Şimdi Ara

/The Pokémon Moon :: Online RPG Ana Konu & Rehber\22 kişiyiz (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
0
Favori
11.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 450 kere search yapmak baya zor ya ben hala jirachi deyim ve bişi çıkmıyo
  • mouse recorderle nasıl miner kasılıyor ? blue_dragon anlatıcam diye yazmıs da anlatmamış bi yardım?
  • dnadan yaptığım pokeleri nası teama alacam
  • @umutum9 : cevabı verdim yukarda
  • catres banada cevap versen?
  • ya millette sürüyle golden flan süper pokeler var ben nerden yakalıcam öle pokeler güzel bi açıklama yapın
  • @devil123: mine de zaten 4 secenek var ya sağ sol ya yukarı assagi gidio button ona göre ayarla işte
    maplardan yada mineden yada battle areadan çıkıyor
  • tmmda o kadarr aradım savaştım poktan pokeler gelio bendemi şans yok anlamıyorum. bide mouse recorder nasıl ayarlıcam bi anlatsana
  • ya 2. mapa geçtim hala gıcık pokeler cıkıo ve 610 kere tıklaman gerekmiş 3. mapa geçmen için :(.

CATRES LÜTFEN NASI YAPICAM ŞU MOUSE RECORDERİ
  • baya ilerleyince iyi pokeler gelio savaslarda maplardada öyle kolay çıkmaz
    mouse recorderda en üstteki secenegi tikla sonra recorda tikla sonra minelerin cıktığı ve çıkabileceğe yerlere tıkla stopa tıkla ondan sonra sayıyı 99999 yap playa bas ve izle
  • çok saol kardeşim bu arada golden entei cıktı iyimi acaba? MOUSE RECORDERİN HANGİ VERSİYONUNU İNDİRİYİM?
  • tabiki iyi demo versiyonu cünkü diğerleri parali
  • benim tıklama 200 oldu entei tower de hala bişi çıkmadı
  • :D tamam ama demo versiyon indircem 5.01 senin anlattıgının aynısı bundada varmıdır yoksa biraz degişikmidir?
  • aynısı
    @humankiller:kolay çıksaydı herkezde olurdu dimi ama
  • sıkıldım yaf 380 oldu hala bişi yok ben fm oynucam az
  • catres yaptım cok saol ama kendisi tıklıyo işte ama kapatmakta biraz zorluk çekiyorum :) bi soru daha bu dna lar ile nası poke yapcam?
  • Solda DNA CEnter var ordan yapıcan
  • dna ya gir hangi poke kac dna istiyor filan yazıyor orda ama parada istiyor
    Bölüm Dışı:@Humankiller:fm2010 demo veya full sürüm ne zaman çıkıyor haberin varmı ?
  • fm 2010 full sürüm eylül'ün sonunda galiba ben de bekliyorum.
    Edit:Elime son geçen bilgilere göre
    Sports Interactive ve SEGA ® Avrupa Ltd bugün açıklıyor ki Futbol Manager ™ 2010 PC ve Apple Macintosh için ve Football Manager ™ Handheld 2010 Sony PSP için 30 Ekim'de yayınlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToSS` -- 1 Eylül 2009; 13:26:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.