Şimdi Ara

THY'den alınan biletin tarihini değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mesela ben eylül ayında brüksele gidiş dönüş bileti aldım bu biletin gidiş tarihini örnepin 2 hafta erken ya da geçe alabilir miyim ne kadar ek ücret istiyorlar. Çünkü o sıralar bir işim olabilir de, ya da sizce işim kesinleşince skyscannerdan ucuza rezervasyon yaptırıp ucuza bilet mi alayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilet sınıfın önemli. Promosyon sınıf bir bilet değilse ve yer varsa fark ödemeden bileti değiştirebilir hatta küçük bir cezayla iptal edebilirsin.
  • RadioheadTR kullanıcısına yanıt
    İşte böyle zamanlarda esnek bilet almanın faydaları ortaya çıkıyor bu gibi işlemlerinizi 10-30 tl arasında değişen hizmet bedeli olarak karşımıza çıkan ücreti ödeyerek gerçekleştirebiliyorsunuz. Benim tavsiyem esnek biletinizi alın istediğiniz zaman uçuşunuzu gerçekleştirin derim ben onun dışında havayolunun internet sitesi dışındaki sitelerden de bilet satın almanızı tavsiye etmiyorum arada büyük farklar olmadığı sürece bu siteleri tercih etmeyin böyle yaparak bazı haklarınızı kaybedebilirsiniz. İyi uçuşlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan9052

İşte böyle zamanlarda esnek bilet almanın faydaları ortaya çıkıyor bu gibi işlemlerinizi 10-30 tl arasında değişen hizmet bedeli olarak karşımıza çıkan ücreti ödeyerek gerçekleştirebiliyorsunuz. Benim tavsiyem esnek biletinizi alın istediğiniz zaman uçuşunuzu gerçekleştirin derim ben onun dışında havayolunun internet sitesi dışındaki sitelerden de bilet satın almanızı tavsiye etmiyorum arada büyük farklar olmadığı sürece bu siteleri tercih etmeyin böyle yaparak bazı haklarınızı kaybedebilirsiniz. İyi uçuşlar dilerim

Mesela daha demin turkish airlines'ın appinden uçuş tarihlerini seçtim fakat fiyatlandırmadan sonra esnek bilet seçeneği çıkmıyor nereden ayarlayabiliyoruz onu?

Uygulamada bilet fiyatları hep esnek üzerinden verilir ama neden olduğunu tam olarak bende çözemedim ama uygulamasında daha pahalı bilet fiyatına ulaşıyorum (Birkaç istisna dışında ) siz en iyisi THY nin sitesinden girin daha promosyon biletlerin açılacağınıda zannetmiyorum biletinizi alın esnek olarak rahat rahat uçun iyi uçuşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan9052

Uygulamada bilet fiyatları hep esnek üzerinden verilir ama neden olduğunu tam olarak bende çözemedim ama uygulamasında daha pahalı bilet fiyatına ulaşıyorum (Birkaç istisna dışında ) siz en iyisi THY nin sitesinden girin daha promosyon biletlerin açılacağınıda zannetmiyorum biletinizi alın esnek olarak rahat rahat uçun iyi uçuşlar :)

Teşekkür ederim her şey için son kez bir sorum olacak ailem bu aralar thy ile çok seyahat ettiğinden puan birikmişte onları kullanırsam promosyona girmez değil mi bilet, esnek olarak kalır?

Ödül biletler promosyona girmezde onların iadesi düzenlemesi daha sıkıntılı oluyor Tarihiniz net değilse kullanmayın derim ben :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.