Şimdi Ara

Tickets.com.tr Kart bilgileriniz ile onay olmadan çekim yapıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Skyscanner.com.tr üzerinden bilet araması yaptım. Site bana ilk opsiyon olarak tickets.com.tr sitesini opsiyon olarak sundu. Bilet alımını denediğimde 3D için şifre gelmedi. Birkaç defa denedim. Başarılı olmayınca başka siteden almak istedim.

Ancak, daha sonra sitenin para çektiğini gördüm. Üstelik belirtilen rakamdan daha yüksek bir tutarla. Derhal bankamı arayıp işlem itirazı yaptım. Onlar site ile iletişime geçmemi istediler. Ayrıca işlemin mail order yolu ile pos cihazından manuel olarak yapıldığını belirttiler.

Yani benden ne imza ne de SMS doğrulaması almadan işlem yaptılar. Bu işlem kanuni değildir ve tarafımdan kabul edilmemektedir.
    Telefon ile de kendilerine ulaşamıyorum. Haklarında yasal işlem yapacağım.
    Burayı okuyanlar uzak dursunlar.

Buna ek olarak banka işlemi şüpheli görüo kartımı kapattı ancak siteden de iptal talebi yapmamı istedi. Siteden iptal talebi yaptığınızda 11 euro ceza cıkartıyordu. Onu odeyip sonra geri alırım diye odemek istediğimde ilk kartla 2 defa 3d gelmedi ikincikarttada 3 d geldi ancak şifreyi girmeme rağmen hiçbir şey olmadı.

bugudne baktıgımda 24 saat doldu iadeniz yapılamaz yazıyor.

Kısacası sikayetlerimi tabiki yapacağım ancak skyscannerada durumu bildirdim, tursaba'da şikayet ettim ayrıca tüketici hakları ve harcama itirazıda yapıyorum.

ama mutlaka uzak durun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.