Şimdi Ara

Tıp - 1 için kitap tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
3
Favori
8.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tıp 1 için önerebileceğiniz kitaplar hangileridir. Kitaba gerek yok gibi yorumlar okuyorum ama ben şimdiden sıkı tutmak istiyorum onun için tavsiye verirseniz sevinirim :)

Edit: Guytons Fizyoloji ve Prometheus aldım.

• Guytons'a gerek yok,zaten 2.yıl göreceksin fizyolojiyi.Şimdiden kitaba çok karışma okul açılınca alışırsın
  • RoideTemps kullanıcısına yanıt
    Öyle arada açıp okuyorum yoksa çalışmıyorum ya :) giriş kısmına baktım sadece o da zaten bildiğimiz kısımlar.
  • sen bilirsin tabi de, ben sınıf geçmeye yönelik çalıştığım için hocaların notlarıyla guyton tarzı kitaplardan 10 kat daha fazla verim aldığımı düşünüyorum
  • bir tane anatomi atlası al yeter tercihen netter ya da sobotta olsun
  • alitaran kullanıcısına yanıt
    prometheus aldım hocam
  • lol
  • tıp2 olan arkadaşım almıştı guyt açmadı bile ben de bu sene başlıyacagım kardesim dediklerine göre notlara bakmaktan kitaba geçemiyormuşsun yani boşuna alıyorsun diyen adamda inek yani bil istedim xD
  • josecalderon7 kullanıcısına yanıt
    :) belki bakarım ya belli olmaz
  • Hocam kitapları internetten mi aldınız,uyguna nerede bulabiliriz?
  • Direk kitapçıdan aldım pek uyguna gelmedi. 3 cilt prometheus 405 lira guyton ise 220 lira idi ama ikinci el satan insanlar var onlar uyguna sayıyor hocam.
  • Raskolnikov1821 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağolun,peki sizce şimdi mi alayım okulu mu bekleyeyim?
    Sende tam çalışmıyorum deyip evde sinsice tabiri caizse inek gibin çalışan bir tip izlenimi aldım. Öylemiydin lisede ? Bizbizeyiz anlat çekinme
  • :D yanlış bir tahmin dostum obp 84.6 çalışmadığım için 1500 kişi geriye attı ama işte çalışmadığım için pişmanım onun için üniversitede işimi sıkı tutmayı planlıyorum gerekirse yazları da çalışacağım :)
  • marylou M kullanıcısına yanıt
    Bence okulu bekle ben aldım ama belki okulda farklı bir kaynak isterler. Öyle bir şey olursa ben yine alacağım.
    Sağolun hocam başarılar
  • marylou M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam size de başarılar diliyorum
    Hocam hangi tıp fakültesi ?
  • The wiseman who changed the history kullanıcısına yanıt
    Kafkas tıp fakültesi hocam
  • Okuldan okula değişiyor herhalde. Bizim 1 de 2 tane kitap gerekiyormus. Gerisi slayt falanmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.