Şimdi Ara

Thermaltake VA8003BWS Armor Siyah! Sizce ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerçekten cok guzel kasa gule gule kullan diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddoc

xlazinee konu dışı olacak biraz ama kullandığın monitör ViewSonic 20'' LCD mi? Nasıl birşeydir memnun musun cihazdan?

Bende LCD yi merak ettim. Çok şık duruyor. Memnun musun ?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hayırlı olsun çok iyi bir kasa. Biraz tuzlu şimdilik benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toluen -- 12 Haziran 2007; 23:15:19 >
  • hayırlı olsun çok güzel bi kasa.
  • Bende almayı planlıyorum bu kasayı sana sorum olacak... Tabii soracağım soru sisteme göre değişir ama genel olarak ben oyun için bi sistem kurmayı düşünüyorum içinde 8800GTS yada 2900XT olacak anlıacağın extreme bi pc daha var özellikleri ama salla kısa kesiyim. Kasanın kullanıcısı sen olduğundan sence ses oranı diğer standart kasalara oranlara ne kadar olur he bu arada PSU su Thermaltake 750 W yada Enermax ın bi r modeli ona göre kıyasla işte ahiret sorusu gibi oldu ama malum aldık mı 1 kere almak istiyoruz... Şimdiden teşekkürler
  • Ben söyleyeyim, TT'nin kasa fanları ses çıkmıyor denecek kadar sessiz, PSU olarak da Enermax mükemmeldir. TT'nin PSU'su biraz ses yapıyor şu an kullanıyorum.

Armor biraz pahalı, çok iyi kasa ama bence bu kadarında gerek yok. Mid-tower alman daha uygun olacaktır. Hiçbirşeyin sığmama gibi bir ihtimali yok çünkü benim sisteme bakarsan zaten ekran kartının maaşallahı var, soğutucu olarak da Big Typhoon kulanıyorum yani tosun gibi Benim kasayı tavsiye ederim çünkü dizaynı Armor'a çok benziyor, ön panel delikli, yan taraf pencereli, ama daha ergonomik ve uygun fiyatlı. Tercih meselesi tabi ama performans olarak alsa Armor'u aratmaz Matrix VX 3000BWA alırsan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Ben söyleyeyim, TT'nin kasa fanları ses çıkmıyor denecek kadar sessiz, PSU olarak da Enermax mükemmeldir. TT'nin PSU'su biraz ses yapıyor şu an kullanıyorum.

Armor biraz pahalı, çok iyi kasa ama bence bu kadarında gerek yok. Mid-tower alman daha uygun olacaktır. Hiçbirşeyin sığmama gibi bir ihtimali yok çünkü benim sisteme bakarsan zaten ekran kartının maaşallahı var, soğutucu olarak da Big Typhoon kulanıyorum yani tosun gibi Benim kasayı tavsiye ederim çünkü dizaynı Armor'a çok benziyor, ön panel delikli, yan taraf pencereli, ama daha ergonomik ve uygun fiyatlı. Tercih meselesi tabi ama performans olarak alsa Armor'u aratmaz Matrix VX 3000BWA alırsan.

yaptığın yorumlar için saol kardeş. Bu kasayı istememin nedenlerinden biri kasa içi ısı akımının daha rahat olması ve kasa içinin serinliği bakımından full tower serisi bir kasa seçmek istiyorum. Bilirsin kasalar dış görünümleri ile bazen insanları aldatır işte pişman olmamak için sizlerden yorum istedim aklıma MATRIX i de soktun şimdi neyse hayırlısı...

• Kasa hava akımı ve serinlik istiyorsan zaten Matrix Armor'u aratmaz. Neden dersen içi daha dar olduğundan akım hızlı oluyor. Düşün bir tünelin başına ve sonuna fan koyuyorsun içi geniiş olsa mı hızlı akar yoksa dar olsa mı? Tabi ki dar olduğunda, Armor bu dezavantajı yan kapaktaki fanıyla yokediyor, yoksa o fan olmadığı sürece Matrix'den daha iyi değil iç serinlik olarak. Şöyle söyleyeyim: benim ekran kartı 600/900 hızlarında oc'li halde ve çıt çıkarmıyor oyunlarda full kasılırken max 63 derece. Bu kartın 8800GTS olduğu düşünülürse Matrix'in hiç de azımsanmayacak bir kasa olduğu anlaşılıyor, ki şmyle düşün ben aldıysam vardır bir hikmeti Çünkü ben paramı boşa harcamam, hem fiyat/performans ürünleri tercih ederim ama performanstan da ödün vermemeye dikkat ederim

• enermax kullanıyorum ama satıp kandalf dusunuyorum bende onu bulamassam armor alacagım. chakra dusunen varsa satabılırım.(uber chakra 5001)
  • bende tsunami aldım,gerçekten thermaltake bu işte çok iyi
  • öncelikle güle güle kullan arkadaşım hayırlı olsun
    bende de thermaltake V1000A Xaser III kasa var, 2 sene önce dijital centerden almıştım, acaip memnunum. 7 tane 8cmlik sessiz fanıyla canavar gibi soğutma sağlıyor, içi çok geniş ve eve gelen herkes "vay canına" deyip yanında bir foto çektirmek istiyor ön panelindeki thermaltake yazısı ışıklı, ışıklı ayakları da 5 dolar karşılığında ben alıp taktım. yan camı da pencereli olduğu için neon da iyi gider ama pencereli kısmı duvar tarafına koyduğum için gerek görmedim.
    sanırım şu an bu model yok ama kasa içleri ve boyutları genellikle benzer özellikler gösteriyor. Thermaltake kasa şiddetle tavsiye olunur..
    tek olumsuz yanı ağır olması çünkü çelik. Boş ağırlığı zaten 20 küsür kilo geliyor. şu an 30 kilo civarlarında. Bir yerden bir yere götürmek ölüm. Bakım ve tamirini kendim yaptığım için sorun olmuyor ama bozulduğunda bilgisayarcıya götürecekseniz alüminyum olan modelleri öneririm, zira arabanız varsa bile, daireden otoparka inene kadar tabiri caizse insanın anası ağlar

resim ekledim

Thermaltake VA8003BWS Armor Siyah! Sizce ?

Thermaltake VA8003BWS Armor Siyah! Sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 3 Temmuz 2007; 18:13:35 >

• http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=GEZA-004

imknaı olan bu kasayı alsın çok guzel
  • hayırlı olsun dostum kasa güzel sistemin çok uyumlu olmuş...
  • çok güzel kasa ama kandalf ı daha çok beğeniyorum tasarım olarak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.