Şimdi Ara

Thronebreaker: The Witcher Tales (İstek)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Witcher evreni dünya da ve ülkemiz de çok ilgi görüyor. Bu oyun hakkında fazla bilgim yok ama hikayeye katkı sağladığı orta da ve ben bunu oynuycam Türkçe yaması çıksa gerçekten çok güzel olur bence.

• çıkarsa iyi olur ama nerdee:D
  • Witcher 3'ü çeviren ekip çevirirse çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi39 -- 31 Ekim 2018; 19:44:30 >
  • Kimsenin uğraşacağını sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke çıksa ama herkese hitap etmiyor malesef

• Aman çevirmesinler, sonra resmi çeviri diye bir çöpü önümüze serecekler olan gönüllü çeviriye olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeviri yükü nedir oyunun? Kaç bin kelime, satır ihtiva ediyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gog üzerinden pre-order almıştım girince İngilizcesinin ağır olduğunu farkettim Türkçe yama bekliyorum bende.
  • Türkçe yama geliştirilir umarım. Ben de bekliyorum.
  • Oyuna sahip olan birisi dil dosyaları hakkında bilgi verirse çeviri projesi olarak düşünebiliriz. Herhengi bir birligi olan vaar mı oyunuun dil dosyaları hakkında? Kaç k satır, çevrilir mi vs?
  • El atan olursa güzel olur biraz denedim zevkli kart tabanlı oyunlara aşına iseniz baya sarar.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Eğer dil dosyaları hakkında bilgi verirseniz cevirebikriz

• Dostum benim hiç bilgim yok maalesef fakat cidden bu oyunu çevirirseniz sırf benim minnettarlığımdan cennetliksiniz haberiniz olsun :D
  • sahowar1 kullanıcısına yanıt
    Oyun korsan olarak yok galiba, ben bulamadım. Orijinal de sahip olmadığım için bakamıyorum. Oyuna sahip olan birisi bilgi verirse ben de yardımcı olmayı deneyebilirim

• Thronebreaker galiba unity ile yapılmış. Oyunun kurulu olduğu yerdeki Thronebreaker_Data resources.assest ve sharedassets0.assets, sharedassets1.assets dosyalarını upload edip bana atabilirseniz inceleme fırsatı elde etmiş olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeterPan13 -- 12 Aralık 2018; 22:36:46 >
  • İsterseniz buradan indirebilirsin oyun boyutu 15gbhttps://www.****larindir.com/thronebreaker-the-witcher-tales-full-indir-pc.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vito Scaletta21 -- 12 Aralık 2018; 23:18:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cd Project çok pahalı çıkardı oyunu yahu. En nihayetinde kart oyunu bu. Tabi Türkçe yaması çıkana kadar ucuzlar bu oyun.

• çeşke dreamfall chapters çevirilse tüm bölümleri
  • Ben açtım dil dosyalarını fakat çok fazla satır var.
  • FunSociety kullanıcısına yanıt
    Kaç satır var acaba
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.