Bildirim
Tıp - 1 için kitap tavsiyeleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Guytons'a gerek yok,zaten 2.yıl göreceksin fizyolojiyi.Şimdiden kitaba çok karışma okul açılınca alışırsın -
Öyle arada açıp okuyorum yoksa çalışmıyorum ya :) giriş kısmına baktım sadece o da zaten bildiğimiz kısımlar. -
sen bilirsin tabi de, ben sınıf geçmeye yönelik çalıştığım için hocaların notlarıyla guyton tarzı kitaplardan 10 kat daha fazla verim aldığımı düşünüyorum -
bir tane anatomi atlası al yeter tercihen netter ya da sobotta olsun -
prometheus aldım hocam -
lol -
tıp2 olan arkadaşım almıştı guyt açmadı bile ben de bu sene başlıyacagım kardesim dediklerine göre notlara bakmaktan kitaba geçemiyormuşsun yani boşuna alıyorsun diyen adamda inek yani bil istedim xD -
:) belki bakarım ya belli olmaz -
Hocam kitapları internetten mi aldınız,uyguna nerede bulabiliriz? -
Direk kitapçıdan aldım pek uyguna gelmedi. 3 cilt prometheus 405 lira guyton ise 220 lira idi ama ikinci el satan insanlar var onlar uyguna sayıyor hocam. -
Anladım hocam sağolun,peki sizce şimdi mi alayım okulu mu bekleyeyim? -
Sende tam çalışmıyorum deyip evde sinsice tabiri caizse inek gibin çalışan bir tip izlenimi aldım. Öylemiydin lisede ? Bizbizeyiz anlat çekinme -
:D yanlış bir tahmin dostum obp 84.6 çalışmadığım için 1500 kişi geriye attı ama işte çalışmadığım için pişmanım onun için üniversitede işimi sıkı tutmayı planlıyorum gerekirse yazları da çalışacağım :) -
Bence okulu bekle ben aldım ama belki okulda farklı bir kaynak isterler. Öyle bir şey olursa ben yine alacağım. -
Sağolun hocam başarılar -
Teşekkürler hocam size de başarılar diliyorum -
Hocam hangi tıp fakültesi ? -
Kafkas tıp fakültesi hocam -
Okuldan okula değişiyor herhalde. Bizim 1 de 2 tane kitap gerekiyormus. Gerisi slayt falanmış
Benzer içerikler
- eyüp b geometri pdf
- 4 yıllık üniversiteyi 2.5 yılda bitirmek
- hayvan gibi ders çalışmak istiyorum
- raunt mu ev dershanem mi
- kenyalı asiye ip arakladıkça devamı
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X