Şimdi Ara

Thresh Türkçe Seslendirme[Feronial] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: scorpistar

Darius'ta ses tonun çok değişiyor. Çatallaşma oluyor gibi. Bi alçak bi yüksek. Daha stabil olursa güzel olabilir.

Teşekkür Ederim.Dikkkate Alacağım
  • Jhonnie nin yaptıgı seslendirme kesinlikle daha iyi Thresh candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonko

quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

süper olmuş ben seslendirmeyle ilgili eğitim vardır bunu takip etmeni tavsiye ederim kim bilir ileride ünlü seslendirmeci olursun murat kosavadan kurtarırısın bizi :)

Teşekkür Ederim.Bunu duymak çok hoş.Tavsiyeni kesinlikle dikkate alacağım.Ama murat kosova bence cok iyi bir seslendirme sanatçısı sadece oyun ve karakter seslendirmesinde tecrübesizdi oda onuda edinmiştir.

seslendirmesi ahrika murat kosavanın basket maçlarında futbol maçlarında ilk tercihimdir ama oyunda :(
  • quote:

quote:

quote:

süper olmuş ben seslendirmeyle ilgili eğitim vardır bunu takip etmeni tavsiye ederim kim bilir ileride ünlü seslendirmeci olursun murat kosavadan kurtarırısın bizi :)

Teşekkür Ederim.Bunu duymak çok hoş.Tavsiyeni kesinlikle dikkate alacağım.Ama murat kosova bence cok iyi bir seslendirme sanatçısı sadece oyun ve karakter seslendirmesinde tecrübesizdi oda onuda edinmiştir.

seslendirmesi ahrika murat kosavanın basket maçlarında futbol maçlarında ilk tercihimdir ama oyunda :(

Eğer seslendirmeler ile ilgili isen muhakak zeki atlının kileri dinle bu görünüşte böyle bir ses olabileceğine inanmayacaksın.Kendisi ne kadar hoşuma gitmesede Kratosu seslendirdi.Türkiye standartlarının ötesinde seslendirdi.Ama insan İngilicedeki tonlamara alışınca farklı oluyor.Lafı çokta uzatmadan.Zeki Atlı gerçekten türkiyedeki en iyi seslendirme sanatçılarında biri olduğunu rahatlıkla söylerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nachtmystium

Jhonnie nin yaptıgı seslendirme kesinlikle daha iyi Thresh candır.

Anlayışsızlığı mı mazur gör.Threshi RiotJhonnie mi seslendirdi.Yoksa YAnlıs mı Anladım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GnyMade

Güzel Treshde baştaki dediklerin pek anlaşılmıyor.

Sesi Açmayı Dene Dostum.Bakalım Olacak mı ?

Çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı? Şimdi meselam bu buff-nerf olayını çok karıştırdılar. ha aralarında bi fark kaldı o farkınan çok güzel oldu. meselan heroların gücüne kimse karışamaz. ha nasıl karışamaz. ben bu şekil kasarım bu bayan şu şekil kasar şu şekil kasar. ha hiç kimse kimseye karışma hakkı yok. itemleri bidir. ha buff-nerf küfür ettiğim morellodan gelebilir amma ve lakin öyle değildir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer seslendirmeler ile ilgili isen muhakak zeki atlının kileri dinle bu görünüşte böyle bir ses olabileceğine inanmayacaksın.Kendisi ne kadar hoşuma gitmesede Kratosu seslendirdi.Türkiye standartlarının ötesinde seslendirdi.Ama insan İngilicedeki tonlamara alışınca farklı oluyor.Lafı çokta uzatmadan.Zeki Atlı gerçekten türkiyedeki en iyi seslendirme sanatçılarında biri olduğunu rahatlıkla söylerim.

seslendirmeyle pek alakam yoktur açıkçası

• Aatrox güzel
  • Güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soufly

Güzel olmuş

Teşekkür Ederim
  • Güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quake-

Güzel olmuş

Teşekkür Ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.