Gugılda ve forumda araştırdım ama bir çözüm bulamadım (gözümden kaçmuış ise affola)
3 sene kadar önce mali yetersizliklerden wow a ara vermiştim. şimdi ise geri dönüyorum. lvl70 bir charım vardı üstüne wotlk alarak oyunu indirdim battle.netten. Kurulum bitti yaklaşık 22gb bir oyun klasörü oluştu.
Eskiden evde adsl üzerinden oynuyordum baglantıda cok sıkıntı yaşamıyordum.
Şimdi ise evde Superonlinenin Tılgın marka model fiber modemi üzerinden bağlanmaya çalışıyorum ancak nafile. sürekli unable to connect, login server down tarzı mesajlar alıyorum. başka yerden giren arkadaşım benim acc ile rahatlıkla girebiliyor.
Bu durum beni modeme yönlendirdi. battle.net in belirttiği portları açıp kendime yönlendirdim( port forward ) bilgisayardaki antivirüs firewalları kapattım modemdeki firewallı kapattım
ama çözüm bulamadım. Elbet bu durumla karşılaşan birileri daha olmuştur diye düşünerek bir bilene danışayım dedim.
Konu hakkında fikri veya bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın benimle 2 gündür ben bir yandan çıldırıyorum diğer bir yandanda wow hesabı boşa yazıyor :)
Saygılar.
bende success te takılıyor namussuz
unable to connect dediğinde yandaki help kısmında bi komut vardı blizzard serverlarına ping atmanı sağlayan onu bi dene çıkan sonuca göre daha iyi yorum yapılabilir