Şimdi Ara

THE WALKiNG DEAD (PS3 ANA KONU) 'SURViVAL HORROR' (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
3
Favori
17.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. sezon gelmiş oynayan var mı? Hepsini çıkmasını bekleyip öyle oynamak daha mantıklı duruyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 19 Aralık 2013; 0:38:42 >

• Az önce 2. sezonun ilk bölümünü bitirdim, oyunun bir yerinde Clementine, Lee'den bahsederken onu öldürdüğü anı anlattı, daha doğrusu biz seçiyoruz o diyaloğu, gözlerim yaşardı o bölümde, adamlar yine yapmış arkadaşlar...

İlk oyunla ilgili ağır spoiler var arkadaşlar, ona göre...
  • ilk sezonu ps3'te oynamıştım, şu an ps3 yok elimde. yeni sezonu psn'den ps4 için indirme şansımız yok dimi arkadaşlar?
  • 2.sezon bitti ilk sezona baslıyacagım
  • ilk sezon çok güzelmiş ikide güzel gelsin diğer oyunlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

ilk sezonu ps3'te oynamıştım, şu an ps3 yok elimde. yeni sezonu psn'den ps4 için indirme şansımız yok dimi arkadaşlar?

Yeni nesil konsollara gelicek ama şuan belli degil ne zaman.PC'niz veya ios cihazınız falan varsa orada da oynayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerxg

oyunu bitirdim sonunda. çok etkiliyiciydi kesinlikle. dizisinide çok sevdiğimdenmidir bilmiyorum ama senaryosu harikaydı

kolumu kestirmedim kestirincedemi enfeksiyon yayılıyo?

evet kestirsenizde yayılıyor. Ben öyle yaptıydım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSN de ilk sezon yok mu ben mi bulamadım??? yardım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz10

PSN de ilk sezon yok mu ben mi bulamadım??? yardım...

PSN için düşünürsek, sanırım ilk bölümü ücretsiz alıyorsun. ardından da Season Pass'ı alıyorsun. bütün bölümlere sahip oluyorsun. yanlış biliyor da olabilirim. bilen arkadaşlar yanıtlarlar.

The Walking Dead – Episode 1: A New Day
    https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/oyunlar/the-walking-dead-%E2%80%93-episode-1-a-new-day/cid=EP2026-NPEB00957_00-WD10100000000KEY

The Walking Dead – Season Pass
    https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/oyunlar/the-walking-dead-%E2%80%93-season-pass-/cid=EP2026-NPEB00957_00-PTHEWALKIN000005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 31 Aralık 2013; 13:54:46 >

• venomstr kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum...
  • 2.sezonun 2. Bolumu ne zaman gelecek bilen var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sezonu severek oynamıştım ve çok etkilenmiştim.

Hikaye hariç Sezon 2'de dikkatimi çeken trophyler oldu. Yine ilk oyun gibi tüm trophyler senaryoda otomatik açılacak:

http://ps3trophies.com/forums/showwiki.php?title=PS3-Trophy-Guides:The-Walking-Dead:-Season-2-Episode-1-All-That-Remains-Trophy-Guide

Bu arada tüm bölümler beraber ne zaman çıkar?

• Sezon 2'de, 400 Days'deki karakterleri kullanarak devam etseler daha iyi olurmuş. o kadar da merak etmiştik 400 Days'in üzerinden devam edecek diye...
  • Oyunun ikinci bölümü Amerika'ya gelmiş olmasına rağmen halen bizim store'da yok, ne zaman geleceği konusunda bilgisi olan var mı?
  • 2/2 oynayıp bitirdim güze4l bir bölümdü
  • 2.bölüm hala avrupaya gelmedi sanırım yok yani psn store'da
  • Oyun istenilen etkiyi yapamadı sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben bu oyunu alacağım ancak ps3 te türkçe oluyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: talhanuh43

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben bu oyunu alacağım ancak ps3 te türkçe oluyor mu ?

Hayir Turkce degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

quote:

Orijinalden alıntı: talhanuh43

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben bu oyunu alacağım ancak ps3 te türkçe oluyor mu ?

Hayir Turkce degil.

Peki teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.