Electronic Arts bünyesindeki Sims 3’ün genel müdürü olan Scott Evans’ın dediklerine göre, oyun içindeki karakterleri ömürleri boyunca yönetebileceğiz ve Sunset Valley ve Riverview dışındaki farklı mekânları da keşfetme imkânı elde edebileceğiz. Dünya üzerinde bulunan ünlü mekânların büyüsüne kapılarak heyecan verici atmosferlerimize devam edeceğiz. Oyunun sonunun açık bırakılması sayesinde kendimizi hikâyeye kaptırmaktan alamayacağımız gibi, Çin, Fransa ve Mısır gibi ülkelerde bulunan yeni şehirleri keşfetme olanağı elde edeceğiz. Buralarda bulduğumuz eşyalarla evimizi donatacağımız ve aynı zamanda gezip gördüğümüz yerlerin resimlerini çekerek de fotoğrafçılık yeteneğimizi de geliştirmiş olacağız. Electronic Arts şirketi, Sim’ler sayesinde yeni ortamlara giriş yapacağımızı, muhtelif etkinlikleri keşfedebileceğimizi garanti edeceğini söylüyor. Çin’de bulunan Shang Simla şehrinde dövüş sanatlarına merak sarabilecek, Fransa’daki Champs Les şehrinde romantik birkaç kaçamağa göz yumabileceksiniz. Mısır’daki Al Simhara’da ise kadim kalıntıları keşfedecek, araştırmalar yapacaksınız. Anlaşıldığına göre mekânların tanınması için arka planlara ciddi manada ehemmiyet verilmiş. Define avcılığı yapabileceğiniz bu sürümde, yeni şeylerin fazla olmadığını sakın düşünmeyin. Oyunda bir dizi yeni yeteneği geliştirme imkânımız var. Bazı kullanıcılar arzu ettikleri takdirde, yaşadıkları maceraların detaylarını başkaları ile paylaşabilecekler. World Adventures genişleme paketini alanlara 1000 adet Sim puanı verilecek ve bu puanlar ile oyun mağazalarından, – The Sims 3 Store – yeni nesneler kullanılmak üzere alınabilecek. Bu nesnelerin bazılarının, sadece söz konusu genişleme paketinde kullanılabileceğini de söylemeyi unutmayalım. Farklı bir oynanış tarzı ile sunulacak olan iPhone ve iPod Touch sürümleri de, yakın bir zamanda oyun severler ile buluşacak.
Vatana millete hayırlı olsun
Bakalım daha kaç ek paket çıkar , umarım güzel olmuştur...
Güzel olmuş. Devamı gelir.
ek paket 5 gb ohannesburger.gif
Ek paket boyutu oyunla aynı büyüklükte neredeyse :)
Bütün ek paketler böyle olursa işimiz var.
şansa bende ilk sürüm sims3 ü silmiştim şimdi tekrar yüklemem lazım üstüne kurabilmem için
Ben oyunu indirdim fakat kuramıyorum.
Böyle bir hatayla karşılaşıyorum.
Not:The Sims 3'e ait hiç bir patch kurulu değildir.
ilk oyun orjinal diilse kurulumu zor bu ek pakedin
Maalesef değil. Peki çözümü yok mu?
Zaten herhangi bir yükseltme patchı da kuramıyorum. Onun bir çözümü yok mu?
Neyse. Sonunda oyunu kurmayı başardım.
Ek paketin orjinali bile pahalı yurtdışında.
Boyutuda pek sevimliymiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Pessimist !
Nasıl kurmayı başardın bize de anlatır mısın?
quote:
Orijinalden alıntı: _Marvel_
quote:
Orijinalden alıntı: Pessimist !
Nasıl kurmayı başardın bize de anlatır mısın?
evet hocam?
Arkadaşlar The Sims 3 Update 1 6 6-BAT ya da The Sims 3 Update v1 7 9-FASDOX sunumlarını bir yerden temin edip The Sims 3: World Adventuresı sorunsuz kurabilirsiniz
Oyunu son sürüme güncelleyip daha sonra ek paketi kurunca oynanabiliyor...
Ben de hiç öyle bir şey olmadı normal sims 3 1.0 yani hiç update olmadan reloaded the sims 3 W.A yükledim setupta update kendi otomotik yaptı sonra direk yüklendi