÖBEĞİMİZİ KAŞIRKEN Kİ YASADIGIMIZ ZEVKE BENZER Bİ ŞEVK VAAD EDİLİYOR.
    İZLEMEYİN BU VİTAMİNSİZ ADAMI..
    İNSAN BİRAZ KALIBININ, POZİSYONUNUN ADAMI OLUR BE, BİRAZ DELİKANLI OLUR.
    ŞUNUN SIFATA BAK, SADECE TİCARİ BİR KAFA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvadankpakal -- 2 Temmuz 2014; 15:30:20 >
  • 129 tl
    149 tl
    169 tl
    189 tl
    209 tl

Sonumuz nereye varacak?
  • oyun fiyatları düzeltsinler ilk önce
  • Sony Türkiye'ye helal olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.